Şimdi Ara

Kronik miğren

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende 6 yıldır kronik migren var bu ağrı sürekli olarak artış gösterdi ve şuan çok ama çok şiddetli ağrıyor,
    o kadar çok doktora gittim ki artık doktorlar'a gitmekten bıktım ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde dinmiyor ağrı
    şu iki kulağımda da işitme cihazı takılı ağrı hem kulaklarımı hemde gözlerimi çok ciddi bir şekilde etkiliyor
    Makine ressamıyım ama mesleğimi de yapamıyorum (mecburiyetten işten ayrıldım) işin kötü tarafı başka bir işte yapamıyorum.

Akupunktur, hacamat, sülük tedavilerini de denedim bir kaç defa kanda verdim.
    biberiye, sarı kantaron, nane yağı, lavanta vs. kullandım
    Doktorlar hep yüksek dozaj veriyorlardı bana 1800 mg bazen 1 tablet ilacın hepsini içiyorum ama bir gram etki yapmıyor.
    Yıllarca her ilacı kullandım.

23 yaşına giriyorum
    derste çalışamıyorum iki hafta sonra sınavım var AÖF
    PC TEL TEV BUNLARDAN UZAK DURDUĞUM HALDEDE BİR DEĞİŞME SÖZ KONUSU DEĞİL

Ben ne yapacağım ne yapmalıyım bazen intihar etmeyide düşünmedim değil ama yapamadım.

• Kardeşim çok geçmiş olsun. Migren ağrısı çekmedim ama çekenlerden biliyorum. Sana bu konuda tavsiyem malesef olamayacak bilmediğim için ama cevap atarak mesajını üste taşımak istedim. Forumda ki arkadaşların görüp yardımcı olması amacıyla.
  • TechinProf kullanıcısına yanıt
    ALLAH razı olsun abi düşünmen bile büyük birşey
  • Estağfurullah kardeşim dualarım sizlerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.