Şimdi Ara

Kpss calismayi artık bırakayım mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 yaşındayım. Mühendisim. 2014 de işi bırakıp 3 ay sağlam calistim 83 puan geldi.askere gidip geldim . Tekrar aynı iş yerinde çalışıyorum. Bi yandan da Kpss çalışıyorum.

Bu ay maaşım ayıptır söylemesi bayağı artti.3000 oldu. ..elime aylık geçecek para 3400 TL ikramiye vs ile.. Şimdi bi anda acaba artık biraksammi kpss nin peşini diye düşünmeye başladım..

Siz benim yerimde olsanız napardiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsimden memnunsan zorlama Kpss yi.
    Salla gitsin.
    Ben boyle yapardim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    İşinizden çok da memnun olmadığınız anlaşılıyor. Kpssyi de denemek istemenizden yola çıkarak...

Ne mühendisisiniz? Kaç yıl tecrübeli mühendissiniz? Hangi şehirde çalışıyorsunuz?

Ama ne olursa olsun öncelik hedef belirlemek: nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz veya yaşadığınız hayattan memnun musunuz? Bu iki sorudan birinin cevabını verebiliyorsanız yolunuzu çizersiniz bence. Çünkü mühendisin iyi kötü alternatifleri daha çoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kendine güveniyorsan özel sektörde çalışmaya devam et. Devlet garantisi güzel ama alacağın rakam belli. Özel sektörde kendini ispatlarsan devlette alacağından çok daha iyi bir maaş alabilirsin, hatta kendi işini de kurabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.