Şimdi Ara

kron xc150 xc250

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUAN MORİSHİMA CORSA MODEL YOL İSİKLETİM VAR (BİSİKLET O KADAR ESKİ BİR MODELKİ İNTERNETTE MARKASI BİLE YOK AMA OLDUKÇA İYİ BAKIMLI HALDE HALA :) ) ONU SATIP KRON XC 150 YA DA 250 ALMAYI DÜŞNÜYORUM FİYATLARINA GÖRE 1. SORUM BU BOYUN 1.80 HANGİ BOYLARDA BİSİKLET ALMALIYIM 2.SORUM EN UCUZ KRON XC 150 VE 250 MODELLERİNİ NERDEN BULABİLİRİM? VE 3. SORU BENİM KENDİ BİSİKLETİMİ NE KADARA SATABİLİRİM ŞİMDİDEN TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BU ARADA BİSİKLETİMİ MERAK EDENLER İÇİN:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-morishima-corsa-36-jant-orjinal-avrupa-yaris-bisikleti-162450578/detay/

• 18'' iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka hakkında bilgin var mı internette hiçbir yerde resmi bir bilgi bulamadım sadece ufak tefek ilanlarda geçiyor bu marka
  • Bence satma. Yol bisikletinin keyfi ayrıdır. İleride pişman olabilirsin.
  • bu konuda kesinlikle haklısınız anayolda arabaları sollayarak geçerken küçük çocukların 'uvv bisiklete bak' demesi insanı mutlu ediyor ama bulunduğum yerde sokaklar genellikle yama olduğu için binmesi pek rahat olmuyor diğer türlü hiçbir sıkıntım yok. ayrıca eskiden bu bisikleti tamir ettirdiğim cross lara katılan bir abi vardı. o bana ben bu bisikleti 97 yılında gördüm demişti eğer doğruysa baya eski bir bisiklet demektir ayrıca markayla ilgili bir şey bulamamam da bu olasılığı artırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doc-B -- 3 Mayıs 2014; 17:57:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Btwin Mi Sedona Mı?
    4 ay önce açıldı
    KRON RC1000
    8 yıl önce açıldı
    Btwin rockrider st520
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.