Şimdi Ara

kredi çıkması kolay ? marka araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araba almayı planlıyorum.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaramazan -- 9 Ocak 2025; 13:3:19 >

• merhaba,
    bütçen ne kadar bilmiyorum ama honda civic için araç bedelinin %80'ine kadar ve azami 60 ay vade imkânı sunuyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaramazan

mrb arkadaşlar
    maaşım temmuz ayında 3.200 TL olacak şu an 2.900 tl(malum memur zammı yapılmadı hala)
    aylık 1.100 tl kredi ödemesi ile 1.000 tl kredi kartı aylık taksit ödemesi yapıyorum.
    bu demek oluyor ki 2.100 tl aylık ödeme yapıyor iken bana tüm araç bedeline kredi verebilecek veya bu konuda diğer markalara göre daha esnek bir marka/model var mıdır?

hanım da çalışıyorsa yeni astra veya yeni i30'u çok rahat alabilirsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakfok

merhaba,
    bütçen ne kadar bilmiyorum ama honda civic için araç bedelinin %80'ine kadar ve azami 60 ay vade imkânı sunuyorlardı.

olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

Orijinalden alıntı: megaramazan

mrb arkadaşlar
    maaşım temmuz ayında 3.200 TL olacak şu an 2.900 tl(malum memur zammı yapılmadı hala)
    aylık 1.100 tl kredi ödemesi ile 1.000 tl kredi kartı aylık taksit ödemesi yapıyorum.
    bu demek oluyor ki 2.100 tl aylık ödeme yapıyor iken bana tüm araç bedeline kredi verebilecek veya bu konuda diğer markalara göre daha esnek bir marka/model var mıdır?

hanım da çalışıyorsa yeni astra veya yeni i30'u çok rahat alabilirsin!

bekarım
  • butun parayı kredi vermezler... geçen baktıgımda yarısını veriyorlardı... 3/4 ünü veren varmı bilmiyorum su an...

tabi yuzde 50 yazan ikinci el için gecerli = )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 17 Mayıs 2012; 22:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

butun parayı kredi vermezler... geçen baktıgımda yarısını veriyorlardı... 3/4 ünü veren varmı bilmiyorum su an...

%75 e kadar veriliyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk araç tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Hocam nasil bir memurluk ki bu 3200 lira maasi var? Yonetici gibi bir konumunuz var sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık 2000lira ödemen varken kalan 1000'inde bir kısmına krediyle araç almak istiyorsun yani. Sorması ayıp nasıl yaşıyacaksın? Ben bir şey demiyorum artık araç üreticilerine kızmıcam zam yapıyorlar diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Aylık 2000lira ödemen varken kalan 1000'inde bir kısmına krediyle araç almak istiyorsun yani. Sorması ayıp nasıl yaşıyacaksın? Ben bir şey demiyorum artık araç üreticilerine kızmıcam zam yapıyorlar diye .

konu nasıl yaşayacağım değil. mevcut durum ile kredi alınabilir mi?
    araç için haricen ödenebilecek tutarı karşılayacak bir gelir olmasa, sormam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Merhaba,
    Hocam nasil bir memurluk ki bu 3200 lira maasi var? Yonetici gibi bir konumunuz var sanirim.

yoksulluk sınır 3bin lira :S
    2binden aşağı çalışanlara şaşırıyorum...
  • quote:

Merhaba,

kariyer meslek gurubu olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Merhaba,

3 bin lira ve uzeri maas alan tanidigim cok az insan var. Ben, aylik 5000 lira kira odedigim bir dukkan isletiyorum. İnanir misiniz 3200 lira net kâr ettigim ay sayisi en fazla 6 aydir. Memur mu olsam ne : D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A kadrosu memurluksa gayet normal maaş
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

3 bin lira ve uzeri maas alan tanidigim cok az insan var. Ben, aylik 5000 lira kira odedigim bir dukkan isletiyorum. İnanir misiniz 3200 lira net kâr ettigim ay sayisi en fazla 6 aydir. Memur mu olsam ne : D

memur var,memur var! tek maaşlı ve başka hiçbir geliri olmayıp,2-3 çocuk okutan memur da var.çift maaş +özel ders geliri olan memur da var.arada dağlar oluyor bu yüzden.ilk verdiğim örnek klişe memur tanımı! yani tüm memurlar öyle değil!

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

başta dükkan sahibin ayda 5bin kazanıyor :)
    benim de 3binin altında alan çok az tanıdığım var :)
    2 senelik diploma+ 10 yıl tecrübeyle 3bin lira kazanabiliyosun.(banka,mağaza,perakende)
    şehir merkezine yapılan onlarca avmden dolayı esnaflık para kazandırmıyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.