Merhaba arkadaşlar ben bursada yaşıyorum bu sene ösym sınavına girdim ve ktü of teknoloji fakültesi yazılım mühendisliği kazandım. 1 hafta önce Of'a üniversite için yerleşmeye gittiğimde ilçenin batı kültüründen çok farklı olduğunu gördüm. Bursadan telefonla görüşerek ayarladığım apartın sahibi beni dolandırmaya kalkıştı . İlçeye geldiğim günün ertesi günü geri döndüm . Okulu dondurup 1 yıl bekleyip yatay geçiş ile Kütahya dumlupınar üniversitesi bilgisayar mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum ama hala kesin karar veremedim arlarında 30 puan var . Herşey puan değil biliyorum ama bi yandan içim içimi kemiriyor. Annem ve anneannem 1 sene beklemememi , babam ve abim gitmemi istiyor . Siz olsanız ne yapardınız tavsiye verir misiniz çok kararsızım
Bende İstanbul da bir vakıf üniversitesin de bilgisayar mühendisliği okuyorum.Böyle şeyler yaşayacağımı sezdiğim için İstanbul da kalmaya niyetlendim.Geçmiş olsun.Bence dondurmayın bu senenizi boşa harcamayın.Orada savaşmaya çalışın belki ailenizden uzak kaldığınız için psikolojik olarak daha kırılgan olmuşsunuzdur.Bence 1 sene uğraşın didinin sevmedim burayı der haziran ayında yatay geçiş yaparsınız.Hatta Ocak ayında da bir geçiş var araştırın.Arkadaşım var aynı senin gibi o da Sakarya da okuyor aynı şeyleri söylüyor.Yanıma gelebilirmiş seneye :D Geçmiş olsun tekrardan.
üniversitenin ilk yılını dondurup bir sonraki yıl yatay geçiş yapılabiliyor mu? (1. sınıf okunmadan)