Şimdi Ara

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
14
Favori
17.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son olarak şunu sorayım kredi kartında da 26 eylül tarihi baz alınmayacak değilmi. Kartımın son ödeme tarihi 8 Kasım ben bunu ödemeyip beklediğimde yapılandırma hakkım olacak yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah herkese ödeme kolaylığı versin.. haber sitesinde örneklendirilmiş yapılandırma tablosunda kafama takılan bir şey var yorumlar mısınız..

Resimdeki tabloda aşağıda bulunan sadece yapılandırma için olan bölümde 60 bin TL yapılandırmaya sadece 311 lira faiz ekliyor ve 60 ay boyunca 1311 ra para ödüyorsun yani bu tabloya göre çok iyi ama bana mantıksız geldi ben kredi kartını kullanmayıp 60 ay boyunca 1311 lira aylık ödeme yaparsam sadece benim için değil yapılandırma yapan herkes için çok iyi bir şey benmi anlayamadım ya da yanlış hesaplama tablosu mu paylaşmış ensonhaber sitesi.. zaten faizi koyduğun zaman ana para uçuyor gidiyor normalde...

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 2 Kasım 2024; 11:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umut3513 kullanıcısına yanıt

Evet yalnızca 30 gün ödememeniz gerekiyor.

• keanureis K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim içine su serptiniz 🙂 evlilik vs derken borç oldu haliyle çoğu şeyi kendim yapmaya çalıştım ama gel gör ki ülkemizde yaşam zor malesef.

• Bu tablo tamamen uydurmasyon. Sakın itibar etmeyin. Aylık %3.11 faiz ve vergisi %15+%15 aylık %4.113 aylık net faiz uygulanır. Örnek 60.000 TL Borç için 60 ayda aylık 2709 Tl. Taksit çıkar.

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma
  • Banka ısrarla 26 eylül öncesi kart borcunun gecikmeye düşmüş olması gerek diyor, ayrıca yasa fln hikaye bankanın insiyatifinde deniyor.

Yok hocam. Banka 30 gün gecikme şartı koyuyor. Bende artık boş verdim. Ya da bankalar kafasına göre takılıyor. Çözemedim açıkçası. Kanun çıkalı 1 ayı geçmiş daha hiçbir şey belli değil.

• hidensa H kullanıcısına yanıt

26 eylül öncesi 30 gün gecikmiş şartı koyuyorsa 1 sene geçerli ibaresi neden peki? Ve ben bu bilgileri bankacı arkadaşımdan alıyorum. Ama bankaların yapılandırma birimleri kafasına göre takılıyor demekki.

• Tcoder T kullanıcısına yanıt

Öyle diyen bankaya aynı BDDK kararında 1 sene boyunca geçerli yazdıgını söyleyin.

Hangi bankada çalışıyor arkadaşınız hocam.

Bankayla 5 defa görüştüm her defasında biz sebebini bilmiyoruz ama size yeni yapılandırma yasası çıkmıyor normal yapılandırma çıkıyor diyorlar. 3-5 telefon numarası var qnbnin hepsi birbirine yönlendiriyor. En son şubeye yönlendiriyorlar ama yukarda bir arkadaşta şubenin ilgilenmeyip çağrı merkezine yönlendirdiğini söylemiş.

Normal yapılandırma şartı neymiş peki

Normal yapılandırma dediği çıkan 12 ay vadeyle 5,5 falan gibi kazık bişey. 60 ay yeni yasa çıkmıyor diyor sebebinide göremiyoruz diyor. Borcun tutarı geçmiş ödemeler vb etken olabilir sistem otomatik belirliyor diyor.

Hocam bu 60 ay muhabbeti çıkmadan önce bile 36 48 aya kadar yapılandırma yapılıyordu. Ben kendım yapmıstım çünkü ordan biliyorum. Yeni bırseymıs gibi konuşuluyor ama hep vardı zaten

Ayrıca önümüzdeki hafta daha da netleşir. Gerçekten bankaların doğru dürüst bilgileri yok. Bende akbankı aradım mesela şu an için 24 ay yuzde 4 faizle yapılandırma çıkıyor. Bu 60 ay muhabbeti ile ilgili net bir bilgi yok bizde diyorlar. Buyuk ihtimal ile yenı düzenlemeye göre yazılım sistemlerini bunlar guncellemedi.

Garanti bankası temsilciside aynı bilgiyi verdi. Şu an tarafımıza hiç bir bilgi iletilmedi yani size evet yararlanırsınız diyende hayır yararlanamazsınız diyende yanıltıcı bilgi vermiş olur önümüzdeki hafta bizde bir bilgi akışı bekliyoruz dedi

Aynen öyle hocam. Şu an butün bilgiler afaki kalıyor. Ama muhtemelen dedıgım gibi. Sistemleri eski yapılandırmaya göre

Karar çıktıktan sonra 10 gün sonra belli olacak dendi sonra 10 gün daha dendi sonra kasım 1 dendi şimdide bu haftaya mı attı bankalar.

• hidensa H kullanıcısına yanıt
    Hocam bence şu an bankalar yüksek faiz vade ile kimene kakalasam onun derdinde. Ama elleri mahkum çıkaracaklar. Bekleyip göreceğiz.

• 3.11den yapılandırma yapmazlarsa hiç bulaşmayın..bddk kararı var seve seve uygulamak zorundalar..yapmazlarsa da kendileri bilir..o zaman sizin dediğiniz şekilde ödeme yapamam diyip görüşmeyi sonlandırın..kendileri düşünsün artık..bir kanun çıkıyor hiçkimsenin ne olduğundan haberi yok..yersen..

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Evet herkes diyorki bankanın inisiyatifinde ama böyle birşey olamaz. Bütün bankalar BDDK ya bağlıdır ve BDDK nın aldıgı kararları uygulamak zorundadır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.