Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

ablamın yüzüne kibrit basmıştım bikeresinde de. hala izi var...

Psikopat

Altıma işedm gülmekten yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

pipilerimizi gösterirdik

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Giratina

quote:

yavru kedileri ters çevirip havaya atardık. 4 ayak üstüne düşmeyi bilmiyorlardı daha
    büyük zevkti ozamanlar
    ...

sana bi küfrederim gülüyo bi de ...

Alıntıları Göster
    Kız Kuzene
    Kız arkadaşıma
    1. Sınıfta bi kıza
    Şimdi hiçbiriyle konuşmuyoruz

• quote:

kurbağa yakalar havaya fırlatırdık pert olana kadar
    bide kurbağa yavrularını toplardık pet şişeye

yanlışlıkla civciv ezmiştim bir defasında da. çok üzülmüştüm. hayvanın kafası dümdüz olmuştu
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Kız Kuzene
    Kız arkadaşıma
    1. Sınıfta bi kıza
    Şimdi hiçbiriyle konuşmuyoruz

Alıntıları Göster
    Sinekleri ilk önce kanatlarını koparırdık sonra bacaklarını sonra ikiye bölerdik.Ulan varya amma malmışım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Sinekleri ilk önce kanatlarını koparırdık sonra bacaklarını sonra ikiye bölerdik.Ulan varya amma malmışım ya

Alıntıları Göster
    boş bir karton kutu görmüştüm bir evin önünde direk üzerine zıplamıştım , yanımda 1 arkadaşım daha vardı birlikte zıpladık , taaki kutunun kenarından beyaz peynir parçaları çıkana kadar , kutu açtığımızda , 1 yavru kedi gözleri yuvalarından fırlamış , heryeri paramparça..

• quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

boş bir karton kutu görmüştüm bir evin önünde direk üzerine zıplamıştım , yanımda 1 arkadaşım daha vardı birlikte zıpladık , taaki kutunun kenarından beyaz peynir parçaları çıkana kadar , kutu açtığımızda , 1 yavru kedi gözleri yuvalarından fırlamış , heryeri paramparça..

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bir kere bir akrabamızın cüzdanından 1.5 tl çalmıştım o zamanlar iyi paraydı parayı sokakdan bulduğumu söylemiştim aynı gün 1.5 tl eksik çıkmış cüzdanından yakalandık sonra babamdan dayak yedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

mesajım bulunsun.

Alıntıları Göster
    doktorculuk ayağına kızınkine bakıştım oynamıştım 3 gün falan sonra kızın memelerini sıkmıştım 7 yaşınayken tabi elektrikler gimişti o zman arkadaşın kafasını yarmıştım taşla baya kanamıştı çoçukta ev sahibimizin torunuydu solucanlara iğne yapardım şırıngayla bi kerede poğaça almıştı annem bende yere attım o gün koltuğun tepesinden hoplarken kafam betona bi çarptı ağla ağla bi hal oldum sonra poğaçaı aldım öptüm Allah ım beni affet bi daha yapmicam dedim çok korkmuştum sonra komşu kızının eteğinin altına bakmıştım silgi düşmüştü alcağım ayağına baktım başka da yok galiba aşırı sapıkmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 19 Mart 2011; 14:13:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

Alıntıları Göster
    hep kediler neden nankördür düşünmüştüm de şimdi anladım ya

neyse gidip bi çay koyyim bari

• quote:

Orijinalden alıntı: feelfree

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
     küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler

10 yaşımdayken önemli bir günde büyük bir kalabalık vardı.
    Ben de o kalabalığa doğru boncuklu tabancayla ateş etmiştim.

Bir keresinde de bir örümceğin bacaklarını makasla kısaltmıştım. Sonra n'aptım hayvana bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

quote:

yavru kedileri ters çevirip havaya atardık. 4 ayak üstüne düşmeyi bilmiyorlardı daha
    büyük zevkti ozamanlar
    ...

et bakalım küfür...

sikerim belanı senin piç

avatar-entry uyumu ancak bu kadar mükemmel olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Kedinin kuyruğunu kestim.
    Kediyi diri diri sobaya attım.
    Karıncaları su tabancamla öldürdüm.
    Ördeğim vardı,yatakta beraber onla zıplardım,üstüne düştüm. Bişey olmadı tabi.
    Aynı ördeği devamlı havaya fırlatırdım uçsun diye. Bi ara aptallaşıp duvara çarpmıştı. O günden sonra yan yan yürümeye başladı.
    Köpeğime kızar başına vurur sonra sarardım.
    Tavuklar kümese girmiyor diye kovalayıp sokmuştum son bitanesi bayağı uğraştırdı tekme atmıştım bacağını kırdım.
    Ortason'da arkadaşlarım çok gaza getirmişti,gidip bi çocuğa muştayla vurdum. Hastanelik olmuştu (Çok pişmanım.)
    Yazlıktayken çok sıkılıyordum,beni istanbula göndermiyorlardı. Ben de evden kaçıp cep telefonumu parçalamıştım. (Hala üstüne düştüm diye bilirler.)

Çoğunu da yaptığıma pişmanım ama kedilere olan düşmanlığım hala var,çok küçüktüm ve oturup bi kediyle konuşuyor ve seviyordum. Kediye sen de benim gibi yalnızsın mı o tür bişeyler söylemiştim ama ne biliyim böyle değişiktim,en fazla 2. Sınıf falanımdır. Kedi beni tırmalamıştı. Vay nankör ben sevdim onu o beni tırmıkladı diye düşmanımdır hala.

Agır hastaymıssın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Kedinin kuyruğunu kestim.
    Kediyi diri diri sobaya attım.
    Karıncaları su tabancamla öldürdüm.
    Ördeğim vardı,yatakta beraber onla zıplardım,üstüne düştüm. Bişey olmadı tabi.
    Aynı ördeği devamlı havaya fırlatırdım uçsun diye. Bi ara aptallaşıp duvara çarpmıştı. O günden sonra yan yan yürümeye başladı.
    Köpeğime kızar başına vurur sonra sarardım.
    Tavuklar kümese girmiyor diye kovalayıp sokmuştum son bitanesi bayağı uğraştırdı tekme atmıştım bacağını kırdım.
    Ortason'da arkadaşlarım çok gaza getirmişti,gidip bi çocuğa muştayla vurdum. Hastanelik olmuştu (Çok pişmanım.)
    Yazlıktayken çok sıkılıyordum,beni istanbula göndermiyorlardı. Ben de evden kaçıp cep telefonumu parçalamıştım. (Hala üstüne düştüm diye bilirler.)

Çoğunu da yaptığıma pişmanım ama kedilere olan düşmanlığım hala var,çok küçüktüm ve oturup bi kediyle konuşuyor ve seviyordum. Kediye sen de benim gibi yalnızsın mı o tür bişeyler söylemiştim ama ne biliyim böyle değişiktim,en fazla 2. Sınıf falanımdır. Kedi beni tırmalamıştı. Vay nankör ben sevdim onu o beni tırmıkladı diye düşmanımdır hala.

Agır hastaymıssın sen

Alıntıları Göster
    yazlıktayken yan bahçedeki ağaçlardaki elmaları alıp dış bahçe kapılarının parmaklıklarına ısırıp ısırıp geçirirdik el bonbası gibi
    komşumuzun kümesi vardı yumurtaları alıp denize ,duvara vs vs fırlatırdık
    bisiklet grubumuz vardı mahallenin niggaları gibiydik bakkal bizden artik korkuyordu her girişte en az 1 toybox cep
    nomissiz bakkal ayhan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE727383A

yazlıktayken yan bahçedeki ağaçlardaki elmaları alıp dış bahçe kapılarının parmaklıklarına ısırıp ısırıp geçirirdik el bonbası gibi
    bisiklet grubumuz vardı mahallenin niggaları gibiydik bakkal bizden artik korkuyordu her girişte en az 1 toybox cep
    nomissiz bakkal ayhan

Alıntıları Göster
    Beni koltuğa oturturlardı kalk diyene kadar kalkmazdım çok sakindim mal gibi otururdum oturduğum yerde.

Hatta küçükmüşüm misafirlikte bir yere gitmişiz çocuklar ağlar ya hani uyurken falan ben hiç ağlamazmışım misafirlikteki kadında kontrol edermiş burnumdan nefes alıyo muyum öldüm mü diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

Beni koltuğa oturturlardı kalk diyene kadar kalkmazdım çok sakindim mal gibi otururdum oturduğum yerde.

Hatta küçükmüşüm misafirlikte bir yere gitmişiz çocuklar ağlar ya hani uyurken falan ben hiç ağlamazmışım misafirlikteki kadında kontrol edermiş burnumdan nefes alıyo muyum öldüm mü diye

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

nomissiz bakkal ayhan

bonba ve nigga

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

Alıntıları Göster
    piknik yaparken yoldan geçen arabaya taş fırlattım vee tam isabet cam buz olmuşdu adam beni gördü indi araçtan niye atdın taşı dedi bende arkadaşıma fırlattım size geldi dedim baban nerde dedi orda yatıyo dedim :)) Pederi gördü bindi araca bastı gitti..Babamın yanına gittim.. o kim diye sorduğunda hiçç adres sordular bilmiyorum dedim :))) İtiraf.com'a yazmışdım bunu

• quote:

quote:

büyük zevkti ozamanlar
    ...

Alıntıları Göster
    12 yaşındaydım galiba komşu çocuğunu bize bırakmıştı 1 yaşında daha annem dışarı çıkacaktı bebek ağlarsa bakarsın falan dedi bende tamam dedim gitti annem işte sonra bebek ağlamaya başladı bende pokemonu izliyorumn lan pç sus dedim ağlamayı kesmedi bende aldım pçi sobanın içine attım çıtır çıtır yandi bi güzel sonra beni attılar hapse 1 yıl yattımn çıktım şuan 12.5 yaşındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: şakirtcivciv

12 yaşındaydım galiba komşu çocuğunu bize bırakmıştı 1 yaşında daha annem dışarı çıkacaktı bebek ağlarsa bakarsın falan dedi bende tamam dedim gitti annem işte sonra bebek ağlamaya başladı bende pokemonu izliyorumn lan pç sus dedim ağlamayı kesmedi bende aldım pçi sobanın içine attım çıtır çıtır yandi bi güzel sonra beni attılar hapse 1 yıl yattımn çıktım şuan 12.5 yaşındayım

Alıntıları Göster
    Konuya baya bi Einstein dolmuş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.