Şimdi Ara

Küçük Şehirde Üniversite Okuma Hatasına Düşmeyin!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
6
Favori
14.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok doğru, küçük şehirlerde gerçekten üniversite okunmaz. Tabi okursun okumasına orası ayrı mesele ama son sınıfa geldiğinde son 4 yılının bomboş geçtiğini anlıyorsun. Küçük şehirlerde motive edici bir şey yok, bir aksiyon bir hareket yok bu yüzden her gün bir önceki günün kopyası gibi oluyor. Ne kadar iyi bir okul olursa olsun "üniversite okumak" kavramı sadece ders görmek değildir, buradan tercih yapacak arkadaşlara duyurulur. 4 yıl dişimi sıkarım ne olacak diyip küçük şehirleri tercih eden arkadaşlarım okuldan ve okumaktan soğudu, kendimi zaten söylemiyorum bile
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    La gundi Yozgata kaç kere gittin de konuşuyosun Yozgat hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Adam 27 yaşında ama neresi sizin akademik kariyeriniz için daha iyi olacaksa orayı seçin demek yerine eğlence tarif ediyor millete. Birisi de Ankara ve İstanbul dışına gitmeyin açıktan okuyun daha iyi demiş. Burada yazılanları ciddiye almamak için örnek mesajlardan biri olabilir 20 Milyon turistin gittiği Antalya'ya da gitmeyin demek nedir
    Dostum boş yapıyorsun.

Yazıyı oku bakalım eğlence neredeyse oraya mı gidin demişin.

Eğitim ve sosyal hayatın yoksunluğundan bahsetmişim.

SAnki küçük şehirlerde mükemmel akademik kariyer yapılıyorda biz eğlence yok diye gitmeyin diyoruz.

Herşeyi mabadınızdan anlamasanız keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Kucuk sehirlere laf edip, Konya ve Trabzon’da mi okudun?

Yasadigim sehirdeki(Isparta) universitede 90.000 ogrenci var kistas ogrenci sayisiysa.Eminim burada okumak Konya ve Trabzon’da okumaktan iyidir.
    Dostum zoruna gidecek birşey yok evet ıspartada küçük şehir trabzon'un konya'nın dengidir.

Ben bu deneyimleri yaşadığım için gitmeyin diyorum küçük şehirleri küçümsediğim için mi gitmeyin diyorum.

Bizim ağzımız yanmış siz dikkatli olun diyoruz sen ne diyorsun.

Bak ayrıca yazmışım bölüm iyiyse trabzon falan eh işte idare eder,ıspartada eh işte idare eder.

Ama dandik bölümler ne ıspartada ne trabzonda okumaya değer kusura bakma gerçekleri söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaddar.Kerim

La gundi Yozgata kaç kere gittin de konuşuyosun Yozgat hakkında?
    Boş fanatiklik yapmaya gerek yok yozgatta 1 gün dursamda yeterdi
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Eski bir arkadaş yozgatta üni okudu ben de birkaç gün ziyaretine gitmiştim gerçekten dedikleri kadar kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİK DUR EĞİLME

Hepsinin altına imzamı atarım. 1992 ve sonrası kurulan üniversitelerden uzak durun. Kocaeli'de mühendislik okuyacağınıza Boğaziçi'de b*k yetiştiriciliği okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scr4m92

Hocam ben yatay geçişle trabzon ve konyada okudum.
    Buralar yine dediğim yerlere göre 2-3 gömlek üstte kalırlar ama küçük şehirde okuyyan arkadaşlarımın yanına defalarca gitmişliğim var.
    Aksaray,rize,çorum gibi

Alıntıları Göster
    trabzona katılmıyorum hocam ktü tıp ve mühendislik olarak istanbuldaki apartmandan bozma ünilere filan 10 çeker ayrıca trabzon okadar kötü bir şehir değil tamam bir istanbul izmir ankara değil ama kötüde değil
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Trabzon mu kocaeli mi deseler bence Trabzon derim.
    En azından yaylaları var temiz havası var Kocaelinin havası bile pis lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha güzel anlatılamazdı herhalde. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Trabzon mu kocaeli mi deseler bence Trabzon derim.
    En azından yaylaları var temiz havası var Kocaelinin havası bile pis lan.
    kocaeli ne alaka hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    Dostum sendeki bu kuyruk acısı nedir yahu her mesajıma yazıp duruyorsun hani engellemiştin

Nasıl bozduysam seni her yerde laf sokmaya çalşıyorsun.

Haydi bastım bloğu git başka yerde ağla benim konularımda boş yapma çok dolu insansın ya gezme buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Hocam dediğin nasıl kolay oluyor pek anlamadım.

Küçük şehirde rahat kızlar bile bir çekiniyor adım kaşara çıkmasın diye daha çok uğraşmak gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.