Daha önce verildimi bilmiyorum yeni buldum paylaşayım dedim Bildiğimiz gibi şuan silkroadda +5 ler mor +7 ler sarı +9 lar ise mavi parlamakta Ksro gelen update ile bu parıltılarda değişti :)
Buna göre +5 mor +6 sarı +7 mavi ışıldayacak gelelim bundan sonrakilere Bundan sonraki +'lar hani görmüşsünüzdür honor itemlerdeki parlaklık ile ışıldayacak :) +8 = mor + honor ışıltı +9 = sarı + honor ışıltı +10 = mavi + honor ışıltı
Güzelmiş hacı ellerine sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: __SpY__
+10 Çok güsel.. İnş bizede en kısa zamanda gelir =]
quote:
Orijinalden alıntı: __SpY__
Güzelmiş umarım görürüz...
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
Güzelmiş umarım görürüz...
Alıntıları Göster
sosun +10 nun ışıltısını düşünemiom
quote:
Orijinalden alıntı: btk06
sosun +10 nun ışıltısını düşünemiom
Alıntıları Göster
Off Joymax ne kadar akıllsın simdi millet illa Honor ışıltısı olsun die ugrasacak....
quote:
Orijinalden alıntı: -Google-
Off Joymax ne kadar akıllsın simdi millet illa Honor ışıltısı olsun die ugrasacak....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Manisali45
EE adamların Kafa Calışıo Millet e ne satabilirim ne kdr cok para kazanırım die ugraşıo..
quote:
Orijinalden alıntı: KlepSo
quote:
Orjinalden alıntı: Manisali45
EE adamların Kafa Calışıo Millet e ne satabilirim ne kdr cok para kazanırım die ugraşıo..
Alıntıları Göster
Renkleri güzel yapmışlar:)
quote:
Orijinalden alıntı: VayaConDios
Renkleri güzel yapmışlar:)
Alıntıları Göster
Hayırlısı gelsin bakalım...
Güzel parlıyorlar baya
Güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Güzelmiş
güzelmiş. bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: SmAcKDoWn
güzelmiş. bekliyoruz
Alıntıları Göster
2008 şubat~~mart aylarından kalma haberler :D Ama görmeyenler için iyi olmuş thnx.
quote:
Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D
2008 şubat~~mart aylarından kalma haberler :D Ama görmeyenler için iyi olmuş thnx.
Alıntıları Göster
+10 guzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: _okhy_
+10 guzelmiş
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Lobb
Alıntıları Göster
buda ivy 20dk aradik meger burdaymiş
her 3lvlde 3tane %100 exp scrolll verio yeni silahinin sos'undan verio manyak bişi bu ksro
quote:
Orijinalden alıntı: Lobb
buda ivy 20dk aradik meger burdaymiş
her 3lvlde 3tane %100 exp scrolll verio yeni silahinin sos'undan verio manyak bişi bu ksro
Alıntıları Göster
Nasıl yani her 3 lvde Gold Ticket mi veriyor ???
quote:
Orijinalden alıntı: [B]ertu
Nasıl yani her 3 lvde Gold Ticket mi veriyor ???
Alıntıları Göster
walla 5 lvlde 20 tane %100 speed scroll weriyor. her silah dg. si başında ki levelde sos silahından weriyo.
adamın elindeki +10 dur..
bide honor ışığından farklı parlıyor bu. honor ışıkları normal soX ışığının beyaz-mavi hali. bu ise aynı renk ama böyle durdğu yerden hep parlıyor. flash patlaması gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
walla 5 lvlde 20 tane %100 speed scroll weriyor. her silah dg. si başında ki levelde sos silahından weriyo.
adamın elindeki +10 dur..
bide honor ışığından farklı parlıyor bu. honor ışıkları normal soX ışığının beyaz-mavi hali. bu ise aynı renk ama böyle durdğu yerden hep parlıyor. flash patlaması gibi..
Alıntıları Göster
Guzel paylaşım eline saglık
quote:
Orijinalden alıntı: LiveT0Kill
Guzel paylaşım eline saglık
Alıntıları Göster
Saol Görmemiştim.Birazdan gelir Bu verilmişti diyenler.
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Saol Görmemiştim.Birazdan gelir Bu verilmişti diyenler.