Şimdi Ara

KREDİ KARTLARIM ORTAK GÖZÜKÜYOR YARDIIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese ilk olarak. Benım bonus genc kartım vardı. Limiti yetmediği için yeni kart başvurusunda bulundum. 3000 lira limit talep ettim vs. Ertesi gün kart talebiniz onaylandı gözüküyordu internet bankacılığında akşamına da kartlar bölümünde gözükmeye başladı ama sorun şu ki örneğin bonus genc lımıt 750 kullanılabılr lımıtse 705 yazıyor ya bonus gold da aynısı yazıyor. anlamadım niye öyle oldu bu konuda bilgisi olan var mı ???

• son gelen kartın ek kart olarak gelmiş yani sen ilk kullandığın karta para yatırdıgın zaman otomatikmen diğerindede limit olcak.Eşin çocuğun kardeşin vs varsa kullanmaları için onlardan birine verebilirsin.Bankalar bunu hep yapıyor en güzeli farklı farklı bankalardan kredi kartı almak
  • Ama asıl kart olarak gözüküyor anlamadım. Bir de bu gece para yatırdım. Yenı cıkanın borcunu odedım onu odemem dıger karta etkı etmedı. ama yenı cıkardıgımın borcu odenmıs oldu. sonra diğer kartın da borcunu odedım. Eskı kartın borcunu odeyınce yenı cıkan kartınkı de odenmıs oldu zaten odemıstım lımıt arttı.
  • Yeni Kart talep etmek yerine, limit arttırım talebinde bulunman gerekiyordu.

Aynı bankadan ikinci kart istemişsin. Bonus gold un yıllık aidatı var, bonus genç gibi ücretsiz değil. Ve müşteri limitinde aynı limitte olur. Özetle bonus goldu iptal etmeni, bonus genç için limit arttırım talebinde bulunmanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.