Şimdi Ara

kredi notu sormayan kurumsal rent a car

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasım ayında istanbula geleceğim hava alanından bi araç kiralamak istiyorum kurumsal firmalardan depozito ve kredi kartı olayını biliyorum yanlız şimdi firmalar kredi notu sorgulaması yapıp oyle vermeye başladı araçları budgette indirimim var %50 vodafonedan dolayı ama sorgulama yapıyor diye çekiniyorum kredi çektiğim için puanım yerlerde.bide odemeyi yaptıktan sonra sorguluyorlar arabayı alamazsak, parayı oraya bağlıyoruz 3 5 güne iade oluyor o sıkıntı. bana uygun fiyatlı kurumsal ve güvenilir kredi notuna bakmayan bi firma tavsiyesinde bulunabilecek varmı?

• Hert,Avis,Garenta gibi kurumsal şirketlerde sorguluyor mu bu kredi notu olayını.? Eğer sorgulamıyorsa onlara da bakabilirsiniz. ayrıca tasit.com'dan zamanında 2 kere araba kiralamıştık öğrenci arkadaşlarla herhangi bir problem olmadı. Senet olmamıştı, sadece sözleşme ve kredi kartından provizyon alımı vardı.
  • Aviste oluyor kredi notu sorgulama olayı.
  • Maalesef hemen hemen hepsi sorgulama yapıyor yapmayan varsa da ben duymadım.

Fakat firmadan firmaya puan alt limitlerinde oynama olabiliyor.

Garenta minimum 800 puan isterken

Avis veya Budget 800-1000 arası araç grubuna göre değişkenlik gösteren puan politikası uygulayabiliyor.

Findeks üyeliğiniz var mı ? Yakın bir arkadaşımın daha önce hiç kredi kartı kullanmaması kredi kullanmamasına rağmen kredi notu 600 çıkıyordu. Kendisini Findeks'e üye yaptım ve 1700 civarında bir not çıktı oradan. Sizde findeks'e üye olup 8TL bayılıp sorgulamanızı yapın. 1000 üzeri puan çıkarsa hemen hemen her şirketten araç alabilirsiniz.
  • 1300 civari notum avisle gorustum ofiste odemeyle orada ucret odemeden sorgulamayi yapiyorlarmis olumlu olursa odeniyormus boyle biraz pahali oluyor ama ucus yapan müşterilerine %30 indirimleri var bu ise yariyor. Budgetta bu sekil olursa vodafone redden %50 kampanyam var o işime yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.