Şimdi Ara

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
14
Favori
31.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam bilgi için.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keanureis K kullanıcısına yanıt

26 eylülden sonra gecikmeye girerse olmuyor mu yani?

bir de daha önceden yapılandırılmış kart veya kredilerde bu geçerli mi?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Olmuyormuş ne kadar saçma bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar benimde finansbankdan 6 adet kredim var. düğün için parça parça çektim 2 tanesi 2 ay sonra baslıcak ödemeleri geri kalan 4 tanesini 4 5 aydır ödedim. hiç gecikme yaşamadım. fakat çok bunalmaya basladım.

dün çağrı merkezini aradım gecikme olursa burdan yapılandırırız eğer yoksa gecikme şubeden yapılandırırsınız dedi 6 krediyi birleştirir ona göre taksit yapılır dedi. işten izin alıp şubeye gideceğim sizce şube öyle bişe yok der mi acaba bide maximum kaça kadar bölerler

• Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt

etimle kemiğimle bu düzenden nefret ettim ülke bize cehennemi yer yüzünde yaşatmak için oluşturulmuş gibi. bende evlendim borçlandım hocam herşeye lanet ediyor insan.

• Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt

Hocam yaparlarda onların istedigi vade ve faiz ile yapıyorlar. 3.11 den yapmıyorlar

• Bu yapılandırmayı yapabilen varmı? Bir arkadaş yapabılmıs sadece burada. Banka 12 ay vade diyor zaten ödenemeyen borcun aynısını teklif ediyor. Nasıl iş bu?

• Ziraat Süper Şube kullanarak başvuruda bulundum. 18 Ay - 3,11 faizle yapılandırdım. 60 aya kadar 3.11 faizle yapılandırma yapıyorlarmış. ( Asgari tutar 3 ay boyunca ödenmemişti )

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 5 Kasım 2024; 16:11:29 >
  • ENparaya borcum var ödeyemiyorum. Talepde bulundum ilgili mail geldi. Yarın arayıp bir konuşucam bilgi veririm sizede.

Nerden bulaştım en paraya anlam veremiyorum...

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma
  • ExSeLaNS kullanıcısına yanıt

Ben geçende konuşmuştum gecikme olmadığından yapamayız demişti. Siz yine bir arayın. Durumu buraya yazarsanız sevinirim.

Bankalar burada çok kelime oyunu yapıyor. Karar tarihi itibarıyla demek karar tarihinden başlamak üzere demek. Ama onlar karar tarihinin öncesini alıyor.

asla yardımcı olmuyorlar ''bankadan güzeli'' diyorlar ama iş ödeme zorluğuna gelince yaralı parmağa işemiyorlar..

• keanureis K kullanıcısına yanıt

Ben yaptım hocam

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159915422

Burada paylaşmıştım

• En para maksimum 36 ay 4.70 faiz oranı ile size işlem yapabilirim diyor.

Bende yatır okşa bide dedim.

Ödemicem icra uğraşsınlar.

bana 1 haftadır yasal takip mesajı atıyorlar borcunuzu en kısa zamanda ödeyin diye. henüz birşey olmadı..bakalım nereye kadar gidecek..eskiden evham yapıyordum icradır hacizdir diye..ama şimdi daha sakin kalmaya çalışıyorum olmuşla ölmüşe çare yok

• Merhaba, bddk ya yazalım arkadaşlar.

Aldıkları karar, dar kapsamlı kalmıştır ve 40 gün geçtiği için ödemekte zorlananlar, ekonominin de yavaşlaması nedeniyle daha da artmıştır.

Daha kapsayıcı, borcunu ödemekte zorlanan insanlar için icralık olmaktan kurtaracak, yeni bir karara ihtiyaç vardır.

E-devletten ya da cimer üzerinden borcu olanlar ve yakınları yazarsa, yeni bir düzenleme yapılacaktır.

• Aynı fikir deyim canımımı alacaklar aman valla şu ülkede artık kılım oynamaz

• Garanti gecikme yokken, gecikmede değil o yüzden yapılandırma yapamayız dedi.

Gecikmeye girince de, kredi kartını ödeyin ondan sonra kredileri yapılandırırız diyor.

Bankaya borcun küçükse senin derdin, yok borcun büyükse bankanın derdi denir.

Şirketler masaya oturunca; vade uzatılır, hatta sadece faiz ödemeli dönem olur, her türlü kolaylık sağlanır. Vatandaş olunca da, icra tehditi savrulur. Ancak devlet de, şirketlerin vergi borcunu siler.

Bırakın, maaşın 1/4 ü kesilsin. Sağlık her şeyden önemli, borç bir gün elbet biter. İnsanı gam yıkar, dert etmeyin.

• Ben cimere şikayet yazdım. Bir karar çıkıyor ve bankalar kafasına göre hareket ediyor diye. Karar da 1 yıl içinde 30 gün ve uzerı geciken ödemeler yapılandırma kapsamına alınır diyor. Çıkan kararı tekrar tekrar okudum ve 26 eylül öncesi cekılen krediler 1 sene ıcınde yapılandırabilinir diyor. Adamlar 1 sene zamanda vermiş yani. 3.11 faiz zaten yuksek ama bankalar daha fazla faiz kitlemeye calısıyor. Hem bir karar çıkarsa gecmıse yonelık çıkmaz ki. Ilerıye dönük çıkar. EYT değil ki bu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.