Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
894
Cevap
78
Favori
78.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, yükselttim o halde. Lazım olur belki kalsın.
  • Notumu düşürmeden elimdeki gereksiz kredi kartından kurtulmuş oldum.

Findeks danışmanı yine doğru sonuç verdi.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Teşekkürler, yükselttim o halde. Lazım olur belki kalsın.
    Yüksek olması daha iyi hocam az kullandığında notun olumsuz etkilenmez..

• Saiph kullanıcısına yanıt

sizin bayağı limitleriniz yüksekti hatırladığım kadarıyla. En son ne zaman kredi kullandınız? Borç limit oranlarınız çok mu yüksekte puanınız buralarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trovin

sizin bayağı limitleriniz yüksekti hatırladığım kadarıyla. En son ne zaman kredi kullandınız? Borç limit oranlarınız çok mu yüksekte puanınız buralarda?

Hocam ürünlerim çok yeni o yüzden puanım yüksek değil borç limit oranım %12 de hocam.

Kredi kullandım 6.ayda oda 2 puan aldı

2 puanın hiç önemi yok biliyorsunuz :))

en eski kredi kartınız hangi tarihli? Borç limit oranı nedir?

en eski kmh hangi tarihli? Borç limit oranı nedir?

• quote:

2 puanın hiç önemi yok biliyorsunuz :))

en eski kredi kartınız hangi tarihli? Borç limit oranı nedir?

en eski kmh hangi tarihli? Borç limit oranı nedir?

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Akbank kmh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Ağustos 2023; 0:22:56 >

Durumunuz Türkiye şartlarında gerçekten çok iyi.

Tebrik ederim sizi.

Tek şanssızlığınız sizinde belirttiğiniz gibi ürünlerinizin yaşları. Ancak benim tavsiyem borç/limit dengelerinizi %49 ve altında tutmaya çalışın, bazıları itiraz etse de borcuzun asgarisini değil tamamını ödeyin (arka planda artışına olumlu etkisi olduğunu sanıyorum)

Benim tahminime göre 6 ay sonra puanınızda ciddi bir artış olacaktır. Son kredinizinde riski minimize olur bu sürede. Tabii yeni ürün açmamaya dikkat edin.

Zaten sistemin bir merdiven eşiği var mesela 1200 den 1300 e 2 senede çıkartıyor herşey stabilken sonra bir bakıyorsunuz sonraki 2 senede 200 puan birden artıyor. Sayıları afaki yazıyorumda temel mantığı buna benzer :)

Krediniz 2 puan düşürmüş olsada artışını yavaşlatmış olabilir bence erken kapatmayın uzun vadeliyse olgunlaşmaya yardımı dokunur. Kaç taksitliydi krediniz?

• trovin T kullanıcısına yanıt

Hocam 2 puanın önemi yok diyorsun da önceki findeks danışmanını dediğine göre yıl sonunda 1580 rakamlarda olmam gerekirken kredi aldıktan sonra şubat 2024 de 1580 li rakamlarda olacakmışım. Her ürün açılışı 6 ay yükselişi önlüyor. Kredim bitince Temmuzda 2024 de 1630 puandasın dedi. 

Konumu baştan aşağı okumamışsın sanırım. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Bir tane gecikme ve olumsuz durumum yok. Öylede devam edecektir.

İşin doğrusu yoğunluktan dolayı en baştan sona okumadım ama ara ara gördüğüm için konunuzu katkı sağlamak adına yazmak istedim nacizane :)

bir kaç sene önce kredi meblağından bağımsız 300 puan düştüğü olurdu yeni kredi yüzünden o tür radikal düşüşlere istinaden 2 puana önemsiz dedim :)

Zaten düşmesinden ziyade artışına engel olabileceği aşikar.

sizde benim mesajımı tam okumamışsınız krediniz kaç yıllık diye sormuştum :)

yalnız şöyle bir durum var; 10 seneden gençse bir insanın kredili ürünleri kredi kmh kullanmadan tek bir kredi kartıyla zaten 1800leri göremez.

dolayısıyla kredi kullanarak bence iyi yapmışsınız. 1800ler 2 seneye kalmaz bulursunuz diye tahmin ediyorum. Tabii 2 kredi kartı 2 kmh en az mutlaka açık kalsın. Borç limit dengesi %49 altında olmasıda son algoritmada ekstra önemli. Kredinizi de tam zamanında ödeyip olgunlaştırın bir noktadan sonra çok daha hızlı yol alırsınız

• quote:

İşin doğrusu yoğunluktan dolayı en baştan sona okumadım ama ara ara gördüğüm için konunuzu katkı sağlamak adına yazmak istedim nacizane :)

bir kaç sene önce kredi meblağından bağımsız 300 puan düştüğü olurdu yeni kredi yüzünden o tür radikal düşüşlere istinaden 2 puana önemsiz dedim :)

Zaten düşmesinden ziyade artışına engel olabileceği aşikar.

sizde benim mesajımı tam okumamışsınız krediniz kaç yıllık diye sormuştum :)

yalnız şöyle bir durum var; 10 seneden gençse bir insanın kredili ürünleri kredi kmh kullanmadan tek bir kredi kartıyla zaten 1800leri göremez.

dolayısıyla kredi kullanarak bence iyi yapmışsınız. 1800ler 2 seneye kalmaz bulursunuz diye tahmin ediyorum. Tabii 2 kredi kartı 2 kmh en az mutlaka açık kalsın. Borç limit dengesi %49 altında olmasıda son algoritmada ekstra önemli. Kredinizi de tam zamanında ödeyip olgunlaştırın bir noktadan sonra çok daha hızlı yol alırsınız

Mesajı tam okudum ama kredimin kapanış tarihini verdim hocam
    Kredim hepsiburadanın faizsiz alışveriş kredisi 12.06.2023 de açıldı, 12 ay ve 2 taksit ödedim. Onaylamazsa diye düşünmedim. Direk onaylacak dedim çünkü kredi geçmişimi biliyorum. Ülkemizde kredili ürün kullamayı bilen insan sayısı çok az uyarsam da çok biliyor oluyorum. Neyse canları sağolsun.

Limitlerim yüksek ve başkalarının alamayacağı yüksek limitli kartı kapattım aslında genel borç limit oranı ve riski yönetmek için kalabilirdi. Danışmanın dediği de buydu riski çok güzel yönetiyorsunuz.

Ekstrem çıktığı gün tamamını öderim maaşımı almadan 2 gün önce borcum genelde %80 ödenir maaşa kalmaz maaş hesapta durur. Taksitlerimi maaşımı geçmeyecek şekilde ayarlarım.

1, tane kmh yeter ikincisinde gerek duymuyorum yeni açsam düşer.

4 tane kredi kartım vardı gereksiz olduğunu düşünerek kapattım 3 tane harika kredi kartım ve limitlerim var. Borçlanırken hepsine borçlanır her ay hepsini öderim. Limitim yüksek olduğu içni %50 bırak %30 olmuyor. O büyük şans.

Axes 179300
    Cardfinans 215300
    Garanti bonus 68200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Ağustos 2023; 0:48:52 >

Haklısınız. İnanılmaz bir bilinçsizlik söz konusu maalesef. Bu arada garanti denizbanktan açılan 100k yı kapmak isteyebilir bir deneyin limit artışını garantiyi aktif kullanıyorsanız :)

• quote:

Haklısınız. İnanılmaz bir bilinçsizlik söz konusu maalesef. Bu arada garanti denizbanktan açılan 100k yı kapmak isteyebilir bir deneyin limit artışını garantiyi aktif kullanıyorsanız :)

Evet ara ara deneyeceğim malesef doymuş.

Akbankın kapmasını bekleyeceğim. Garanti akbank gibi avantajlı kart değil sadece 6 gram altınım var en fazla 5 8 bin TL ekstre ödedim. Benden pek para kazanamıyor.

Paramı akbankta giriş çıkışı buraya yapıyorum. Gider yine finansbank alırsa şaşırmam.

Bakalım ilerleyen süreçte umarım istediğiniz seviyeye ulaşacaksınız 🙏🏻 Keyifli sohbetiniz için teşekkürler. İyi geceler dilerim.

• Hocam selamlar. Garanti 7 yıllık kredi kartımı konunuzu okumadan önce mayıs ayında kapatmıştım. Şimdi tekrar garanti’den kredi kartı alsam notum yükselir mi? 1232’ye kadar düşmüş notum. Şuan 1445. Bir de kapattığım kart bonus gold farklı bir kredi kartı alsam olur mu mesela american express? Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bankalar kafasına göre kart veriyor.
    Yapi kredi attığı mesaja bakın (Boşluk yok diğer kartlardan limit düşür diyor)
    Sana 40.000 limitli verelim dediler.
    Daha sonra 80.000 limitli verelim dediler.
    Bugun 161.500 verelim diyorlar..

Limit düşürmedim!!

Daha sonra DenizBank gelen sms bakın.
    Bize göre gelirin 150.000 sana 101.000 limit kart vermek istiyoruz diye..
    Herhangi kartı kapatmadım,Limit düşürmeden!!

2side banka!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 9 Ağustos 2023; 10:52:44 >

• ibo83 kullanıcısına yanıt

siz kart başvurusu yaptınız iki bankaya da onlarda sıfır limitli mi çıkarmış?

• trovin T kullanıcısına yanıt

Hayir hayır ..

Yapı kredi world eko alacaktım.

2 ay önce limit icin bosluk yok diye vermedu,veremedi.

DenizBank ilk kredi kartı veren bankam 5000 tl yi 1 tl yukselmiyordu.

Limiti 1000 tl yapip karti net kart (ucretsiz) yapip eve atmıştım.

DenizBank 11 yillik bankam (Garanti den eski)

DenizBank limiti yükseltmeyince Garanti +isbank almıştım ..

Garanti 300.000 limitim var.

Isbank 35.000 limitim vardı.

Resmi gelir 12.000 meslek kurye

DenizBank =11 yildir hesabim var. (101.000)

Garanti. = 10 yıldır hesabım var. (300.000)

İsbank. = 3 yildir hesabım var ( 35.000)

YapiKredi =2 aydir hesabim var (KMH 10.000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 9 Ağustos 2023; 8:26:14 >
  • Paylaşma sebebim bir banka limit için boşluk yok derken...
    Diger banka al 100.000 tl demesi anormal değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 9 Ağustos 2023; 8:31:30 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Tek anormal bu olsa keşke :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.