Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: evenko Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
895
Cevap
78
Favori
78.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicans35

açılış tarihi eski, yeni ürün açılışı da yapmamıştım ama, çok ilginç.

Başka bir şry düşürmüş. Özelden rapor atar mısın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Ürün açılış tarihi değişmiyor sadece yeni başvuru olarak aradaki farkı iletiyor Findeks’e not düşürme bende de olmadı ama başvuruların göründüğü sayfada adınıza kredili mevduat hesabı başvurusu yapıldı diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukruciger

Ürün açılış tarihi değişmiyor sadece yeni başvuru olarak aradaki farkı iletiyor Findeks’e not düşürme bende de olmadı ama başvuruların göründüğü sayfada adınıza kredili mevduat hesabı başvurusu yapıldı diyor
    Onda sıkıntı yok hocam. Ertesi gün yeni kmh açılmıştır derse düşer. O mesaj orda yok.

• Alican hocamın raporu inceledim.
    Kmh.7. Ayda küçük Limitle açılmış. Ürün açılışı düşürmemiş sonuçta kredi düşük miktarlı olduğu için banka risk görmemiş. Fakat limit artınca risk görerek açarken düşürmesi gereken puanı yükselince düşürmüş.

• Saiph hocamın tavsiyeleri üzerine farklı bankalarda düşük limitli kmh hesaplarımi kapattım.4 kmh hesabımdan 2 kmh hesabım kaldı.

Yeni açtığım kredi kartını yüzde 70 kullanmıştım onu ay başında kapatacağım.

2 kmh hesabımı kapatmamla bir türlü artmayan qnb kart limitim 108 binden 140 bine yükseldi.

Puanım ise 1372 den 1416 ya yükseldi.

Şu an ki genel borç limit oranım yüzde 31 bu da etkiliyor muhtemelen,ay başına kadar qnb limit artışı findexe yansır üstüne ay başında borçların bir kısmını da ödeyeceğim bu borç limit oranini bir hayli düşürecektir.yeni açtığım kredi kartının da borcunu kapatacağım.Bakalim ay başında ne olacak puan

Ay başında yine guncelleyecegim son durumu

Saiph hocam çok sağolun. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mivar21

Saiph hocamın tavsiyeleri üzerine farklı bankalarda düşük limitli kmh hesaplarımi kapattım.4 kmh hesabımdan 2 kmh hesabım kaldı.

Yeni açtığım kredi kartını yüzde 70 kullanmıştım onu ay başında kapatacağım.

2 kmh hesabımı kapatmamla bir türlü artmayan qnb kart limitim 108 binden 140 bine yükseldi.

Puanım ise 1372 den 1416 ya yükseldi.

Şu an ki genel borç limit oranım yüzde 31 bu da etkiliyor muhtemelen,ay başına kadar qnb limit artışı findexe yansır üstüne ay başında borçların bir kısmını da ödeyeceğim bu borç limit oranini bir hayli düşürecektir.yeni açtığım kredi kartının da borcunu kapatacağım.Bakalim ay başında ne olacak puan

Ay başında yine guncelleyecegim son durumu

Saiph hocam çok sağolun.
    Yeni açılan kredi kartını %10 seviyelerine düşürünce güncel halini bekliyorum.
    Genel borç oranını değil her kart için borç limit oranına dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 14 Eylül 2023; 16:15:36 >

Ben genel borcu önemsiyordum bundan sonra her kart için orana dikkat edeceğim hocam ay başında bir güncelleme yaparım yine yükseltiriz puanı inşallah 😅

• Yeni kart başvurusu kesin puanı düşüyor mu ?

Taksitli nakit avans için Halkbank’a başvurmayı düşünüyorum. Puan 1791

• 1900 puanı olan var mı? 0 borç mu olması gerekiyor 1900 için

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

Tabii ki var. Hayır 0 borç ile alakası yok, yıllanmış ve düzenli ödenmiş kredili ürünler olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt

Kredili ürün geçmişi ve derinliğine göre %5 e kadar düşürür. Taksitli avans için kredi kartı alırken fazla limit vermezse borç limit oranı ilk 6 ve 9 ay risk kalkana kadar %10 - %30 arasında tutulması iyidir.

Az limit çok taksitli avans verirse erken ödemeye yapmayı ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 14 Eylül 2023; 23:20:16 >
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt

Hayır. Kredi kartı ve KMH Ek hesapların yıllanması gerekiyor. Şöyle 8 - 10 yıllık geçmişe sahip olması gerekir ve müşterinin kapattığın krediler olmalı.

Kredi kartı limiti 500.000 TL olsun 10 yıllık kart geçmişine sahip birisi 350.000 TL borçlandığında puanı dahi düşmeyebilir. Rakamlar rastgeledir. Yıllanmış kart en sağlam olanıdır..

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

Ben ne yaptıysam 1900ü bulamadım, 1860-1880 takılıyor.

• benim 3 aydır 1380 takılı kaldık oraya

• Bu sene mezun oldum, öğrencilik zamanlarımda (yaklaşık 3 sene) 1700-2000₺ arasında değişen Yapı Kredi Play kredi kartı kullandım (2 ay önce de Play kartını aidatsız World Eko'ya çevirdim limiti değismedi) 6 aydır kredi notum 1450'den ne aşağı ne yukarıya indi.
    Çarşamba günü işe gireceğim için (daha başlamadım) Garanti'den maaş hesabı açtım yanında da 58500₺ lik Bonus kredi kartı verdiler ve maaş hesabına özel kmh açılacağını söylediler ama açıldığını görmedim (ilk maaşım yattığı zaman açılacak dediler).
    Bugün ise kredi notuma baktığım zaman 1450'den 1260'a düştüğünü gördüm sizce bu %10'a yakın düşüş normal mi yeni kredili ürün açılışında sizce eski seviyelere döner mi 2-3 ayda?

• Deprem bölgesindeyim. Borçlar 6 ay ertelenmişti. Toplu şekilde ödeme yaptım, limitimi 45 bin daha arttırmış banka. Yapı Kredi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yapma hocam ya, valla ben de çok sinirlendim şimdi görünce. O kadar uğraştın kaç senedir bu limitler puan için bize yardımcı oldun. Umarım şikayet olumlu sonuçlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Yapma hocam ya, valla ben de çok sinirlendim şimdi görünce. O kadar uğraştın kaç senedir bu limitler puan için bize yardımcı oldun. Umarım şikayet olumlu sonuçlanır.
    Cuma cuma sinirlerim bozuldu. Garanti bankası benim için bitmiştir.

ortak limitli kart alamayacak mıyız bune saçmalıktır.

BDDK Sonuçlansın kart iptal talebinden bulundum. Kapatınca 1530 lu rakamlara yaklaşır..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.