< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (23. sayfa)
-
-
2022'de kredi çekerken ve 2023 yılında da birkaç defa banka kanallarıyla rapor almıştım. Findeks üzerinden de rapor aldım geçen hafta. Foruma pdf yükleyemediğim için raporu pdf olarak paylaşmamıştım sadece.
-
Bu konuyu görmüşken kendi puan serüvenimi atayım, elbet ki çıkarılacak ibretlik dersler vardır
Not trendi:
Sırasıyla 1539 ve 1592 iken detaylar:
Bu da en son durum detayları:
Olayların sebebi: Faizi düşük tutan MB.
Acaba bu felaket düşüş ne zaman eski haline döner @Saiph hocam kaç ay veriyorsunuz
-
Hocam özelden sonra raporu atarsan şu zaman eski haline gelir derimquote:
Orijinalden alıntı: SalimAydogduBu konuyu görmüşken kendi puan serüvenimi atayım, elbet ki çıkarılacak ibretlik dersler vardır
Not trendi:
Sırasıyla 1539 ve 1592 iken detaylar:
Bu da en son durum detayları:
Olayların sebebi: Faizi düşük tutan MB.
Acaba bu felaket düşüş ne zaman eski haline döner @Saiph hocam kaç ay veriyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu an borç limit oranın ve yeni borçlulukların yüzünden bu durumda sanırım. Gecikmen yoksa borçlarını toparladığında ve düzenli ödediğinde çok iyi yukarı yönlü atacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam 3 adet kredi kartı kullanmak ve takibini yapmak zor olmuyor mu ? Ben gereksiz diye 1 e indirmeye çalışıyorum
Her bankadan bir den fazla kart var.quote:
Orijinalden alıntı: evenko
Hocam 3 adet kredi kartı kullanmak ve takibini yapmak zor olmuyor mu ? Ben gereksiz diye 1 e indirmeye çalışıyorum
Abi bire indiremiyorum ki.
Hocam tüm kartlari çıkarıp masaya koydum. Gereksiz olanları eledim. 17 karttan 5 karta kadar düştüm. Hedef 1 kart
Saiph hocam, benim puanı 1575 yaptık ama banka senin kadar limit vermiyor😂limitlerimi nasıl yükseltebilirim? Bir de ay sonu sana rapor atsam değerlendirebilir misin sana zahmet?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimkileri de vereyim mi koleksiyon yaparsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1575 in neyini değerlendirelim eski raporu özelden atabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
Saiph hocam, benim puanı 1575 yaptık ama banka senin kadar limit vermiyor😂limitlerimi nasıl yükseltebilirim? Bir de ay sonu sana rapor atsam değerlendirebilir misin sana zahmet?
-
6 ayda bu kadar oluyorsa olması gereken yere gelmiş birazda artış.
-
Ocakta 1050 küsurdu abi
-
Öncesi?quote:
Orijinalden alıntı: Ellie_WilliamsOcakta 1050 küsurdu abi
-
Merhaba! şimdi karttan taksitli alış veriş yaptığımızda findekste taksitli bakiye olarak görünüyor mu?şundan soruyorum daha sonra krediye başvurunca banka gelire göre taksitlere göre ödenebilecek krediyi belirlediği için bu karttaki taksitleri baz alır mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ödemesi aylık gelirin 4/3 geçmeyecek şekilde kredi kullandırır bazı bankalar bu kurala uymuyor para giriş çıkışı ve kredi kartın harcama ve ödeme potansiyeline göre geliri yüksek belirleyerek kredi kullandırıyor. Aylık ödeme maaşı geçiyor.quote:
Orijinalden alıntı: fztxihb
Merhaba! şimdi karttan taksitli alış veriş yaptığımızda findekste taksitli bakiye olarak görünüyor mu?şundan soruyorum daha sonra krediye başvurunca banka gelire göre taksitlere göre ödenebilecek krediyi belirlediği için bu karttaki taksitleri baz alır mı?
aynen bankacı önemli bu konuda🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X