bizim mahallede bir çocuk vardı. çocuğu top oynamaya çağırırdık oynatmazdık sürekli kaleye geçirir şut (zımba) çekerdik üstüne. yeri gelirdi girişirdik falan çok iyi bir çocuktu aslında. paylaşımcıydı. niye öyle yapardık bilmiyorum. şimdi arada yolda görüyorum selamlaşıyoruz, konuşuyoruz. yaptıklarımızı düşününce ağlayacak gibi oluyorum.
sıra sizde...
Çok şey var aslında.
Bizde sokakta bi cocuga top arabanın altına kacınca aldırırdık paso kaleci olurdu arada dayak yerdi boş yere. Ve komşunun kızlarıyla doktorculuk-evcilik oynamasaydım keşke. Ufakken ne güzel arkadaşdık şimdi yüz yüze bakamıyoruz o günler akıllara geliyor sanırım Bide okul servisinde bi cocugu boş yere dovmustum, şimdi abisiyle can ciger arkadasız
kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı ...
adamlar geçen sen yaşadıkları olayları anlatmış paso
Bizim orda bi bakkal vardı arkasında bi daire vardı sorardm orası ney diye özel erkeklere derdi bi kaç gün sonra tekrar gittm bakkala bi kadın sordu orası ney die adam depo dedi sonra bakkala çukulata almaya gitmiştim o sırada 2 kadın çıkıodu sarışın ikizdi bana gülüp öpücük atmslardı bakkal amca da tanştrym mi seni dedi ben ne bilem küçüğüm daha yok dedim koşarak çıktım bakkaldan 2 yıl sonra da kapanmstı ora keşke tanşsaydm diodum :D :D :D
Önce arının kıçını kestim beni sokmasın diye , sonra bi kavanoza koydum 5dk inceledim sora sıkıldım bıraktım öyle. 1 saat sonra ölüydü.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
güleceğimiz yeri büyük yaz da seni kırmayalım gülelim...
bi köylü çocuğuna şu cam şişe fantaları varya ona işedik benle dayı oğlu sonra ı şişeyi dolaba koyup soğuttuk daha sonra çocuga verdim çocukta içmişti iyy iğren...
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
Seni çok haklı buldum.
kızla doktorculuk oynuyorduk wc'ye atmıştım ben ileri gittim biraz annesi görmüş oda anlatmış annesi yakaladı beni senin çükünü keserim falan dedi çok pişmanım şimdi rezil olmuştum gitmiyor aklımdan. kızı wc'ye attım hiç bir şey yapamadım
quote:
Orijinalden alıntı: sbult
Kediyi çantaya koyup denize atmıştık
Boru var ya hani külah yapıp attığımız. o külahın ucuna iğne takar kedilere atardık. Kedinin gözüne saplamıştım bir kere çok korkmuş ve üzülmüştüm
bağın duvarındaki kertenkeleyi orta büyüklükteki bir taşla 10-15 metreden vurdum kertenkeleye baktığımda kafası yarılmış mosmor olmuştu çok pişmanım -------- işyerimize gele gide alışan sarı kediyi taşlamışdım bi daha gelmez oldu(kediye zamanında başka işkencede yapmışlar) 1-)kuyruğunun %80 i yoktu 2-)topaldı ayğı hep aksardı
ablamın yüzüne kibrit basmıştım bikeresinde de. hala izi var...
Ulan iğrençsiniz
Zarardan başka birşey yapmamışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
Psikopat
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
Psikopat
7-8 yaşındaydım
...
Bizde kücükkünde olsa yanlis olmaz. olduysada yanlislikla olmustur.
Bir amca vardı süt satardı.Apartmana süt satmaya çıkınca sütlerin içine işerdik. Bakkalın arabasının tüm camlarını indirmiştik. Köpeğimi bir kere ateşin içine atmıştım.Çok üzülürüm şimdi. Kedilerin kuyruklarını keserdik.Bir tane kediyi bir kutunun içinde 2 gün aç bırakmıştık sonra kaçmıştı.
Daha var ama uzun.Belki gece yazarım.Uzun zaman geçti hatırladıklarım çok az.
simitçi kovalamıştı birde bizi. nedenini hatırlayamıyorum ama. eve kaçmıştık hemen ...