nedense herkes hep kedileri katletme girişimi içindeymiş
valla yav ben önceden elleyemezdim bile
koyuna takla attırmıştık kurban bayramında. olay şöyle gerçekleşiyor; koyunu boynundan bağlayıp ipini ayaklarının arasından geçiriyoruz. yüksekçe olan kaldırımın ucuna getirip ipi sıkı tuttuktan sonra koyunun kıçına tekmeyi koyuyoruz ...
forumda Anti-Kedi Dh Fan Clup acsak epey üye toplarmışız
bende 5 yaşındayken kedileri kuyruğundan tutup sallardım bide bisikletle kuyruklarını ezerdim bakkaldan cam şişeleri çalıp bende sattım ama ondan pişman değilim en çok pişman olduklarımdan biri 8. sınıfta bi arkadaşım vardı hep işkence ederdik çocuğa döverdik filan çok iyi çocuktu niye yaptıysak öyle
Ben küçükken hiç işkence yapmadım hayvanlara.Nasıl bir ruh durumuyla yaptınız ?Şimdi bile eziyet edilmiş bi hayvan görsem onu yapanlara söverim
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@ ablamın yüzüne kibrit basmıştım bikeresinde de. hala izi var...
Şizofren misin ? Kendi açtığın konuya niye başkası gibi yazıyorsun?
Bakkaldan çalıdığım çikolatalar için pişmanın
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@ ablamın yüzüne kibrit basmıştım bikeresinde de. hala izi var...
Şizofren misin ? Kendi açtığın konuya niye başkası gibi yazıyorsun?
bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli
sümüklü böceği diri diri yakmıştık
ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar ve yine ders çalışırken kurş kalem ucu soktum avcumun içine 17 yaşındayım hala orda duruyo o uç
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.gamer
ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar ve yine ders çalışırken kurş kalem ucu soktum avcumun içine 17 yaşındayım hala orda duruyo o uç
essahmı
Beşikten bungee-jumping yapmaya yeltendim ve kafamın üzerine düştüm
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli
üzüldüm lan
quote:
no ss no güven
karıncaları yakardım top gibi olurlardı
1 Yaşındayken dayımın suratına işemişim
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
ablamın yüzüne kibrit basmıştım bikeresinde de. hala izi var...
Bu fena işte.
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
quote:
no ss no güven
no röntgen no güven !
kediyi küçükken garaj vardı bizim bizde 2 . kattaydık 3-4 kere aşağı attım nedense çok eğlenceli geliyordu