Bildirim
Küçük bir montage. Yorumlarınız çok önemli yeniyim :D
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
baya yeteneklisin -
Başarılı, ilk like benden Yalnız yavaşlatırken görüntüleri bulanıklaştırma onu bilerek ayarlıyorsun herhalde ama seyir zevkini bozuyor biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
Başarılı, ilk like benden Yalnız yavaşlatırken görüntüleri bulanıklaştırma onu bilerek ayarlıyorsun herhalde ama seyir zevkini bozuyor biraz
bulanıklaştırma işini aradaki boş kısımlar için yaptım. Tam olarak rahatsız eden dakikayı alabilir miyim ona göre sonraki videolarımda bu hatayı yapmam -
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1212
baya yeteneklisin
teşekkürler -
Videonun giriş biraz uzun olmuş gibime geldi 20s. çok gibi duruyor, kardeşim videoları hızlandırma işi bana itici geliyor, awpden ziyade p2000, deagleında olması iyi olmuş kişisel görüşlerim bunlar kardeşim güzel olmuş eline sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyZorrr -- 9 Şubat 2016; 19:46:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyZorrr
Videonun giriş biraz uzun olmuş gibime geldi 20s. çok gibi duruyor, kardeşim videoları hızlandırma işi bana itici geliyor, awpden ziyade p2000, deagleında olması iyi olmuş kişisel görüşlerim bunlar kardeşim güzel olmuş eline sağlık
müziğe uyumlu olması için bayağı uğraştım o yüzden girişi az uzun tuttum haklısın. Videoları hızlandırmadan nasıl atlarım aralarda onun da başka yolunu bulamadım. Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X