< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 10 Şubat 2025; 21:8:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 10 Şubat 2025; 21:8:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mevzu yok ortada hocam sakin olmanızı öneririm öncelikle.
Kendi adıma konuşuyorum, bunları bilmiyordum ve deneyerek öğrendim , öğrendiğimi de bilmeyenler vardır diye paylaşmak istedim , nesi kötü bunun? Bilenler zaten biliyordur eyvallah amacımız bilgi paylaşımı değil mi? Bilgi vermiş oluyorum işte ben ki beğenen 17 kişi olmuş şuana kadar , ne mutlu bana :) Money'e %3.0 oran ile yükleme yapacağınızı bilin de gerisini naparsanız yapın beni ilgilendirmiyor, anlatabiliyormuyum , siz ne bekliyordunuz da neyi bulamadınız onu anlamadım esas ben. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone bedava bende, ama sadece fatura ödemek için 100TL falan yüklüyorum belki yüksek tutara sıkıntı çıkıyordur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz diyince inceledim, sanal karta yüklerseniz komisyon alıyor cüzdana yüklerseniz almıyor. Ben cüzdana yüklüyorum fatura ödemek için ondan dolayı ben komisyon ödemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Şubat 2025; 23:16:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi uygulama bu kk ile ücret varda bankamatik ile yok |
Eksik, dolayısı ile yanlış haber. 2027 senesinde yapılacak ihalenin fısıltısı sadece. https://www.ticarihayat.com/arac-muayenesinde-yeni-donem-kart-komisyonu-kaldirildi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borucusamosan -- 12 Şubat 2025; 0:40:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6300 liraya kadar ödeme yapmaya 6.39,daha üstüne 12.80 gibi bir şey olması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |