< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yazdığım gitmemiş özelden yazar mısnquote:
Orijinalden alıntı: N3F3S
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%13 lük düşüş çok fazla geldi hocam bana. Birde Findeks %5 derken %13 olması.
Neden böyle oldu sizce peki önceden kredili işlemlerimin limiti az olup bu kadar arttığı için mi?
Kendi derdime düşüp forumu unuttuk :) @N3F3S özelden iletişime geçiyorum
Değerli yardımların için çok teşekkür ederim hocam.
-
Bendeki risk raporunda a bankası, b bankası diye gözüküyor,bu şekilde gözüken rapor nasıl alınıyor acaba.
Bazılarında öyle gösteriyor. Senle ben aynı raporu alıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: gezginci06
Bendeki risk raporunda a bankası, b bankası diye gözüküyor,bu şekilde gözüken rapor nasıl alınıyor acaba.
Limitten takip edebilirsiniz
Banka üzerinden alırsak,banka adı A,B,C diye gösteriyor,findeksin kendi sitesinden alınca banka isimlerini gösteriyormuş,şimdi findeksten alınca gördüm
Vallaha yeni öğrendimmquote:
Orijinalden alıntı: gezginci06
Banka üzerinden alırsak,banka adı A,B,C diye gösteriyor,findeksin kendi sitesinden alınca banka isimlerini gösteriyormuş,şimdi findeksten alınca gördüm
Evet şikayet vara yazmışlar, oradan bakınca öğrendim bende.
aşağıda bıraktığım linkten direkt kkb sistemi üzerinden ilgili raporada itiraz edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkür ederim.
Ürünü kapattım bu saatten sonra da kullanmam. 7. günün sonunda kapandı olarak bildirildiğinde eski haline gelecek. Raporda 3 kart varken 1562, 4 kart varken 1471 olarak gözüküyor. Burdan itiraz edersem açılış tarihi düzeltilirse eski tarihli kartı kapatmış oluyorum tekrar sorun yaşarım gibi geliyor.
Kart yeni gibi olmuş tamda kapatma fırsatı değil mi hocam.
-
ihtiyacınız yoksa ve kapatmak istiyorsanız tabii ki iyi bahane olmuş kapatmak açısından :)
ama garantinin internet sitesinden bize yazın kısmına bir form doldurup durumu anlatsanızda sanki çözerlerdi gibi düşünüyorum. Bizd ulaşın departmanında ki yetkililer çağrı merkezinde ki elemanlara göre daha fazla aksiyon alacak yetkinlikteler.
benimde son 1 haftadır garanti kredi kartı limitim olduğundan 8k yüksek görülüyor raporlarda. O limite arttırmak için başvurdum red etti :))
bu aralar çok ilişmemek lazım sanırım .))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ordanda yazdım. En güzeli kapatıp bu bankaya bir daha bulaşmamak daha mantıklı olacak. 7 gün beklediğimquote:
Orijinalden alıntı: trovinihtiyacınız yoksa ve kapatmak istiyorsanız tabii ki iyi bahane olmuş kapatmak açısından :)
ama garantinin internet sitesinden bize yazın kısmına bir form doldurup durumu anlatsanızda sanki çözerlerdi gibi düşünüyorum. Bizd ulaşın departmanında ki yetkililer çağrı merkezinde ki elemanlara göre daha fazla aksiyon alacak yetkinlikteler.
benimde son 1 haftadır garanti kredi kartı limitim olduğundan 8k yüksek görülüyor raporlarda. O limite arttırmak için başvurdum red etti :))
bu aralar çok ilişmemek lazım sanırım .))
-
-
özelden raporu pdf atar mısın hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X