Saiph ve İbrahim hocam zaten forumda bu konuyla alakalı yazıları ve konuları var. Ama en basit yöntemi nakit blokeli kredi kartı alarak kredi notunuzun oluşmasını sağlayabilirsiniz. |
Bildirim
Saiph ve İbrahim hocam zaten forumda bu konuyla alakalı yazıları ve konuları var. Ama en basit yöntemi nakit blokeli kredi kartı alarak kredi notunuzun oluşmasını sağlayabilirsiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erken ödeyince ilgili ayin ödeme performansına yeşil tik atmayıp boş geçiyor. Değişmediyse tabi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 17 Ağustos 2023; 12:20:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anında artmaz tabiki. Mevcut kart sayısını limite göre 2 adet seçip bunlarla devam edin puan 3-6 aya çıkar.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazi bankalarda yillar önce hesabınız olduysa.. Karti açınca eski tarih olarak gözüküyor. Ben 10 yil önce garanti hesap açmıştım. 7 yil önce kisa süreliğine bonus kullanip kapattim. 2 yil önce Shop&Fly kart aldım banka hesap açılışı 7yil diyor.. Wn doğru bilgiyi @Saiph bilir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 22 Ağustos 2023; 14:25:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ağustos 2023; 18:17:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ürün açılışından düşer. Ayrıca limiti doldurduğun için riske soktun daha çok düşer. Bir ay erken ödeme yapmanı tavsiye ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Ağustos 2023; 23:30:13 > |