Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Saiph Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
73
Favori
75.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KREDİ kartı limiti artışı her hangi bir sorun teşkil etmiyor.
    Kullanılmayan kmh kapatılırsa findeks notu artar. Kapatılan kmh tekrar açılırsa yeni tarihli açar findeks yaklaşık %5 düşme yapar.

En yüksek olanlar kalsın genel borç limit oranına olumlu etkisi olacaktır.
    Konu ma hoş geldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Temmuz 2023; 11:26:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hoş buldum hocam :)

• marxx kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartı için borç/limit oranınız nedir?

• Merhaba konuyu baştan sona okudum hap bilgi niteliğinde anlatımlar olmuş, 2 adet kredim var 1 tanesi önümüzdeki ay bitiyor, 1 adet kredi kartım var limit 140.000 konudan okuduğum kadarıyla limit borç oranını %50'nin altında tutmak bizi olumlu etkiliyor o nedenle geçen sene enparadan kredi kartı almıştım ancak kart kurye tarafından 4 ayda teslim edilmeyince iptal etmiştim. Şimdi o karta tekrar başvursam kredi puanımı olumsuz etkiler mi ?

• yasir19 Y kullanıcısına yanıt
    Olumsuz etkilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: yasir19

Merhaba konuyu baştan sona okudum hap bilgi niteliğinde anlatımlar olmuş, 2 adet kredim var 1 tanesi önümüzdeki ay bitiyor, 1 adet kredi kartım var limit 140.000 konudan okuduğum kadarıyla limit borç oranını %50'nin altında tutmak bizi olumlu etkiliyor o nedenle geçen sene enparadan kredi kartı almıştım ancak kart kurye tarafından 4 ayda teslim edilmeyince iptal etmiştim. Şimdi o karta tekrar başvursam kredi puanımı olumsuz etkiler mi ?

Daha önce açıp kapattığın için eski tarihli açılır findeks notun düşmez.

Banka yeni tarihli açarsa düşer bunuda bilmeni isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Temmuz 2023; 16:11:40 >

40.000 kk, 6 kmh ile aldım. Puanım ne zaman güncellenir ?

• quote:

40.000 kk, 6 kmh ile aldım. Puanım ne zaman güncellenir ?

Kmh yeni açtığın için düşme gösterir findeks 3 7 gün arasında yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Temmuz 2023; 17:26:18 >

Kmh açma talebinde bulunmamıştım ilk başta gözüküyordu şuan bakıyorum kmh yok başvur seçeneği var başvuru yapmayacağım

• quote:

Kmh açma talebinde bulunmamıştım ilk başta gözüküyordu şuan bakıyorum kmh yok başvur seçeneği var başvuru yapmayacağım

Sadece en para kredi kartı aldın. Daha önce kapatmıştın. Eski tarihli açılırsa findekste kapalı gözüken açılacak düşüş olmayacak.

Limit ne kadar onayladı.

Umarım eski tarihli açılır temel amacım kredi puanımı yükseltmek, limit konusunda hiç bir talebim olmadan 40.000 tl ile açtılar

• quote:

Umarım eski tarihli açılır temel amacım kredi puanımı yükseltmek, limit konusunda hiç bir talebim olmadan 40.000 tl ile açtılar

Findeks üzerindeki görsedeki gibi kapalı ürünler deki ve tarihini atar mısn hocam

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Temmuz 2023; 18:7:40 >

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• quote:

Finansbank eski tarihli açıyor güle güle kullan.

Hocam elinize sağlık baya uzun bilgilendirme olmuş hepsini okuyamadım size kısa bir sorum olacak
    Kredi borcunun hepsini erkenden kapatmak findeks notunu düşürür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

Hocam elinize sağlık baya uzun bilgilendirme olmuş hepsini okuyamadım size kısa bir sorum olacak
    Kredi borcunun hepsini erkenden kapatmak findeks notunu düşürür mü?
    Düşürür,düşürdü benim
    Özelden rapor atarsan geçmişe göre bilgi verebilirim

Teşekkür ederim hocam düşürüyorsa erken kapatmaya gerek yok o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

Teşekkür ederim hocam düşürüyorsa erken kapatmaya gerek yok o zaman.
    Geçmişte kapattığın bir çok kredi varsa o bankadan düşmeyebilir

• Cok bilgilendirici bir yazi olmus. Benim de kredi notum son cektigim krediden sonra 1750 civarlarindan once 1600, sonra 1500, bugun kontrol edince de 1500 altina dustu.

Sizin danistiginiz kisi ya da firma ile calismam gerekli herhalde, cunku hic odeme geciktirmem ve gayet duzgun bir gelir/gider durumum vardir.

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

Cok bilgilendirici bir yazi olmus. Benim de kredi notum son cektigim krediden sonra 1750 civarlarindan once 1600, sonra 1500, bugun kontrol edince de 1500 altina dustu.

Sizin danistiginiz kisi ya da firma ile calismam gerekli herhalde, cunku hic odeme geciktirmem ve gayet duzgun bir gelir/gider durumum vardir.

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Özelden raporunu atar mısın

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.