Şimdi Ara

Krize inanıyormusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben inanmıyorum hele işçilere hiç acımıyorum ben 25 yıllık işçiyim 5 sene sonra emekli olacagım eşimle çalıştık 2 ev aldık birde yazlık 1 çocuk var ve kenardada 55.000 ytl var,burada millet çalışmıyor,karısını çalışıtırmıyor iş begenmiyor,sonrada yandım anam kriz,içki,sigara,altılı,kumar oyna sonrada para yok edebiyatı yap yada 3-5 çocuk yap sonrada geçinemiyorum edebiyatı yap,kendini geliştirme 20 ene aynı kafada kal vay anam kriz para yok de,

ben 25 senedir özel sektörde gece gündüz çalıştım 1 hafta iş yerinde yatarak yada haftanın 3 günü sabahçı kalarak iş begenmemezlik yapmadık devamlı kendimizi geliştirdik,ve şimdi rahata erdik,oglum ne isterse alıyorum yok yok,

ksısacası çalışanın,kafasının kullananın herşeyi olur,ülkede bu kriz aldatmacası 3-5 senede bir olur buna alışın ve devamlı işlere aldırın iş begenmemezlik yapmayın,kendinizi daha çok daha çok geliştirin piyasanın aranan elemanı olun,

bunları övünmek için degil gerçekler oldugu için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d e n i z35 -- 30 Kasım 2008; 22:21:42 >

• krize inanmayan müslüman değildir
  • Alışmışlar %1000 kazanmaya %100 olunca kriz var.
  • krize inanmıyorum ama bi güç var
  • Cok dogru.
  • Kriz filan hikaye.Bunun en büyük ispatı sokakta arabalar.2001 yılında kriz İstanbul'un trafiğine bile vurmuştu sokaktaki araba sayısı baya azdı trafik rahatlamıştı.Peki ya şimdi Bugün dışarı çıktım trafik yine her zamanki gibi berbat.Bugün tatil günü bu insanlar nereye gidiyor diye düşündüm.Pikniğe gitmediklerine göre alışveriş merkezlerine gidiyorlar.Parası olmayan adamın ne işi var alışveriş merkezinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLL YeaH

krize inanmıyorum ama bi güç var

evet ortalıgı karıştıran bir gü. var,ama asıl güç emekçi kesimde bunu anlamadık,yaymayı seviyoruz,tembeliz,ben nasıl çalıştımda,bir çok şeyin sahibi oldum hemde hapisede girdim,iştende atıldım,başıma gelmeyen kalmadı,sadece parayı harcamasını ve işinin eri olacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kriz e İnanmıyor Musun ? İlginç Valla dolar Artmış ...Dolar la Çalışan İnsanlar Batmış Milyonlarca Fabrika İşyeri Kapatılmış Hala Kriz'e İnanmıyorum Muhabbeti Yapıyorsun ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Kriz e İnanmıyor Musun ? İlginç Valla dolar Artmış ...Dolar la Çalışan İnsanlar Batmış Milyonlarca Fabrika İşyeri Kapatılmış Hala Kriz'e İnanmıyorum Muhabbeti Yapıyorsun ..

Ben inanmıyorum yalan bunlar işveen teranasi,her 3-5 yılda bunların uydururlur ve bizim halkımızda yer,ben işçi olarak ırtadayım ne işçinin yanındayım nede 3 kagıtçı patronların yanındayım,25 een bu ülkede çalıştım ve şimdi paşalar gibi yaşıyorum sizde yaptıgınız işin ustası olun,türkiyeden aranan eleman olun,bir iş degil 3-5-10 iş bilin artık zaman o zaman geröekten çalışanların zamanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

http://forum.donanimhaber.com/m_28126688/mpage_1/key_//tm.htm#28139083

ne ayaksın ?

Oglana 3 tane mp3 çalar aldım 1 çalındı,1 arkadaşına verdi gelmedi,biride bozuldu,şimdi gene istiyor bende okul bitmeden iyi bir şey almam dedim ve şimdi 150 ytl civarı bir şey arıyorum,işte o ayak bu ayak işte,anladın kapiş
  • Haklısın
    ama kriz kriz dediler tüm şirketler canlı parayı yerin altına gömdü piyasada para dönmüyor
  • Krizin etkilerini hissetmedik bile daha.Güzel bi örnek veriliyo "Daha yangını görmedik hissettiğimiz sıcağı, ateşleride gelicek"
  • quote:

Orjinalden alıntı: d e n i z35

Ben inanmıyorum hele işçilere hiç acımıyorum ben 25 yıllık işçiyim 5 sene sonra emekli olacagım eşimle çalıştık 2 ev aldık birde yazlık 1 çocuk var ve kenardada 55.000 ytl var,burada millet çalışmıyor,karısını çalışıtırmıyor iş begenmiyor,sonrada yandım anam kriz,içki,sigara,altılı,kumar oyna sonrada para yok edebiyatı yap yada 3-5 çocuk yap sonrada geçinemiyorum edebiyatı yap,kendini geliştirme 20 ene aynı kafada kal vay anam kriz para yok de,

ben 25 senedir özel sektörde gece gündüz çalıştım 1 hafta iş yerinde yatarak yada haftanın 3 günü sabahçı kalarak iş begenmemezlik yapmadık devamlı kendimizi geliştirdik,ve şimdi rahata erdik,oglum ne isterse alıyorum yok yok,

ksısacası çalışanın,kafasının kullananın herşeyi olur,ülkede bu kriz aldatmacası 3-5 senede bir olur buna alışın ve devamlı işlere aldırın iş begenmemezlik yapmayın,kendinizi daha çok daha çok geliştirin piyasanın aranan elemanı olun,

bunları övünmek için degil gerçekler oldugu için yazdım.

o konuda haklısın millet iş beğenemiyo fakat şöyle bir olay daha var herkes kendine işçiliği yakıştıramaz ben kendime yakıştıramıyorum şahsen ve üniversiteye hazırlanıyorum ayrıca 25 yıldır işçiysen en ufak kademede de olsan en azından 1.7 bin ytl maaşın olması lazım kademe atlamanı saymıyorum bile ve eşin çalışıyor o da cabası ve krize inanmıyorum olayı şöyle gibi oluyor senin dilinden
    -benzin zamnlanmış ne diyeceksiniz?
    -farketmez ben her zaman 10 ytl lik benzin alıyorum
    gibi oluyo bilmem anlatabildimmi

• quote:

quote:

ne ayaksın ?

Oglana 3 tane mp3 çalar aldım 1 çalındı,1 arkadaşına verdi gelmedi,biride bozuldu,şimdi gene istiyor bende okul bitmeden iyi bir şey almam dedim ve şimdi 150 ytl civarı bir şey arıyorum,işte o ayak bu ayak işte,anladın kapiş

burda 55.000 ytl kenarda param var deyip o konuda 150 ytl param var deyince haliyle arada bi anlaşılamama durumu oluyo

• Bende inanmıyorum...
    Arkadaşlarımın babası işçi oğullarında son model cep telefonları var.
    Sınıftaki en kötü cep telefonu bendedir eminim..
    Minibüsçülere bakıyorum son model cep telefonları şık kıyafetler ben giymiyorum öğlelerini..
    İşsizlik yok iş beyenmeme var..
    Annem kaç yıl ev hanımlığı yaptı işe başlamak istedi direk aldılar Almanca biliyor diye
  • quote:

quote:

quote:

ne ayaksın ?

yahu kenardaki para mp3 çalar için ellenirmi,oglana ders olsun alayım orta bir şey daha önce en iyilerini aldım ne oldu ya çalındı ya kayboldu,okula giderken ortası,şimdi ders zamanı seneye üni var.
    burda 55.000 ytl kenarda param var deyip o konuda 150 ytl param var deyince haliyle arada bi anlaşılamama durumu oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d e n i z35 -- 30 Kasım 2008; 22:40:00 >

• Devletin başında sorun var.. Boş kömür dağıtıyolar.. Kriz buna denir. Milleti kendi parasıyla kandırıp kömür veriyoruz diye her poşetten 1kg çekiyolar. 19kg veriyolar.. Kömür bitince yandım anam.. Parasınıı kenara atmıyor ki ? Herkes kredi alayım öderim ederim peşinde. Kriz felan fıs millet eğlence geziyor ediyor. Bundan 3 sene sonra piyasa durumları en iyi haline ulaşacak.. Sonra yine düşecek vs. Bknz 2001 krizi, 2004'de piyasaların en iyi hale gelmesi gibi. Kriz'in memura işciye pek zararı olmayabilir ama ticaret yapan adam için kriz her zaman vardır. Hisselerini koyan adam doların 0.10 kuruş artıp azalmasıyla, kaybetmesi ve kazanması çok büyük oran farkeder.

Uzatmaya gerek yok.. Ortada bir kriz var ve dolarla maaş alan adamın işden çıkarılması, dolarla ihracat yapan şirketin kapatılması söz konusu. Dediğin gibi 25 senedir çalışıyorsun işinin üstadısın. Ama genç nüfüsu yüksek olan bi ülkedeyiz. Herkes işinin üstadı değil tercihler azalıyor. Herkes en verimli eleman peşinde.

Benim devletim battıktan sonra ekonomist, depremden sonra jeolojist olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 30 Kasım 2008; 22:39:05 >

• aslında kriz yok.
    bunu var yapan bizim üstümüzdeki insanlar

onların yüzünden biz daralıyoruz. Millet ay yeter,battım,borclandım,dukkanı kapattım diyene kadar bu oyunu sürdürcekler yani 6.aya kadar böyle gider
  • Bence kolpasın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.