Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Borucusamosan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
896
Cevap
78
Favori
79.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hafta içi kkb ile görüşeceğim. Durumu buradan bildiririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Tam nedenini bilmiyorum, şu durumda dolayı olabilir limit yukseltmesi beraberinde risk getiriyor. Yani borcu odeyememe riski. Ondan dolayı dusmus olabilir. Durum böyleyse 1 - 2 ay düzenli ödeme ile sorun çözülür

• evenko kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi raporda görünen limit ile kartımdaki limit farklı yani limit yükseltme olmamış bile.

Tamamdır, durumu bildirirseniz çok sevinirim. Bende arayıp soracağım bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

Merhabalar,

Garanti Kredi kartı limitimi sadece 9000TL daha arttırdığı için yaklaşık 187 puan birden findeks notum düşmüş. Bu nasıl oluyor?

Borç limit oranım sadece % 30

Üstelik yeni kredi açılışımda yok.

@Saiph

Hocam özelden findeks raporunu atar mısın

• Saiph kullanıcısına yanıt
    taksit sanki kredim varmış gibi hesap ediyor bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garanti ne yapıyorsa artık findeksteki limit ile raporumdaki limit birbirinden farklı.

• bu son ay 1485 ten 1284 e düşürdüm puanımı.yaptığım işler 20k lık kart için banka 88 e çıkarma mesajı attı onayladım.sonra limit arttı diye biraz harcama yaptım.buraya kafar düşmedi ama karttan 10k lık alılverişi 4 taksit yapınca ve ek hesapları %83 e kadar kullanınca 150 puan birden düştü.ama borç limit oranı kart için %30 un altındaydı.ek hesapları puan düşünce ödedim hemen değişmedi puan.sonra ek hesapların tümünü ve kartı bi miktar daha kullandım.çok az da nakit avans çektim.56 puan daha düştü.başka yapılandırmada olan kartım var ek hesapları ve nakit avansı yapılandırmada olan kart borcunu sıfırlamak için kullandım.yapılandırmayı ödedim ama findekse yansımadı.ek hesaplar ve kart borcunu tekrar kapatacam ama 1485 ten 1284 e inen notu bi ayda yukarı atmazsa sıkıntı.o kadar aydaki yükselişi bi kaç günde kaybettim.nasıl böyle düştü aklım almıyor ya

• Garanti kredi kartimi kapatınca 2022 açılış,190k limit ,150 puan yükseldi şaka gibi
    1530 dan 1680 çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Garanti kredi kartimi kapatınca 2022 açılış,190k limit ,150 puan yükseldi şaka gibi
    1530 dan 1680 çıktım
    Bende de aynısı oldu. Geçmişi siliyor banka.

Kmh kapatsam 1900 olacak heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Kmh kapatsam 1900 olacak heralde

O kadar olmaz hocam doymuş hareket bile olmayabilir.

• fztxihb F kullanıcısına yanıt
    şu an tekrar 1420 oldu

• fztxihb F kullanıcısına yanıt

özelden son raporunu atar mısın hocam .

attım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fztxihb

attım hocam
    Gün içinde cevap yazacağım.

• Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Son durum

• bu garanti napıyor böyle? kart limitim 20k ama findekste 19980 olarak güncellemişler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt
    Bende de böyle oldu hocam 35.000 limit Bi 35.035 gözüktü findekste daha sonra düzeldi 35.000 oldu sonra da 34.965 TL olarak gözüktü sonra yine düzeldi napıyolar anlamadım

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    garip garip işler.

• Garanti Bankası kartım ile ilgili benzer sorun bende de var. Limit olması gerekenden farklı görünüyor, ama daha da önemlisi kartın açılış tarihi ile ilgili sorun. Bu tarih ne kadar eski ise Findeks notuna katkısı o kadar pozitif oluyor. Garanti Bankası kartımın açılışı durduk yere 10 seneden fazla ileri bir tarih olarak bildirilmeye başlandığı için Findeks notum 150 puana yakın düştü.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.