Şimdi Ara

Kreatin kullanımı vs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda kreatin kullananlar olmustur.Günde 3-5 gr arası mı aldınız?Yoksa ilk hafta 20 gr yükleme yapıp sonra mı 3-5 gr seklinde aldınız?Su ile mi karıstırıp içtiniz meyve suyu ile mi protein tozu ile mi?Günün hangi kısmında kullandınız?Güc artışı ve kas kütlesi artışı konusunda yararı oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onur_38 O kullanıcısına yanıt
    Ben yükleme yaptım çünkü bilimsel düşününce vücudun kreatini ekstra depolaması için uyaranın vücudu şoklaması gerektiğini düşünüyorum günde 5 gram aldım sonra da su ile içtim ama glisemik indeksi yüksek bir meyve suyu daha iyi olacaktır ama kreatin suda çözünen bir madde değil ve meyve suları da su bazlıdır onlarda da çözünmeyecekti ben de tamamını içtiğimden emin olmak için öyle yaptım ki bardağı doldurup içmek neredeyse imkansız su ekleye ekleye bitirdim hep günün hangi kısmı olduğu pek önemli değil aslında sadece önemli olan böbreğe ekstra yük binmemesi için hep günün aynı saatinde almak.
  • son yapilan arastirmalara gore yukleme yapmaya gerek olmadigi gunde 5 gram duzenli alinirsa ayni etkiyi yapacagi yaziyor. bende bundan yola cikarak gunde 5 gram aliyorum protein tozuyla karistirip sabah iciyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

son yapilan arastirmalara gore yukleme yapmaya gerek olmadigi gunde 5 gram duzenli alinirsa ayni etkiyi yapacagi yaziyor. bende bundan yola cikarak gunde 5 gram aliyorum protein tozuyla karistirip sabah iciyorum.
    quote:

Orijinalden alinti: CooperTime

Ben yükleme yaptim çünkü bilimsel düsününce vücudun kreatini ekstra depolamasi için uyaranin vücudu soklamasi gerektigini düsünüyorum günde 5 gram aldim sonra da su ile içtim ama glisemik indeksi yüksek bir meyve suyu daha iyi olacaktir ama kreatin suda çözünen bir madde degil ve meyve sulari da su bazlidir onlarda da çözünmeyecekti ben de tamamini içtigimden emin olmak için öyle yaptim ki bardagi doldurup içmek neredeyse imkansiz su ekleye ekleye bitirdim hep günün hangi kismi oldugu pek önemli degil aslinda sadece önemli olan böbrege ekstra yük binmemesi için hep günün ayni saatinde almak.

creatin yüklemesine dair bilimsel bir kanyt yok bu tamamen ilaçly sporcularyn ?ehir efsanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 13 Mayıs 2016; 9:52:34 >

• Kreatin yüklemesini tavsiye etmiyorum, vücut kilona göre alman miktardan fazlasını kabul etmez, sen 200kg değil isen 20gram kreatin kullanmana gerek yok. 85 kg'yim her gün 5 gram kullanıyoru yükleme dönemine hiç girmedim. 3gündür kullanmıyorum 1 hafta ara vereyim dedim
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Var demedim ki zaten biyolojik olarak vücut eşik değerinin üstüne geçmek için gerekli olabileceğini söyledim , açıkcası ben yükleme yapıyorum sizin tercihiniz yapmamak ama yükleme yaparken de ilk 3 gün 15 gr sonraki 4 gün 10gr şeklinde yaptım ilk haftadan sonra da zaten sabit 5gr

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Kreatini kullandığın ilk 1-2 hafta kilo artışı oldu mu?Geçici su tutma durumunu soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onur_38 O kullanıcısına yanıt
    Oldu da bulka denk geldiği içindir diye düşündüm ben öyle çok da su tutma gibi bir etkisini görmedim ama güçte kesinlikle artış oldu ve bi kısmı kaldı sonradan azaldı biraz güç.
  • Arkadaşlar evde 2 adet dumbbell kullanarak yapabileceğiniz egzersizlerin yer aldığı youtube kanalımı açmış bulunuyorum. 2 yıldır sadece evde dumbbell kullanarak hatırı sayılır gelişme kaydettim. Siz de bu hareketleri antrenman programınıza ekleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com...Cm2akanSpz5_RdPeChqMFvQ
  • yükleme denilen şey tamamen pazarlama taktiğidir. öyle bişey yok, günde 4-5 gr yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.