Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
895
Cevap
78
Favori
78.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çünkü rapor almamışsınız o yüzden o aradaki puanları göstermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BerkantEser kullanıcısına yanıt

2022'de kredi çekerken ve 2023 yılında da birkaç defa banka kanallarıyla rapor almıştım. Findeks üzerinden de rapor aldım geçen hafta. Foruma pdf yükleyemediğim için raporu pdf olarak paylaşmamıştım sadece.

• Bu konuyu görmüşken kendi puan serüvenimi atayım, elbet ki çıkarılacak ibretlik dersler vardır Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

Not trendi:

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Sırasıyla 1539 ve 1592 iken detaylar:

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Bu da en son durum detayları:

Olayların sebebi: Faizi düşük tutan MB.

Acaba bu felaket düşüş ne zaman eski haline döner @Saiph hocam kaç ay veriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

Bu konuyu görmüşken kendi puan serüvenimi atayım, elbet ki çıkarılacak ibretlik dersler vardır  

Not trendi:

Sırasıyla 1539 ve 1592 iken detaylar:

Bu da en son durum detayları:

Olayların sebebi: Faizi düşük tutan MB.

Acaba bu felaket düşüş ne zaman eski haline döner @Saiph hocam kaç ay veriyorsunuz

Hocam özelden sonra raporu atarsan şu zaman eski haline gelir derim

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Şu an borç limit oranın ve yeni borçlulukların yüzünden bu durumda sanırım. Gecikmen yoksa borçlarını toparladığında ve düzenli ödediğinde çok iyi yukarı yönlü atacaktır.

• Garantiden kurtuldum.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 adet kredi kartı kullanmak ve takibini yapmak zor olmuyor mu ? Ben gereksiz diye 1 e indirmeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: evenko

Hocam 3 adet kredi kartı kullanmak ve takibini yapmak zor olmuyor mu ? Ben gereksiz diye 1 e indirmeye çalışıyorum
    Her bankadan bir den fazla kart var.

Abi bire indiremiyorum ki.

Hocam tüm kartlari çıkarıp masaya koydum. Gereksiz olanları eledim. 17 karttan 5 karta kadar düştüm. Hedef 1 kart

• Saiph hocam, benim puanı 1575 yaptık ama banka senin kadar limit vermiyor😂limitlerimi nasıl yükseltebilirim? Bir de ay sonu sana rapor atsam değerlendirebilir misin sana zahmet?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evenko kullanıcısına yanıt

Benimkileri de vereyim mi koleksiyon yaparsınızKredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Saiph hocam, benim puanı 1575 yaptık ama banka senin kadar limit vermiyor😂limitlerimi nasıl yükseltebilirim? Bir de ay sonu sana rapor atsam değerlendirebilir misin sana zahmet?
    Hocam 1575 in neyini değerlendirelim eski raporu özelden atabilirsin

• birden 1555 oldu. hayırdır inşallah Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

6 ayda bu kadar oluyorsa olması gereken yere gelmiş birazda artış.Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

Ocakta 1050 küsurdu abi Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

Ocakta 1050 küsurdu abi  

Öncesi?

kasımdan sonra serbest düşüşe geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 26 Eylül 2023; 1:23:46 >
  • Merhaba! şimdi karttan taksitli alış veriş yaptığımızda findekste taksitli bakiye olarak görünüyor mu?şundan soruyorum daha sonra krediye başvurunca banka gelire göre taksitlere göre ödenebilecek krediyi belirlediği için bu karttaki taksitleri baz alır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fztxihb

Merhaba! şimdi karttan taksitli alış veriş yaptığımızda findekste taksitli bakiye olarak görünüyor mu?şundan soruyorum daha sonra krediye başvurunca banka gelire göre taksitlere göre ödenebilecek krediyi belirlediği için bu karttaki taksitleri baz alır mı?
    Ödemesi aylık gelirin 4/3 geçmeyecek şekilde kredi kullandırır bazı bankalar bu kurala uymuyor para giriş çıkışı ve kredi kartın harcama ve ödeme potansiyeline göre geliri yüksek belirleyerek kredi kullandırıyor. Aylık ödeme maaşı geçiyor.

aynen bankacı önemli bu konuda🙏

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.