Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
77
Favori
77.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100.000 TL limitli kredi kartı kapatılır mı?
    Gereksiz yere açılmış ve kapattığnda findeks notunu düşürmüyor benzeride varsa acımadan kapatılır.

Denizbank kredi kartımı 26.05.2022 tarihinde almıştım 9. Ayda kapattım findeks puanım düşmüştü tekrar açtım puan eski haline gelmişti..

2 gün önce findeks danışmanıyla görüşmem vardı simülasyon da kredi kartını kapattırdım 3 aylık döneme ve denizbank kredimin bittiği Temmuz 2024 tarihine baktırdım. Kredi kartı açık ve kapalı hiç bir değişiklik yoktu çünkü denizbank kredim 14 aylık kredi kartıma Referans olmuştu boşa limit harcayan kampanyası olmayanz kampanyaya katılsamda bonus vermeyen kredi kartından kurtulmuş oluyorum.

Bu sadece simülasyon doğru sonuç vermezse kartı tekrar açarım kaybettiğim limiti diğer bankaların alamayacağını siz kadar bende biliyorum.
    Danışman Riski yönetmek için durabilir dese de keşke işe yarasa demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Temmuz 2023; 18:58:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dostlar iş bankasından kredi kartı aldığımızda eski tarihli mi açıyor yoksa yeni tarihli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: evenko

Dostlar iş bankasından kredi kartı aldığımızda eski tarihli mi açıyor yoksa yeni tarihli mi?
    Bir çok kişinin raporunu inceledim. Nedense iş bankası müşteri olduğu zamanı baz almış. Çok garip. Kart 5 aylık 1 sene önce açılmış gözüküyor.

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Hocam 2018 te müşteri oldum. Kredi kartımi geçen sene Ağustos 2022 de aldım. Findeksten baktığımda Ağustos 2020 yılında açılmış görünüyor. Kartı kullanmaya devam edeceğim, iptal etmeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: evenko

Hocam 2018 te müşteri oldum. Kredi kartımi geçen sene Ağustos 2022 de aldım. Findeksten baktığımda Ağustos 2020 yılında açılmış görünüyor. Kartı kullanmaya devam edeceğim, iptal etmeyeceğim
    İptal edersen düşüsü görürsün. Kullamaya devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

Bir çok kişinin raporunu inceledim. Nedense iş bankası müşteri olduğu zamanı baz almış. Çok garip. Kart 5 aylık 1 sene önce açılmış gözüküyor.

Alıntıları Göster

Evet, İş Bankası müşteri olduğum zaman olarak göstermiş kredi kartı açılışını.

• cepteteb kredi kartım da müşteri olduğum zamanı açılış göstermiş. (9 sene) bu kredi notumu olumlu etkiler mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

cepteteb kredi kartım da müşteri olduğum zamanı açılış göstermiş. (9 sene) bu kredi notumu olumlu etkiler mi
    Kullandıkça etkiler kapatınca olumsuz etkiler

• @Saiph hocam selam denizbank kmh ı 1 yılllık vade tarihi ile açmış müşterini hizmetleri aradım vade süresi dolunca hesap kapanır şubeden açtırrsınız dedi nasıl bir prosedür bu anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: grkem_48

@Saiph hocam selam denizbank kmh ı 1 yılllık vade tarihi ile açmış müşterini hizmetleri aradım vade süresi dolunca hesap kapanır şubeden açtırrsınız dedi nasıl bir prosedür bu anlayamadım
    Denizbank beklerim. Diğer bankalar 99999 ay olarak açıyor. Kapanırsa açma puanın düşmesin

hocam ne önerirsiniz peki sadece 1 kmh hesabım var ve cok sık kullanıyorum diğer bankalardan alamıyorum kmh

• quote:

hocam ne önerirsiniz peki sadece 1 kmh hesabım var ve cok sık kullanıyorum diğer bankalardan alamıyorum kmh
    Puanın oluşmuştur hangi bankalara başvurdun.

haziran tarihli findeks raporunda 1257 puanım var hocam şuan 45k kart ve 8k kmh var denizbank ta 2 ay önce akbank kmh başvurdum red verdi 15 gün önce finans yeni hesap açtım kart vermedi kmh başvuru yapmadım bende

• quote:

haziran tarihli findeks raporunda 1257 puanım var hocam şuan 45k kart ve 8k kmh var denizbank ta 2 ay önce akbank kmh başvurdum red verdi 15 gün önce finans yeni hesap açtım kart vermedi kmh başvuru yapmadım bende
    Puanın 1350 üzerine çıkmadan gelir yoksa önermeyebilir. Ürünlerin yıllanması gerekiyor

anladım hocam ayda 10 puan artıyor sanırım puanım beklemede kalıcam şimdilik, peki kmh vade tarihi bittiğinde şubeye gittiğimde bi sıkıntı çıkarmazlar değil mi yenilemek için deniz garip bir banka

• quote:

anladım hocam ayda 10 puan artıyor sanırım puanım beklemede kalıcam şimdilik, peki kmh vade tarihi bittiğinde şubeye gittiğimde bi sıkıntı çıkarmazlar değil mi yenilemek için deniz garip bir banka
    Süresi bitmeden gidip sorabilirsin. Ne diyecek en fazla olmaz der.

doğru hocam 😁

Hocam Enpara’da 6 bin olan ek limiti 40 bin olarak güncelleme teklifi geldi. Oldukça eski. Yükseltmem kredi notuna nasıl etki eder tecrüben var mı ? 1790 puanım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Hocam Enpara’da 6 bin olan ek limiti 40 bin olarak güncelleme teklifi geldi. Oldukça eski. Yükseltmem kredi notuna nasıl etki eder tecrüben var mı ? 1790 puanım.
    Limit yükseltmek kredi notuna etkisi yoktur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.