Şimdi Ara

Küçük kardeşimle kavga ettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yaşındayım, kardeşim 11 yaşında.
    Sabah çocuğun uçurtmasını aldım, uçurmaya çalıştım. Uçuramayınca bir yere takıldı düştü. Sonra bu okuldan geldi, küfür kıyamet. Hadi erkektir, sokakta büyüdü, arkadaşlarından duymuştur diyeceğim ama ben 20 yaşıma geldim, ailemin yanında daha ''p..ç'' dediğimi bile bilmem. Hiç ağzımdan küfür duymamışlardır. Bu çocuk bir uçurtma yüzünden öyle bir küfür etti ki feleğim şaştı. Yumruk atmaya çalıştı, mutfaktan bıçak getirdi, olum bıçağın şakası olmaz bak dedim kaçtım odama, sonra birden kendi halime baktım, bir abiye bu yakışıyor mu dedim. kardeşin seni görünce tırsmalı, sözünden çıkmamalı dedim. kapıyı açtım, bıçağı elinden aldım, kulağını çektim, 2-3 tokat attım. sonra biraz korksun diye odada ki bardakları yere fırlattım, kırdım. bu sefer sustu.
    5-10 dakika sonra dayanamadım, gittim 10 lira verdim yarın git istediğin kadar uçurtma al dedim, içime oturdu o para. yarın maça gidecektim şimdi tekrar isteyememde.

Sizce iyi mi yapmışım dövmekle, gözünü korkutmakla? Başka türlü konuşarak anlamıyor çünkü.

• Para degilde ucurtma yapsaydin daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende daha yeni bizimkiyle kavga ettim.Ama bayağı dövüştük
  • ben 23 yaşındayım kardeşim 19 yaşında bu zamana kadar tokat bile atmadım ama benden çok çekinir dayak çözüm değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz90

ben 23 yaşındayım kardeşim 19 yaşında bu zamana kadar tokat bile atmadım ama benden çok çekinir dayak çözüm değildir.

Bende dövmek istemezdim ama küfür edince, bıçak çıkartınca, bana vurmaya çalışınca ağırlığımı koymak istedim. Sonra olan 10 liraya oldu işte kıyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brans

quote:

ben 23 yaşındayım kardeşim 19 yaşında bu zamana kadar tokat bile atmadım ama benden çok çekinir dayak çözüm değildir.

Bende dövmek istemezdim ama küfür edince, bıçak çıkartınca, bana vurmaya çalışınca ağırlığımı koymak istedim. Sonra olan 10 liraya oldu işte kıyamadım.

olur öyle ya ara sıra banada kız kardeşim ekmek bıçağı fırlatmıştı kaçarak kurtuldum kafayı yediydi gözü dönmüştü resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brans

quote:

Para kardeşinden daha mı önemli kardeşim ?
    Ayrıca bıçak çekmek nedir bir yerlerini kanatırdım yaşı kaç lan daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokat atmak haricinde yaptıkların gayet iyi olmuş gibi. O bıçak mevzusunun çok yanlış bişey olduğunu uygun zamanda bi şekilde anlatmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.