Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
78
Favori
78.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay1910

Ürün açılışı daha önce 0 limit açıldığında düşmüştü zaten tekrar mı düşer gerekirse 1 ay erken ödeyeceğim bakalım bugün kullandım olmazsa direk ödeyim ilk taksidini
    Borç yaptığın için düşer dedikçe yükselir. İlk taksiti erken ödemen daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    hocam bu sizin puana nasıl red veriyor valla pes 😀

• grkem_48 G kullanıcısına yanıt

ykb belgelenebilir gelirin max 4 katı doluysa onay vermez genelde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 29 Ağustos 2023; 13:49:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krediyi ödeme tarihinden 1 gün önce ödemek puana olumlu etki yapar mı ?

FUAT ÇAKMAK DANIŞMANLIK ®youtube
    KREDİYİ 1 GÜN ÖNCE ÖDEYİN
    https://www.youtube.com/shorts/Og_FxbvqmIQ?si=tNm4sPsVLjDKG_9u
  • yasir19 Y kullanıcısına yanıt

Ekstre kesildikten sonra ki ödeme döneminde ne zaman ödediğinizin hiç bir önemi yoktur. İster ekstre kesildikten sonraki ilk gün ister son ödeme günü ödeyin, farketmez.

• trovin T kullanıcısına yanıt

Kredi kartı borcundan bahsetmiyorum. Kredi taksitinden bahsediyorum.

Pardon yoğunluktan kaynaklı kredi kartı olarak algılamışım :))

erken öderseniz eğer erken ödeme indirimi alırsınız puana ekstra katkısı yoktur. Zamanında ödeme olarak işlenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trovin

Pardon yoğunluktan kaynaklı kredi kartı olarak algılamışım :))

erken öderseniz eğer erken ödeme indirimi alırsınız puana ekstra katkısı yoktur. Zamanında ödeme olarak işlenir.

Tahmin ettim :), bankaya daha az para kazandırdığımız için olumsuz etkilemez mi ? Sonuçta bankalar kendilerine para kazandıran müşterileri seviyor.

Ben kredileri hep bir ay önden ödüyorum, beklenmedik sürprizle karşılaşırsam nakit yönetiminde krize girmemek için. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım ama benim yaptığım size tavsiyemde değil :) ben sadece kendi deneyimimi söylüyorum:)

• 1 defa olmak şartıyla kredi kartı asgarisini ödemek puana olumsuz etki eder mi

• 5 yıl önce icraya düşmüştüm kredi borcum yüzünden o zamanlar 1 kuruş kredi kartı kredi vs çıkmıyordu kredi notum da 800 küsürdü gel zaman git zaman krediler açıldı 5 geçti aradan anca kredi notum 1500 üzerine çıktı bu 5 yıllık süreçte de en kötü 2 dönem aksatma yapmışım ödemelerde yani anlayacağınız o kadar kolay değil kredi notunu yükseltmek en az 5 yıl lazım

• Selamlar arkadaşlar. Kredi kartı limitinin düşük olması kredi notunu ve banka nezdindeki müşteri profilimizi olumsuz etkiler mi ?

• evenko kullanıcısına yanıt

Borç/limit oranı %50’nin altnda olduğu sürece bir olumsuzluk olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 30 Ağustos 2023; 7:12:43 >
  • KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt

Katılmıyorum hocam. Düzgün bir kullanımla ilk yılda 1300 seviyeleri görmek hayal değil. 3. yılın sonunda 1500'lü seviyelere çok rahatlıkla gelebilirsiniz. Burada gecikme vb. yapmadığınızı varsayarak söylüyorum. Findeks algoritmasına göre hareket etmediğiniz ve gecikmeye girdiğinizden dolayı 1500 seviyeleri gelmeniz uzun sürmüştür.

• trovin T kullanıcısına yanıt

Hocam bende çeşitli bankalardan gereksiz yüksek KMH hesapları var kullanmıyorum boş boş duruyor. Borç/limit oranı açısından da oran azalsın diye kullanmasam da yüksek yüksek teklifleri kabul ettim. Şimdi bu KMHler bu şekilde dursun mu, teklif geldikçe arttırayım mı yada kapatayım mı? Hangisi puan için iyi olur acaba? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Hocam bende çeşitli bankalardan gereksiz yüksek KMH hesapları var kullanmıyorum boş boş duruyor. Borç/limit oranı açısından da oran azalsın diye kullanmasam da yüksek yüksek teklifleri kabul ettim. Şimdi bu KMHler bu şekilde dursun mu, teklif geldikçe arttırayım mı yada kapatayım mı? Hangisi puan için iyi olur acaba? Teşekkürler.

Yeni tarihli olanları kapatırsan findeks notu artar.
    En fazla 2 kmh olmak şartıyla işini görür

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Ben de borçluluk oranı düşsün diye kmh açık bırakıp kullanmıyorum. Zararı var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubranur_m

Ben de borçluluk oranı düşsün diye kmh açık bırakıp kullanmıyorum. Zararı var mıdır?
    Sonuç olarak kredidir genel borç limit oranına yararı vardır.

Tek yüksek limitli varken bence 2 den fazlası gereksizdir.

• Akcura kullanıcısına yanıt

Açılan her yeni ürün ilk açıldığında bir süre puan düşürse de ben kişisel olarak hiç bir kmh hesabımı kapatmadım ve gelen her teklifi de her zaman kabul ediyorum.

Hatta geçen gün Akbank 100k teklif etti onuda kabul ettim :)) üstelik 2 yada 3 gün olmuştu hesabımı açalı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 2 Eylül 2023; 19:38:33 >
  • Bu yıl mart ayına kadar hiç bir banka bana kredi vermeyi bırak 500 liralık kredi kartı bile vermiyordu. Senin bu konun ve bir kaç arkadaşın daha buna benzer konuları sayesinde şu anda 177 bin liralık bir limitim var, öncelikle bu konuda teşekkür ederim. Ama ben bu limitin yarısına kadar kullanma olayını biraz yanlış anlamışım ilk başlarda. Her karta ayrı ayrı muamele yapmak yerine toplam limitin yarısını kullandım ve kredi puanım yere çakıldı. Şu an 816 kredi puanım var. Bakalım ilerleyen zamanlarda ben de gelişmeleri paylaşırım xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memur Memuroğlu -- 8 Eylül 2023; 9:54:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.