Merhaba arkadaşlar, Benim 3 kredi kartım var. World Yapıkredi, Maximum İş bankası, ziraatbankkart olarak kullanıyorum. Yalnız limitleri çok yüksek olduğu için diğer bankalardaki nakit avans gibi kampanyaları kaçırıyorum. Mevcut gelirimin hayli üzerine çıkan bu kredi kartı limitlerini azaltıp diğer bankalardan düşük limitli çok sayıda kredi kartı almalı mıyım sizce? Bunların aidatsız olanlarını istersem en azından nakit avans kampanyalarını kaçırmam diye düşünüyorum. Maaşım ziraat ve teb bankasından parça parça yatıyor. Toplam gelirim 100.000 tl aylık Ziraat 450k limit Yapıkredi 130k limit İş bankası 90k limit Kartların limitini 80k ya düşürüp, 2 farklı bankadan kredi kartı mı eklesem? Akbank ve Maaş müşterisi olduğum için CepteTEB? diye düşünüyorum. Ama ziraatteki limitimi yok yere çok düşürmüş olacağım. Bu kadar düşürdüğüm limiti tekrar kazanamıyorum. Ne dersiniz? |
Kredi kartı limitlerini azaltıp yeni kart almak

-
-
Limitleri düşürdüğünde yükseltmek zor şu anda. Bu kadar dallanıp budaklanmanın karı ne oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısın hocam, 5 kart 80k limitli yapabiliyorum. Cepteteb ile faizsiz nakit avans çekebilirim bonus kampanyalarına girebilirim,
Enpara ile 15000tl ayda 1 bes katkı payı yapıp 6 taksite böldürebilirim.
Akbank ile axess özelliklerini kullanabilirim, faizsiz nakit avans çekebilirim
Major farklılıklar yok tabi önemli olan ziraatteki 450k limitten vazgeçmeye değer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kampanyalar kart çıkarmadan sadece hesap açarak oluyordu. Şimdi kk mı eklemişler 😂
6-7 yıldır en para kullanıyorum hiç öyle kampanya sunmadı. axess son 6 aydır doğru düzgün kampanya yok yada istenilen harcama çok yüksek.
Akbank’ın bana en son teklifi 1 yıl aylık 600bin harcama sözüne 300tl puan 😂
Limit dusurumu lks ye ne kadar surede yansıyo acaba?
Birkaç iş günü diye duymuştum hocam.
-
Limit konusunda eli en bol olan banka garanti idi.Aidatsiz bonus flexi veya bonus flexi troy kartları işinizi görebilir eğer eski bolluk devam ediyorsa
Garantinin 0 faizli nakit avans hediyesi falan oluyor mu emin değilim
-
0 faizli taksitli avans bana hiç denk gelmedi eğer istediğiniz buysa ama limit konusunda bayağı yüksek tutarlar veriyorlardı eskiden.Şimdi durum nedir bilemem
ziraat'te kolaylimit'e bi bakın. onu açıp kredi kartı azaltınca kmh ve kredi limiti olarak limit kalıyordur belki (detaylarını bilmiyorum sistemin)
bence akbank teb garantiden limit alabilecekseniz ziraat ve ykb düşürün derim çünkü ykb avantajı yok ve ziraatin de limiti araba motor alımı vs. kullanmayacaksanız çok fazla.
hangikredi vs gibi yerlerden yeni kart alımına 0 faiz firsati veren kartlara bakın derim. onceligi onlara verirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 4 Ocak 2025; 19:8:28 >
Aydınlatıcı bir cevap teşekkür ederim, siz de benim gibi düşünüyorsunuz o zaman. Ama YKB yi de düşürün diyorsunuz. 400K yasal limit ile 80k lık 5 kredi kartına sahip olabilirim o zaman hepsini 80e düşürüp 2 farklı kredi kartı daha mı alayım yoksa iyi ce abart 6 tane 60k lık kart mı al diyorsunuz :D
Zaten nakit avans 4 te 1 kadar çekildiği için bu sefer kampanyadan tam faydalanamayabiliriz zaten.
-
başa çıkabilirseniz fazla kart iyidir:d
limiti ayarlamak ihtiyaçlarınıza göre size kalmış. yani ben olsam önce ziraati 200k 'ya indirir yansıyınca aynı gün aynı anda 2-3 tane karta başvururdum gelirimi vs fazla da belirterek, ona göre bakıp ilerlerdim.
yasal sınır da olsa kart limit vermesi bankanın insiyatifinde. lks dolu olup limit alan da oluyor, kart limit düşürse de alamayan da. kredi notu dışında hesapta tuttuğunuz para miktari ya da alışveriş/para hareketliliği falan da etkiliyor.
( daha önce indirmediyseniz findeks mobil uygulamasını indirip uye olun ilk bi kaç gün ucretsiz kullandırıyodu. açık kapalı durumda kart bilgilerinize bakarsınız. en eski tarihli ürünlerinizi kapatmayın. eski tarihli olup kapalı kart varsa onu bin tllik de olsa acin puaninizi artirirhttps://forum.donanimhaber.com/kredi-notu-nasil-yukseltilir-kredi-karti-nasil-alinir-detayli-findeks-inceleme-ve-deneyimler--155052568#155052568 )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 4 Ocak 2025; 21:11:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kampanya takip eden biriyseniz farklı bankalar olmak zorunda. Hepsi farklı firmalarla anlaşıyor. Dönem dönem biri iyi diğeri kötü oluyor. O nedenle çoğu bankadan kart kullanıyorum.
Tek kart, dallanıp budakmayı sevmiyorum.
Tek kart kullanıyorsanız en azından paranızın bir kısmını kart ödeyene kadar para piyasası fonuna koyarsanız kar elde edebilirsiniz.
-
Tek kart hangi banka hocam
Yatırım-birikim anlamında sıkıntı yok işimiz bu zaten
Yapikredi world ü direk iptal ettirin, son 7-8 aydır düzgün kampanya yok.
Ziraat bankası kredi kartını 200 bine düşürün.
Teb bonus troy ve Axess free kartlarını da almanizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kredi kartı dolar borcu nasıl ödenir
- metal kredi kartı veren bankalar
- axess platinum kart kimlere verilir
- müşteri limiti nedir
- kartiniz telefon/posta ile alisverise kapali oldugundan isleminiz gerceklestirilemedi.alisverise acmak icin moto ve kartin son 6 hanesini yazip 3340"a gonderin. b002
- tom nedir
- 1 milyon tl havale ücreti
- konut kredisi forum
- enpara kimin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X