Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
888
Cevap
77
Favori
77.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 Kredi almadan önce findeks notu 1737 krediyi aldıktan sonra 1630 düşmüş gayet normal.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

11.03 2020 de açılmış 1000 TL kullanmadığı kredi kartını kapattığı için findeks notu tekrar düşme göstermiş.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.
    Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Son olarak kredi kartı borç limit oranına dikkat etmediği veya limit arttırmadığı için findeks notu düşme göstermiş.
    Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Temmuz 2023; 20:3:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar mesela bir bankadan farklı yada daha üst bir karta başvurup mesela klasik karttan platinum karta geçiş yapınca eskisini kapatınca banka kredi kartı açılış tarihi değişmiyor yeni başvurduğun kart eski kartının açılış tarihi olarak devam ediyor diğer eski kartı kapatsak da yani bu durumda kredi kartı türü değil eski kartta olsa o bankadan yeni karta da geçsek önemli olan o bankadaki kredi kartı limitimiz anladığım kadarıyla eski kart ibaresi o yüzden eski kredi kartı limiti olmalı bence yanlış mı düşünüyorum sonuçta ben o kart limitini aynı bankadan başka kredi kartına başvurup koruyorum açılış tarihini koruyorum diğerini kapatadabilirim yanlış mı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Temmuz 2023; 21:45:19 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Banka size o tarihte bir kredili ürün vermiş ve o tarihi referans alie. Platinuma geçip klasiği kapatırsanız bir problem olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar mesela bir bankadan farklı yada daha üst bir karta başvurup mesela klasik karttan platinum karta geçiş yapınca eskisini kapatınca banka kredi kartı açılış tarihi değişmiyor yeni başvurduğun kart eski kartının açılış tarihi olarak devam ediyor diğer eski kartı kapatsak da yani bu durumda kredi kartı türü değil eski kartta olsa o bankadan yeni karta da geçsek önemli olan o bankadaki kredi kartı limitimiz anladığım kadarıyla eski kart ibaresi o yüzden eski kredi kartı limiti olmalı bence yanlış mı düşünüyorum sonuçta ben o kart limitini aynı bankadan başka kredi kartına başvurup koruyorum açılış tarihini koruyorum diğerini kapatadabilirim yanlış mı düşünüyorum
    Garanti bankasından kapatığım 8 kart var
    Akbankta kapattığım 7 kart var

Tabi ortak limitli kart varken kapattım. Findekse sorun teşkil etmiyor. 10 kartta olsa aynı bankada ürün 1 tanedir.
    Tabi garanti bankası genel değerlendirme yaparsa limiti aşağı çekebilir

• Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• Selamlar dostlar.

Şuan ki enflasyon döneminde kredi çekmek zor. 70 bin lira kredi çekmenin ort 90-100k geri ödemesi oluyor.

Kredi kartı ve kmh kullanarak kredi puanı iyi seviyelere getirilip bir derinlik oluşturabilinir mi?

• evenko kullanıcısına yanıt

Aslında kredi çekmek tam zamanı sadece faize dikkat..

Her bankanın faizi sabit değil.

2% kusur veren varsa hemen alın.

2%-2.15₺-2.25%-2.35%-2.45%-2.50₺-2.60%-2.70₺-2.80%-2.90₺ gibi fakat; 3% Ve yukarısı kesinlikle bulasilmaz..

Kredi kartından 1.90% ile 3 aylık taksitli nakit kullanmak ve zamanında ödemek daha iyi.

Çekilen para Altın,Dolar gibi Sağlam bir yere yatırabilirsiniz.

Sadece 1-2 ay önce Çeyrek altın 1100-1200 iken şuan 2.800 yakında 3000 olacak!!

2 ay önce 1000 çeyrek altın alan kisi 120.000 ne

Şuan 1000 altın 280.000 Aradaki Fark uçurumu görüyor musunuz?

120.000 faiz ile 150-180.000 hadi 200.000 olsa dahi kazanç 280.000 bin oda bu hafta yakında 300.000 olur!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Temmuz 2023; 7:16:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmh kapattıktan sonra 90 puan artmış, bu kadar nasıl oldu anlamadım ama güzel oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrecan3321

kmh kapattıktan sonra 90 puan artmış, bu kadar nasıl oldu anlamadım ama güzel oldu
    Olur tabi

• ibo83 kullanıcısına yanıt

hocam biraz sallamışsınKredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.  . çeyreğin 1100 olması için, gram altın 700tl olması gerekiyor. bu fiyatı da en son 2021 aralıkta görmüş. gramla çeyreği karıştırmışsınız.

mart ayında 2000e çeyrek almıştım. şuan 2800 ama ondan önce uzun süre artmadı. tamamen dolar tl kaynaklı hareket. ons fazla destek vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 24 Temmuz 2023; 14:38:14 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

40 yaşında insanım sallamıssin yanlış kelime.

Gram altın ile ceyrek altin karıştırdım

fakat olay gram altın icinde gecerli..

sadece 1 ay geriye bakalım

23 haziran 1.567 TL gram altın.

Şuan 24 temmuz gram altın 1.704

500 gram/adet altın alan biri 1 ay önce

1 adet 1.567-500 adet için=78.350 ödemiş olacaktı .

Bugün 24 temmuz 1704 den =85 ediyor o 500 altın.

Sadece 1 ayda 78 aldığın 85.00 oldu daha da çıkar bu ekonomide!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Temmuz 2023; 16:25:38 >
  • Sadece altın değil

Gürcistan Larisi 5 haziran 8.1 TL idi.

10.000 lari almış olsaydın 81.000

Şuan 24 temmuz 1 lari 10.40

10.000 larin varsa elinde 104.000 TL var.

81.000 vs 104.000

Sadece 80 günde kazanç bu..

-------------------

5 haziran dolar 21.15 baski altındaydi.

3829 dolar=81.000 ediyordu

Bugün 24 temmuz 103.181

81.000 vs 103.181

@AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Temmuz 2023; 16:37:58 >
  • Bugün findeks danışmanı ile görüşmem oldu. Şimdi karar verme zamanı.
    Ürünlerin ve açılış tarihleri.
    Akbank KK ocak 2021 limit 179300 TL
    Akbank kmh Temmuz 2021 Limit 25000 tl
    Garanti bank ocak 2021 limit 68200 TL
    Qnb finansbank kk haziran 2020 limit 215300 TL
    Denizbank KK 26 mayıs 2022 limit 100000 TL

Denizbank kredi 12.06 2023 limit 11699 TL
    Denizbanktan Kredi ilk defa alındığım için riski olarak görülmüş ve 2 puancık düşürmüş. Yıl sonuna kadar puanım 1562 kalıyor şubatta 2024 de 1580 puan oluyormuş.

Kredim temmuzda 2024 de kapanıyor ve tüm koşullar sabitken 1630 puana kadar çıkıyormuşum.
    100 bin TL denizbank kredi kartını kapattığımda herhangi bir düşüş söz konusu değil kredi için referans olmuş dedi. Temmuz 2024 de 1630 puanda kalıyor.

Riski yönetmek için durabilir dedi başka kmh ve kredi kartı almayın dedi. Borç limit oranına 3 defa baskı yaptı. Bu şekile 5 ürünle devam etmemi yeni olan denizbankı kapatsam sorun teşkil etmeyeceğini ileri dönük riski yönetmek için durabileceğni söyledi.

Puan veren garanti olduğu için boşa limit harcayan yeni olan denizbankın durmasını mantıklı bulmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 25 Temmuz 2023; 11:25:15 >

• Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Dostlar normalde kmh limitim 7.500 liraydı. Akbank limiti 2.000 liraya düşürdü. Böyle bir durum yaşayan veya nedenini bilen var mı?

Cok gecmis olsun

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Akbankin neden böyle bir şey yaptığını anlamadım hesabımı aktif kullanıyorum. Ayda 15k civarı hesaba para giriş ve çıkışı oluyorr

Yalan yok benide bir korku sardi şimdiden;

Garanti ; 40.000

Isbank; 30.000

Yapı Kredi; 7.500 kmh var.

Yarin isbank limitini 10.000 yaptık diye sms atarsa perisan olurum...

Maas yetmedigi yerde 1 ay Garanti kmh/1 ay isbank kmh kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 26 Temmuz 2023; 19:35:52 >
    Bu konu çok muğlak hocam kimse net birsey söylemeyez ama çalıştığınız şube ve bireysel riskler değerlendirilmiş ve size arti para vermek istemiyordur banka yapı kredi de devlet baskısı döneminde yapmıştı bu limitler banka tarafından verildiği için düşürme yetkisi var yarın bir gün kredi kartlarında da düşüşe giderlerse şaşırmam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Bize verilen bu limit belli nitelige sahip olduğumuz için..

Zamanında ödemek.

Borcun tamamını ödemek.

Karti cok aktif kullanmak

Findex puanı 1200 ve yukarı olmasi.

Ee adamin 100.000 limiti var.

Banka kusura bakma sen bunu ödeyemezsin.

Biz sana 100.000 vermistik artik 25.000 uygun görüyoruz mu diyecek!!

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Hocam ödeme geçmişim duzenli ve kredi notum 1450 puan. Beni risk olarak görmesi saçma geldi. Şubeye gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.