Şimdi Ara

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
14
Favori
24.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız bankalar zora koşuyor sanırım. Daha kısa vade ile ve daha yüksek faiz ile yapılandırmak istiyorlar.

• anlaşılan o ki 1 kasım'dan önce hiçbir banka 60 ay yapılandırmaya sıcak bakmayacak. Halbuki bddk kararı var 60 ay'a kadar yapılandırabilirsin diye. Banka buna karşı çıkarsa bddk'nın bu kararını banka'ya veya bankanın genel merkezine dilekçe ile tebliğ etmek gerekir.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Evet genel olarak 1 kasım deniyor. 24 ekimde faiz oranları acıklanacakmış

• keanureis K kullanıcısına yanıt

Hocam eğer yeni bilgi alırsanız lütfen bu konuda paylasın tesekkur ediyorum

şunu adam akıllı faizsiz 60 ay yapsalar da millet ödese borcunu harcını kurtulsa rahata erse..ama yok..illa sicili bozulsun icra memurları ve avukatlar ile papaz olsun..hala kol gibi faiz işletip o şekilde ödeme alma derdindeler..

• 24 Ekim'de 60 ay vadeli borç yapilandirma usulleri açıklanacak idi ortada fok yumurta yok . Bilgiye ulaşan var mi

• _Ceza kullanıcısına yanıt

Bankalar hala sus pus.

• Bir gelişme var mı?

• Çok saçma hiç bir emare yok

• hala ses yok bu işten

• 1 Kasım milad uygulm
    ak zorundalar
  • Yapılandırma başvuruları online olacak sanırım. Vakıfbank mobilbankacılıga bu özelliği koymuş diye duydum. Özel bankalarda mobil bankacılıga bu yapılandırma menusunu koyacaklar diye düsünüyorum. Başka türlü telefon ile yapılandırma birimleri bu taleplere yetişemez.

• Yapılandırma yaptığımız örneğin 60 bin tl taksit taksit ödemesi 110 oldu diyelim.

Ben bir iki ay ödedikten sonra diyelim toplu para geçti elime.
    Kapatmak ister isem. 60 bin den az mı öderim normal de öyle olması gerekir.
    Ödediğim iki taksit in 300 500 tl si de olsa ana paradan düşüyor dimi?
    Kredi kartı için durum nedir hocam bilginiz varmı
  • İş bankasi tam tokat peşinde 4.69 oran veriyor bu borcluya soygun sakın tuzağa düşmeyin
  • _Ceza kullanıcısına yanıt
    60 ay için mi bu rakam hocam. Birde borç 26 eylül sonrasımı öncesimi. Ben gecikmede olmayan borcum için garantiyi aradım henüz bir bilgileri yok bankadan bilgilendirme bekliyorlarmış.
  • umut3513 kullanıcısına yanıt

Hocam bu 26 eylül olayı kafayı karıstırmasın. Kredinin 26 eylül tarihinden önce cekılmıs olması gerekiyor sadece. 26 eylül itibarı ile 30 gün gecikme diye birşey yok. Zaten mantıklıda değil. BDDK yazısında 1 sene geçerli diyor. Bır sene ıcerısınde 30 gün geciken herbır kredi kişi isterse 60 aya kadar yapılandırılacak. Önümüzdeki hafta ıcerısınde bankalar tarafındanda netleşir

• umut3513 kullanıcısına yanıt

Birde gecikmede olmayan borç için bilgi verilmeye bilir. Mutlaka gecikmeye lazım. Önceden de böyleydi

Belirtmeyi unutmuşum benim kredim hiç yok sadece 315 bşn tl tutarlı kart borcum var. Bugüne kadar gecikmeye giç girmedi. Bir yolunu nukup yapılandırsam süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut3513

Belirtmeyi unutmuşum benim kredim hiç yok sadece 315 bşn tl tutarlı kart borcum var. Bugüne kadar gecikmeye giç girmedi. Bir yolunu nukup yapılandırsam süper olacak.

Farketmez kartın asgarısını odemeyecek ve bekleyeceksiniz. Başka yolu yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.