< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Temmuz 2023; 11:26:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (13. sayfa)
-
-
Teşekkürler hoş buldum hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kredi kartı için borç/limit oranınız nedir?
Merhaba konuyu baştan sona okudum hap bilgi niteliğinde anlatımlar olmuş, 2 adet kredim var 1 tanesi önümüzdeki ay bitiyor, 1 adet kredi kartım var limit 140.000 konudan okuduğum kadarıyla limit borç oranını %50'nin altında tutmak bizi olumlu etkiliyor o nedenle geçen sene enparadan kredi kartı almıştım ancak kart kurye tarafından 4 ayda teslim edilmeyince iptal etmiştim. Şimdi o karta tekrar başvursam kredi puanımı olumsuz etkiler mi ?
-
Olumsuz etkilemez
Daha önce açıp kapattığın için eski tarihli açılır findeks notun düşmez.quote:
Orijinalden alıntı: yasir19Merhaba konuyu baştan sona okudum hap bilgi niteliğinde anlatımlar olmuş, 2 adet kredim var 1 tanesi önümüzdeki ay bitiyor, 1 adet kredi kartım var limit 140.000 konudan okuduğum kadarıyla limit borç oranını %50'nin altında tutmak bizi olumlu etkiliyor o nedenle geçen sene enparadan kredi kartı almıştım ancak kart kurye tarafından 4 ayda teslim edilmeyince iptal etmiştim. Şimdi o karta tekrar başvursam kredi puanımı olumsuz etkiler mi ?
Banka yeni tarihli açarsa düşer bunuda bilmeni isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Temmuz 2023; 16:11:40 >
40.000 kk, 6 kmh ile aldım. Puanım ne zaman güncellenir ?
-
Kmh yeni açtığın için düşme gösterir findeks 3 7 gün arasında yansır.quote:
Orijinalden alıntı: yasir1940.000 kk, 6 kmh ile aldım. Puanım ne zaman güncellenir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Temmuz 2023; 17:26:18 >
Kmh açma talebinde bulunmamıştım ilk başta gözüküyordu şuan bakıyorum kmh yok başvur seçeneği var başvuru yapmayacağım
-
Sadece en para kredi kartı aldın. Daha önce kapatmıştın. Eski tarihli açılırsa findekste kapalı gözüken açılacak düşüş olmayacak.quote:
Orijinalden alıntı: yasir19Kmh açma talebinde bulunmamıştım ilk başta gözüküyordu şuan bakıyorum kmh yok başvur seçeneği var başvuru yapmayacağım
Limit ne kadar onayladı.
Umarım eski tarihli açılır temel amacım kredi puanımı yükseltmek, limit konusunda hiç bir talebim olmadan 40.000 tl ile açtılar
-
-
-
Finansbank eski tarihli açıyor güle güle kullan.quote:
Orijinalden alıntı: yasir19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam elinize sağlık baya uzun bilgilendirme olmuş hepsini okuyamadım size kısa bir sorum olacak
Kredi borcunun hepsini erkenden kapatmak findeks notunu düşürür mü?
Düşürür,düşürdü benimquote:
Orijinalden alıntı: androidmakaleniz
Hocam elinize sağlık baya uzun bilgilendirme olmuş hepsini okuyamadım size kısa bir sorum olacak
Kredi borcunun hepsini erkenden kapatmak findeks notunu düşürür mü?
Özelden rapor atarsan geçmişe göre bilgi verebilirim
Teşekkür ederim hocam düşürüyorsa erken kapatmaya gerek yok o zaman.
Geçmişte kapattığın bir çok kredi varsa o bankadan düşmeyebilirquote:
Orijinalden alıntı: androidmakaleniz
Teşekkür ederim hocam düşürüyorsa erken kapatmaya gerek yok o zaman.
Cok bilgilendirici bir yazi olmus. Benim de kredi notum son cektigim krediden sonra 1750 civarlarindan once 1600, sonra 1500, bugun kontrol edince de 1500 altina dustu.
Sizin danistiginiz kisi ya da firma ile calismam gerekli herhalde, cunku hic odeme geciktirmem ve gayet duzgun bir gelir/gider durumum vardir.
Yardimci olabilirseniz cok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden raporunu atar mısınquote:
Orijinalden alıntı: BasarrrrCok bilgilendirici bir yazi olmus. Benim de kredi notum son cektigim krediden sonra 1750 civarlarindan once 1600, sonra 1500, bugun kontrol edince de 1500 altina dustu.
Sizin danistiginiz kisi ya da firma ile calismam gerekli herhalde, cunku hic odeme geciktirmem ve gayet duzgun bir gelir/gider durumum vardir.
Yardimci olabilirseniz cok sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X