Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
78
Favori
80.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşüş normal puanın toparlanması 8-9 ay sürebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3F3S

Bu mesaj silindi.
    Yazdığım gitmemiş özelden yazar mısn

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    %13 lük düşüş çok fazla geldi hocam bana. Birde Findeks %5 derken %13 olması.

Neden böyle oldu sizce peki önceden kredili işlemlerimin limiti az olup bu kadar arttığı için mi?

• Kendi derdime düşüp forumu unuttuk :) @N3F3S özelden iletişime geçiyorum

• Saiph kullanıcısına yanıt

Değerli yardımların için çok teşekkür ederim hocam.

Bendeki risk raporunda a bankası, b bankası diye gözüküyor,bu şekilde gözüken rapor nasıl alınıyor acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginci06

Bendeki risk raporunda a bankası, b bankası diye gözüküyor,bu şekilde gözüken rapor nasıl alınıyor acaba.
    Bazılarında öyle gösteriyor. Senle ben aynı raporu alıyoruz

Limitten takip edebilirsiniz

Banka üzerinden alırsak,banka adı A,B,C diye gösteriyor,findeksin kendi sitesinden alınca banka isimlerini gösteriyormuş,şimdi findeksten alınca gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginci06

Banka üzerinden alırsak,banka adı A,B,C diye gösteriyor,findeksin kendi sitesinden alınca banka isimlerini gösteriyormuş,şimdi findeksten alınca gördüm
    Vallaha yeni öğrendimm

Evet şikayet vara yazmışlar, oradan bakınca öğrendim bende.

aşağıda bıraktığım linkten direkt kkb sistemi üzerinden ilgili raporada itiraz edebilirsiniz.

https://www.kkb.com.tr/risk-raporu-itiraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trovin T kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim.

Ürünü kapattım bu saatten sonra da kullanmam. 7. günün sonunda kapandı olarak bildirildiğinde eski haline gelecek. Raporda 3 kart varken 1562, 4 kart varken 1471 olarak gözüküyor. Burdan itiraz edersem açılış tarihi düzeltilirse eski tarihli kartı kapatmış oluyorum tekrar sorun yaşarım gibi geliyor.

Kart yeni gibi olmuş tamda kapatma fırsatı değil mi hocam. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

ihtiyacınız yoksa ve kapatmak istiyorsanız tabii ki iyi bahane olmuş kapatmak açısından :)

ama garantinin internet sitesinden bize yazın kısmına bir form doldurup durumu anlatsanızda sanki çözerlerdi gibi düşünüyorum. Bizd ulaşın departmanında ki yetkililer çağrı merkezinde ki elemanlara göre daha fazla aksiyon alacak yetkinlikteler.

benimde son 1 haftadır garanti kredi kartı limitim olduğundan 8k yüksek görülüyor raporlarda. O limite arttırmak için başvurdum red etti :))

bu aralar çok ilişmemek lazım sanırım .))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trovin

ihtiyacınız yoksa ve kapatmak istiyorsanız tabii ki iyi bahane olmuş kapatmak açısından :)

ama garantinin internet sitesinden bize yazın kısmına bir form doldurup durumu anlatsanızda sanki çözerlerdi gibi düşünüyorum. Bizd ulaşın departmanında ki yetkililer çağrı merkezinde ki elemanlara göre daha fazla aksiyon alacak yetkinlikteler.

benimde son 1 haftadır garanti kredi kartı limitim olduğundan 8k yüksek görülüyor raporlarda. O limite arttırmak için başvurdum red etti :))

bu aralar çok ilişmemek lazım sanırım .))

Hocam ordanda yazdım. En güzeli kapatıp bu bankaya bir daha bulaşmamak daha mantıklı olacak. 7 gün beklediğim

• Sonunda Garanti bankasının olayını çözmüş oldum.

Her ortak limitli kart alınca başvurduğum tarihte ürün açılış tarihi yenilemiş. Açmış olduğum Money Platinum Trink Visa kart kapandığında ürün kapatıldı raporlanarak kredi kartı sayımı azaltarak puanımı eski haline getirmiş.

Ortak limitli diğer kart olduğu için ertesi gün tekrar ona başvurduğum 24.08.2023 tarihinde yeniden açmış oluyor risk oluşturup findeks notunu düşürüyor.

Ya bankanın ortak limitli bir kaç adet kart başvurusu yapmamdan dolayı beni cezalandırması yada sistemlerini değiştirerek her ortak limitli kart için ürünü yeniden açılmış gibi sayıyor olmasıdır.

Bu kart tamamen kapanana kadar böyle devam edecek gibi duruyor. Çok ilginç hale geldi

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 19 Eylül 2023; 0:39:48 >

• Selamlar. 2022'de iki tane kredi çekmiş ve banka aracılığıyla kredi notu raporu almıştım (notum 1600 küsurdu). Geçtiğimiz günlerde ise findekse üye olup klasik paket aboneliği aldım. Ancak finseksin kendi sitesinde 2015 ila 2023 arasındaki sekiz yılımı yok sayıyor.
    Konunun uzmanı arkadaşların yorumunu rica ediyorum.

Bir de rapor oluşturduğumda kredi notumun yanında mavi nokta var. Google'da bunun not sabitleme olduğu yazıyor. Sizce nedeni ne olabilir? Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.z.r -- 20 Eylül 2023; 23:11:50 >

• b.z.r B kullanıcısına yanıt

özelden raporu pdf atar mısın hocam

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.