Şimdi Ara

Küçük kasa sıkıntı yaşatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi kurarken parçaları internetten aldığımdan gözle görme şansım pek olmadı. Kasa seçiminde de dış görünüşü hoş ve üzerinde 4 adet fan var diye zalman z3 plus seçtim. Hafta sonu parçaları birleştirdik ama birleştirirken sıkıntı yaşamadık değil. anakart olarak msi b150 gaming m3, ekran kartı olarak da msi gtx 1070 gaming x kullandım. Ekran kartı rahat sığdı onunla ilgili bir sorunum yok ama anakart tam kendisine ayrılan son yere kadar geldi. size nasıl anlatsam bilmiyorum fotoğraf da çekebilecek durumum yok o yüzden özetleyeceğim. psunun alanını belirlemek için pir plaka koymuşlar onun da üzerinde anakartın yerleşeceği son yuvalar var. İşte benim anakart o son yuvalara kadar geldi. yani psu ile anakart arasını ayıran o çıkıntı dışında pek alan kalmadı. Sizce bu ilerde problem yaratır mı? Koskoca Zalman oraya yerleşebilecek şekilde koyduğuna göre pek bir sorun olmaz diye içimden geçmiyor değil ama yine de siz bilenlere sormak istedim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Hiçbir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

Hiçbir sorun olmaz.

Çok teşekkürler hocam. Kasa çok hoşuma gitti çünkü çok fazla ses yapmıyor, yer kaplamıyor falan. Değiştirmeyeyim hiç.
  • Mid-tower kasalara atx anakart takarsanız hepsinde tam oturur boşluk kalmaz.
  • sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.