< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (20. sayfa)
-
-
Evet yeni ürün açılışı da düşürdü kredi puanını. Aslında ben konuya çok hakim olmadan kartları. Genel esasları okudum ona göre. Bir de askerdeydim. Donanım habere falan da çok girmedim. O yüzden kartlara özel harcama yapmak yerine genel limite odaklandım
-
Fazla kmh varsa kaptırsan yükselir 1 tane kalsın. Rapor atsan pm den çok faydalı olurquote:
Orijinalden alıntı: Memur MemuroğluEvet yeni ürün açılışı da düşürdü kredi puanını. Aslında ben konuya çok hakim olmadan kartları. Genel esasları okudum ona göre. Bir de askerdeydim. Donanım habere falan da çok girmedim. O yüzden kartlara özel harcama yapmak yerine genel limite odaklandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İşten çıkınca akşama atarım size özelden
-
Merhaba arkadaşlar, borçluluk oranımı azaltmak adına ek hesap eklemeyi düşünüyorum. Halihazırda 10.000 enpara ekhesap var. Yapıkredi 22.000 esnek hesap öneriyor. Sizce bu teklifi kabul mu etmeliyim yoksa daha önceden kapattığım 10.000 garanti ek hesabı mı açtırayım?
-
Yeni ek hesap (KMH) açtığında findeks notu düşecektir.
Garanti bankası KMH eski tarihli açar mı bilemiyorum açsa bile findeks notu düşme gösterir. Sonuç olarak kredi alıyorsun..
-
Hocam genel borçluluğun puana bir etkisi yok. Yeni kredili ürün açılışı yapmayın puanınızı düşürür. Eski kredili ürünleri açınca genellikle yeni kredili ürün açılışı olarak görmüyor. İhtiyacınız yoksa açmanın bir anlamı yok. Borç-Limit oranı yüksek ürünlerindeki oranları düşürürseniz puan artışı sağlarsınız.
-
Bunu düşüremeyince ben de alternatif olarak ek hesap düşündüm. Ek hesap kullanılmadığı zaman kredi kartı limiti ile aynı değil mi? Kredi gibi düşünmeli?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tavsiyelerinize uyarak ek hesap arttırımı yapmadım. Ki zaten yapsamda kullanmayacağım birşey olacaktı. Geçen hafta yapıkredi 15bin olan eko kartımı 57bine arttırmayı teklif etmişti. Baktım mobilde göremeyince müşteri hizmetlerini aradım, ikinci kart olarak opet kart istedim. 40bin limitle onaylandı. Ayrıca 4 kartım var. Bunlardan denizbank 4000₺ limitli ve kullanmayı istemiyorum bunu kapatmayı düşünüyorum bir sıkıntı olmaz sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart kapanma konusunda findeks danışman alarak hangi kartı kapatırsam puan düşeri kapatırsam ne olur gibi sorularla simülasyondaki sonuca göre hareket etmek mantıklı olur.quote:
Orijinalden alıntı: Transis-Thor
Tavsiyelerinize uyarak ek hesap arttırımı yapmadım. Ki zaten yapsamda kullanmayacağım birşey olacaktı. Geçen hafta yapıkredi 15bin olan eko kartımı 57bine arttırmayı teklif etmişti. Baktım mobilde göremeyince müşteri hizmetlerini aradım, ikinci kart olarak opet kart istedim. 40bin limitle onaylandı. Ayrıca 4 kartım var. Bunlardan denizbank 4000₺ limitli ve kullanmayı istemiyorum bunu kapatmayı düşünüyorum bir sıkıntı olmaz sanırım.
Açılış tarihi eski olan kartları kapatınca findeks notun düşer.
Riski kalkmış yeni kartı referans olan ürün varsa kapatınca düşmeyebilir. Kartların açılış tarihlerini findeks raporunda gözüktüğü gibi görsellerseniz fikir verebilirim.
Kmh ek hesap limitleri artıyorsa arttırın. Kredi kartı limitleri artıyorsa artırın. Neden?
Fazla limit olunca borç limit düşük olacaktır ve Findeks notu yatay gidecektir. Yeni ürün değil mevcuttakileri arttırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Eylül 2023; 11:40:16 >
-
Akbank, artı para (KMH) limitimi arttırınca yeni ürün açılışı gibi Findeks sisteminde algılanıyor. 47 puanımı düşürdü birden. yani %3 düşürdü kredi notumu. bilginize.
-
İs Bankası 160 bin
DenizBank 230 bin
Limit veriyor hangisi tercih edilmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisidequote:
Orijinalden alıntı: DarthWorm
İs Bankası 160 bin
DenizBank 230 bin
Limit veriyor hangisi tercih edilmeli
Bundan eminsen bddk şikayet edebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: alicans35Akbank, artı para (KMH) limitimi arttırınca yeni ürün açılışı gibi Findeks sisteminde algılanıyor. 47 puanımı düşürdü birden. yani %3 düşürdü kredi notumu. bilginize.
Kmh varken limit arttırman Findeks notunu düşürmez borç yapmadığın sürece.
evet eminim, kmh hiç ellemedim 15k'lık duruyordu 50k'ya arttırdılar. arttırmalarının 2. günü findekse yansıdı. gayet yeni başvuru olarak görünüyor sistemde.
-
Akbank yeni başvuru olarak alıyor aradaki farkı o yüzden bildirim yapıyor bddk ya şikayet etse de birsey değişmez.
Örneğin 15 bin tl limit var 30 bin tl yapmak istiyorsun aradaki 15 bin’i yeni başvuru olarak alıyor çünkü başvuru esnasında bunları belirtiyor sözleşmelerde yazıyor faiz oranı,süresiz olduğu,hangi ek tutar için başvurduğun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay bende 2 defa limit arttı ve uyarı vermedi. Ürün açılış tarihi yeni mi gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: sukruciger
Akbank yeni başvuru olarak alıyor aradaki farkı o yüzden bildirim yapıyor bddk ya şikayet etse de birsey değişmez.
Örneğin 15 bin tl limit var 30 bin tl yapmak istiyorsun aradaki 15 bin’i yeni başvuru olarak alıyor çünkü başvuru esnasında bunları belirtiyor sözleşmelerde yazıyor faiz oranı,süresiz olduğu,hangi ek tutar için başvurduğun
Abi başvuru gözükür findekste de uyarı da verir. E devlet risk raporunda başvuru gözükür. Bu düşürmez.quote:
Orijinalden alıntı: alicans35evet eminim, kmh hiç ellemedim 15k'lık duruyordu 50k'ya arttırdılar. arttırmalarının 2. günü findekse yansıdı. gayet yeni başvuru olarak görünüyor sistemde.
Eğer ürün açılış tarihi yeni gözüküyorsa yeniden açmıştır düşer. Kapatırsan eski haline gelir.
Ulan buna da mı el attılar kredi güya kredi kullanımını kısıtlayacaklar
-
açılış tarihi eski, yeni ürün açılışı da yapmamıştım ama, çok ilginç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X