Şimdi Ara

Kredi Kartı Komisyon Oranları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
19
Favori
2.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cashback veren ön ödemeli kartlara kredi kartları ile para yüklerken biliyorsunuz kesinti oluyor , bunları toplu bir şekilde yazmak istedim, umarım faydası dokunur.

Güncel olarak yüzdeleri aşağıdaki gibidir, eklemek istedikleriniz veya yanlışsa düzeltmek istedikleriniz varsa yorum yazarsanız sevinirim.

Benim deneyimlediklerim şöyle:

Vodafone pay %3.5
    İyzico %3.4
    Uption %4.0
    Paycell %3.5
    Sipay %3.0
    Money %3.0
    Hepsipay %0
    Hayatpay %0 (edit: 2750tl üzerine %3.99)

Papel,Tami,Nays,Mono,Parolapara bunlarda kredi kartıyla para yükleme henüz yok.

Edit: TAMİ, Garanti Bankası kuruluşudur , buradan göndereceğiniz IBAN ile para transferinden komisyon almamaktadır, diğer bankalar komisyon alır.

Not: İlgili benzer konu bulamadım varsa yönlendirelim,kalabalık olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 10 Şubat 2025; 21:8:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mevzu yok ortada hocam sakin olmanızı öneririm öncelikle.

Kendi adıma konuşuyorum, bunları bilmiyordum ve deneyerek öğrendim , öğrendiğimi de bilmeyenler vardır diye paylaşmak istedim , nesi kötü bunun?

Bilenler zaten biliyordur eyvallah amacımız bilgi paylaşımı değil mi? Bilgi vermiş oluyorum işte ben ki beğenen 17 kişi olmuş şuana kadar , ne mutlu bana :)

Money'e %3.0 oran ile yükleme yapacağınızı bilin de gerisini naparsanız yapın beni ilgilendirmiyor, anlatabiliyormuyum , siz ne bekliyordunuz da neyi bulamadınız onu anlamadım esas ben.
  • Hayatpayda direk nakit olarak işlem yapılıyormu , Hepsiburada da çıkmıyor para

• Muhammedsn kullanıcısına yanıt
    Hayatpay'de nakit olarak işlemden kastınız içerdeki parayı başka yere gondermekse olmuyor malesef , yükleme var sadece ve kredi kartı/bankamatik ile oluyor.

• Vodafone bedava bende, ama sadece fatura ödemek için 100TL falan yüklüyorum belki yüksek tutara sıkıntı çıkıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla yüklemekten bahsediyorsaniz %3.5 komisyon var, bankamatik kart ile yüklemeye komisyon yok.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Siz diyince inceledim, sanal karta yüklerseniz komisyon alıyor cüzdana yüklerseniz almıyor. Ben cüzdana yüklüyorum fatura ödemek için ondan dolayı ben komisyon ödemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Şubat 2025; 23:16:22 >
    Sıcak firsatlarda az çok takılan herkes bunları zaten biliyor.

Mevzu yüklemek değil ,diyelim Money e %3 le yükledim ne işime yarayacak?

Var mı bildiğiniz yer?

Azınlık bi kitle biliyorsa da söylemiyor?

Konu yu açma sebebin daha çok bilgi almak gibime geldi.

Bilgi vermeden başkalarından bilgi beklemek doğru mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Mevzu yok ortada hocam sakin olmanızı öneririm öncelikle.

Kendi adıma konuşuyorum, bunları bilmiyordum ve deneyerek öğrendim , öğrendiğimi de bilmeyenler vardır diye paylaşmak istedim , nesi kötü bunun?

Bilenler zaten biliyordur eyvallah amacımız bilgi paylaşımı değil mi? Bilgi vermiş oluyorum işte ben ki beğenen 17 kişi olmuş şuana kadar , ne mutlu bana :)

Money'e %3.0 oran ile yükleme yapacağınızı bilin de gerisini naparsanız yapın beni ilgilendirmiyor, anlatabiliyormuyum , siz ne bekliyordunuz da neyi bulamadınız onu anlamadım esas ben.

• Paycell e kredi kartı ile yüklenen bakiye paycellden kredi karti borcu ödeme ve müsteri hizmetlerinden fazla bakiye aktarimı yapılarak hesaba alınabilir belki

Hiç denemedim ama mantiken olabilir gibi

• Kredi kartından bu hesaplara para transferi yapıp sonra o cüzdandan alışveriş yaparak cashback mi alıyorsunuz detay nedir ? Eğer avantajlı biri varsa bizde kullanalım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Evet bir bakıma öyle.

Örnek veriyorum hayatpay için konuşursak kredi kartına yüklemeye komisyon almıyor bu güzel birşey çünkü hem nakitinizden harcamamış oluyorsunuz hem de hayatpayin kampanyası varsa ondan faydalanıyorsunuz ( şuan market vs. alışverişlere %10 cashback kampanyası var mesela 100tlye kadar)

Komisyon alsa bile yine bazen avantajlı durumlar olabiliyor yani aldığı komisyon oranını zaten cashback ile çıkarıyorsunuz, buna da örnek vermek gerekirse paycell olabilir. Şuan Trendyol kampanyası var ,3 kere 400tllik olmak üzere toplamda 1200tllik alışveriş yaparsanız 200tl cashback veriyor. Yani 1200/200
    1200tl yüklemeye 42tl komisyon aldığına göre alışveriş 158tl kârlı olmuş oluyor.

158tlyi beğenmeyen insanlar varsa bu konuya bakmasın :)

• TAŞIT MUAYENE K.KARTI KOMİSYONU KALDIRILDI.

10.02.2025

hangi uygulama bu kk ile ücret varda bankamatik ile yok

• babamert26 B kullanıcısına yanıt
    Vodafone pay.

• SirGibiSakLisim S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış geldin sen :) bu paylaşım o amaçlı değil aman diyim bizi de yakma sonra 😊

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı borç ödemede komisyon vs. almıyor mu?

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Eksik, dolayısı ile yanlış haber.

2027 senesinde yapılacak ihalenin fısıltısı sadece.

https://www.ticarihayat.com/arac-muayenesinde-yeni-donem-kart-komisyonu-kaldirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borucusamosan -- 12 Şubat 2025; 0:40:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

Kredi kartı borç ödemede komisyon vs. almıyor mu?

6300 liraya kadar ödeme yapmaya 6.39,daha üstüne 12.80 gibi bir şey olması lazım

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Bunlar TL mi oran mı Hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.