Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
78
Favori
78.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saiph ve İbrahim hocam zaten forumda bu konuyla alakalı yazıları ve konuları var. Ama en basit yöntemi nakit blokeli kredi kartı alarak kredi notunuzun oluşmasını sağlayabilirsiniz.

• Buraya da yazayım 3 sene tek kredi karti kullandim kredi veya kmh kullanmadım. 3 senede 1453 oldu çakıldı. Aralık ayında 2 yeni kart çıkarttım ve bir de kmh actim. 1280e düştü puan. Şuan tam 8 ay kadar oldu ve 1502yi gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkin_park20 kullanıcısına yanıt

Erken ödeyince ilgili ayin ödeme performansına yeşil tik atmayıp boş geçiyor. Değişmediyse tabi.

• 3 senedir tek kredi karti kullanıyorum. Findeks 1550 civarındaydı son birkaç aydır. Bu ay akbankta hesap açtım maas hesabi olduğu için arti para altında kmh tanımlamıştır. 2. Kredili ürünüm bu oldu. Simdi kontrol ettim 1550den 1370e düşmüş. Tek başına bu kadar etkisi olur mu bunun? Ödemelerde vs hiçbir zaman sıkıntı olmadı, düzenli ödemeye devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyatlov-Legasov

3 senedir tek kredi karti kullanıyorum. Findeks 1550 civarındaydı son birkaç aydır. Bu ay akbankta hesap açtım maas hesabi olduğu için arti para altında kmh tanımlamıştır. 2. Kredili ürünüm bu oldu. Simdi kontrol ettim 1550den 1370e düşmüş. Tek başına bu kadar etkisi olur mu bunun? Ödemelerde vs hiçbir zaman sıkıntı olmadı, düzenli ödemeye devam ediyorum.
    Riski yönetmek?

Birden fazla ürünü ve uçuk limite sahipken ürünleri riske sokmadan kullanmak diyebiliriz.

Tek bir ürün var kredi notunu belirleyen tek bir etken var.
    Yeni ürün alındığıda ciddi düşüş olabilir 6 ve 9 ayda toparlar.

Bir sene kartı kullanıp ikinci sene 1 kmh ve kredi kartı alınsaydı yine puan 1500 üzeri olurdu. 4. Üründe bu kadar düşüş olmazdı.

Uzatmaya gerek yok kredili ürün geçmişine ne adetine bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 17 Ağustos 2023; 12:20:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Sürekli yükseliyor hocam durduramıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartı ekstresini ilk gün veya son gün ödemenin kredi puanına bir etkisi var mı arkadaşlar?

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor. Önemli olan duzenli ödemek dostum

• evenko kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• Arkadaşlar t iş bankası yeni müşterisi olup 0 TL limitli bir kredi kartı açtırdım findeks puanım 50 puan düştü 0 limitli de olsa kredi kartı açılışı puan mı düşürür şimdi bu yeni kartı kapatıyorsam puanım 50 puan artar mı geri?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Her yeni ürün açılışı bir miktar puan düşürür. Açılan ürünü kapatırsanız puanınız eski haline döner

Anında artmaz tabiki.

Mevcut kart sayısını limite göre 2 adet seçip bunlarla devam edin puan 3-6 aya çıkar..

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Toplam 6 kredi kartım vardı son 2 kredi kartını son 2 ay içinde açtım onlarda düşme olmamıştı bu 7. Kredi kartı iş bankası 0 limitli açılınca düşme oldu her yeni açılışta düşme olsa garanti ve Halkbank kredi kartları açılırken düşüş neden olmadı kapattırcam bakalım iş bank ı 0 limitli zaten 6 kredi kartım var yeter

• Puanı düşürdü diye Maximum kredi kartının iptali için aradım baya uğraştılar iptal etmeyin 6 ay içinde belki limit boşluğu olur olmazsada iptal olur zaten diye bende ısrarla findeks puanımı düşürdüğü için iptal etmek istiyorum dedim o zaman iptal ettirmeyin 150 TL maxi puan yükleyelim dediler ikna ettiler bunda bir iptal etmeme sözü VS varmı dedim belli süre yok dediler puanı kullanıp iptal etmeyi düşünüyorum bakalım

• Bazi bankalarda yillar önce hesabınız olduysa..

Karti açınca eski tarih olarak gözüküyor.

Ben 10 yil önce garanti hesap açmıştım.

7 yil önce kisa süreliğine bonus kullanip kapattim.

2 yil önce Shop&Fly kart aldım banka hesap açılışı 7yil diyor..

Wn doğru bilgiyi @Saiph bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 22 Ağustos 2023; 14:25:14 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben baktım iş bankası 01/08/2023 gösteriyor açılış aslında kartı daha yeni açtırdım ama nays var iş bankası uygulaması ona 01/08/2023 de üye olmuştum onu baz almışlar iş bankası iştiraki olduğu için

• Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.
    Hhahahah

• İş bankası 19.000 tl limitli kart verdi yeni müşterilere özel 3 taksitli 10.000 tl nakit avans kullandım kart limiti 9 bin kaldı kredi notunu düşürür mü ne kadar düşürür düşürürse ilk taksidi 16 eylül de ödeyeceğim 3 bin küsür olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ağustos 2023; 18:17:58 >

Ürün açılışından düşer. Ayrıca limiti doldurduğun için riske soktun daha çok düşer. Bir ay erken ödeme yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Ağustos 2023; 23:30:13 >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Ürün açılışı daha önce 0 limit açıldığında düşmüştü zaten tekrar mı düşer gerekirse 1 ay erken ödeyeceğim bakalım bugün kullandım olmazsa direk ödeyim ilk taksidini

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.