Şimdi Ara

Kronik Hastaya Aylık 1.000 TL Verilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal güvencesi olmayan ve kronik hastalara durumuna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından aylık bin TL'ye kadar ödeme yapacak.

Sosyal güvencesi olmayan kronik hastalara sosyal yardım yapılması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı anlaştı.

İlk Olarak Verem Hastalarına

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ilk olarak verem hastalarına maddi destekte bulunacak. Hastaların, beslenme ve bakım masraflarının karşılanması için aylık bin TL’ye kadar ödeme yapılacak.

Ödeme Aylık Yapılacak

Sosyal güvencesi olmayan verem hastalarına ödemenin önümüzdeki aylarda başlayacağı belirtiliyor

İlk Şart Güvenme Olmamalı

Hastalara ödeme yapılabilmesi için kişinin sosyal güvencesi olmaması gerekecek.

Verem hastalarına yapılacak sosyal yardım desteğine ilişkin olarak “Hastadan, bir banka hesap numarası istenecek. Ödeme, her ay, bu hesap numarası üzerinden yapılacak

Sadece Verem Hastaları İle Kalmayacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kanser hastaları başka olmak üzere diğer kronikleşen hastalar içinde benzer bir çalışma yapacağı öğrenildi.

Nadir hastalığı bulunan kişilerin ise bir süre sonra bu yardım kapsamına alınacağı belirtildi

Kaynak: [link=http://www.muhasebex.com/kronik-hastaya-aylik-1-000-tl-verilecek][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşkınfatma -- 1 Mayıs 2017; 6:55:9 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.