Şimdi Ara

kuba cr1 hakkında aklınıza takılan bişey varsa cevaplayabiilrim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. öncelikle 2. sıfır motorumu almış bulunmaktayım Allah herkesede nasip etsin sigorta biraz girdi ama yapacak bişey yok ben memnunum.
    geçenlerde adanadan bi cr1 alıp kahramanmaraşa gelmiştim.ben dedim hani çin malı motor tipi olsun kronik sorun parça sorunu olmasın yeter dedim aldım çok hoşuma gitti hem tip hem gidiş olarak ve 4 gün sonra tekrar satıp sıfırını aldım.öncelikle tip olarak mükemmel direk dikkaç çekio motorun farı hariç bütün lambalar led.gösterge dijital çok hoş lastikler dublex değil iç lastikli.hız max. 125 civarı fazlada zorlamaya gerek yok. devamlı 80 90 la gdilerek her yere gidilecek motor kontağı açtım 220 km yol gittim geri kapattım tık demedi ve çok yumuşak ve sessiz yakıtı da baya az çok memnun kaldım.düşünen ve bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.

motorun +larını söylimm

far hariç heryer led, görüntü çok güzel,ses ve titreşim yok denecek kadar az bu kadar beklemiyodum gerçekten,150 cc ye göre gidişi çekişi yol tutuşu gayet iyi üzerindeki lastikler vasatın biraz üstü normalde fabrika lastikleri berbat olur bu baya binilebilir bi lastik baya yatırıyorum ben motoru,yakıtı az, parça sıkıntısı yok, şasi mafsal baya destekli sağlam olmuş

eksileri ise

ben toplamda 300 km yol bindim buna eksisini gerçekten görmedim akü dışında. akü sulu akü çukur veya kasisten sert geçişte su döküldüğü yeri paslandırabilir kuru aküyle değişmek lazım ve koruma demiri yok üzerinde sonradan almak gerek

onun dışında gerçekten şehir içi çok tatlı bi motor olmuş motor sesi dişi cbf150 gibi ben memnunum alan arkadaşlara da öneririm şehir içi çok şık ve ekonomik
     kuba cr1 hakkında aklınıza takılan bişey varsa cevaplayabiilrim. kuba cr1 hakkında aklınıza takılan bişey varsa cevaplayabiilrim. kuba cr1 hakkında aklınıza takılan bişey varsa cevaplayabiilrim.

• Hayırlı olsun insallah, takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusleriniz olsun, inceledigim motorlardan biriydi. Merak ettim yanlis okumadiysam eger 4 gunde ayni motordan iki tane sahip olmussunuz ilkini niye sattiniz ikincisini niye aldiniz?

Yakit 100 km ort ne kadar harcadiniz ve fren sistemi hakkinda deneme firsatiniz olduysa memnun musunuz?

Servis olarak bakim araliklari uzun mu kisa mi ve servis yeterli mi?

Cok fazla soru sordum kusura bakmayin.. tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 10 Mart 2016; 23:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusleriniz olsun, inceledigim motorlardan biriydi. Merak ettim yanlis okumadiysam eger 4 gunde ayni motordan iki tane sahip olmussunuz ilkini niye sattiniz ikincisini niye aldiniz?

Yakit 100 km ort ne kadar harcadiniz ve fren sistemi hakkinda deneme firsatiniz olduysa memnun musunuz?

Servis olarak bakim araliklari uzun mu kisa mi ve servis yeterli mi?

Cok fazla soru sordum kusura bakmayin.. tesekkurler.

saolun arkadaşlar teşekkürler. evt 4 günde 2 tane aldım ilk aldığımda sorun yoktu biraz dışı yıpranmıştı düşürmüşler sağını solunu çizmişlr boyası silinmi vs. motorun tipide gidişide tatmin etti beni. çok sessiz yumşak titreşimsiz gidişide fena değil hoşuma gidince tipi biraz dökülmüş gibi olunca hemen sattım gittim sıfırını aldım şimdi açmaya uğraşıyrm 200 km oldu daha bugün.yakıtı bununla ölçmedim rodajda zaten ölçülmezde ama diğeri 1 lt benzin ile 30-40 km arası değişiyo kullanıma göre yakıtı da gayet iyi şehir içi binmeye çok hoş yani ben memnunum. frenleri de gayet iyi ben memnunm şimdilik motordan bi orunum sadece 2 kişi ykuşlarda tatmin etmio o da açılmadı daha tam bi de 150 cc motor hakkını veriyo yeterince.servis parça işide zaten kubanın serbisi heryerde var parça sıkıntısı da yok alınabilir bi motor bence .

• djkabus46 D kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim. Tekeriniz duz bassin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Bilgi icin tesekkur ederim. Tekeriniz duz bassin.

saolun kardeşim
  • BN de 2 ci el aldım seyir halinde 80+90 hızla giderken titreşim var özellikle sağda sağ avcum baya uğuştu karıncalanma oldu gaz kolunun olduğu kısım geneli ..solda bişi hissetmedim daha önce piston değişmiş kubanın orgınall pistonu ile sorun nerde olabilir arkadaşlar Küba cr1 motorun
  • BN de 2 ci el aldım seyir halinde 80+90 hızla giderken titreşim var özellikle sağda sağ avcum baya uğuştu karıncalanma oldu gaz kolunun olduğu kısım geneli ..solda bişi hissetmedim daha önce piston değişmiş kubanın orgınall pistonu ile sorun nerde olabilir arkadaşlar Küba cr1 motorun
  • www.sahibinden.com
    Kuba CR1 Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-ilk-sahibinden-1-aylik-ozenle-kullanilmis-kuba-cr1-689724099/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.