Şimdi Ara

Küçük çocuklar benden korkuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kuzenimin çocuklarını görmeye gittim.İkiside kız ve çok tatlılar.Ancak çocuğu kucağıma alip seveyim dedim çocuk hemen ağlamaya başladı.Neyse dedim ilk defa gördügunden heralde falan dedim(daha önce bebekken gördüm şu an 1.5 yaşında falan).Ondan sonra büyük olanı geldi onu daha önce çok görmüştüm eskiden de pek yanaşmıyordu ancak bugün beni gördü yemin ederim bırakın yanaşmayi suratıma bakınca hemen çocuğun yüzü ekşidi ve bir daha hiç bakmadı bile.Annesi falan abi gelmiş diye yanıma getirmeye çalıştı ama çocuk sürekli yüzünü kaçırdı benden.Biliyorum bu tipimle alakalı bir şey ama çocuğun öcü görmüş gibi olması çok zor zoruma gitti.Ne yapayım bilmiyorum...

• Tipsizlik basa bela omg yapacak bi sey yok
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bela ki ne bela.Hayir sevgili işlerini falan geçtim çocuklar bile korkuyor.
  • Çocukların sırf tipsiz olduğun için senden korktuğunu düşünmüyorum.

• jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    Aga canını sıkma illa tipsiz olduğun için korkuyor diye bişey yok beklemediği bir hareketle karşılaştığı için korkmuştur aynısı bana defalarca oldu ama ben yakışıklıyım onun için olayın tiple alakası yok eminim temiz yüzlü birisindir la yapma böyle
  • jeanbay3 J kullanıcısına yanıt

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Evde çok kişi vardı ancak bir tek benden korktular.Ayrica daha önce de başıma geldi bunlar.Mesela 1 yaşında kız vardı.Dugun günü odada annesi diğer çocuklarla(7-8 yaş kuzenlerim) varken sen ilgilenirmisin dedi.Tamam dedim ama çocuk beni gördüğü gibi ağlamaya başladı.
  • Keşke öyle olsa ama çevremde çok kişi bana tipsiz dedi.Hatta inanmazsin 5-6 yaşlarında çocuk bile demişti.Kuzenlerim,arkadaşlarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.