Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
15.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uuRz

nedense herkes hep kedileri katletme girişimi içindeymiş

valla yav ben önceden elleyemezdim bile
  • koyuna takla attırmıştık kurban bayramında.
    olay şöyle gerçekleşiyor;
    koyunu boynundan bağlayıp ipini ayaklarının arasından geçiriyoruz. yüksekçe olan kaldırımın ucuna getirip ipi sıkı tuttuktan sonra koyunun kıçına tekmeyi koyuyoruz
    ...
  • forumda Anti-Kedi Dh Fan Clup acsak epey üye toplarmışız
  • bende 5 yaşındayken kedileri kuyruğundan tutup sallardım bide bisikletle kuyruklarını ezerdim
    bakkaldan cam şişeleri çalıp bende sattım ama ondan pişman değilim
    en çok pişman olduklarımdan biri 8. sınıfta bi arkadaşım vardı hep işkence ederdik çocuğa döverdik filan çok iyi çocuktu niye yaptıysak öyle
  • Ben küçükken hiç işkence yapmadım hayvanlara.Nasıl bir ruh durumuyla yaptınız ?Şimdi bile eziyet edilmiş bi hayvan görsem onu yapanlara söverim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@
    ablamın yüzüne kibrit basmıştım bikeresinde de. hala izi var...

Şizofren misin ? Kendi açtığın konuya niye başkası gibi yazıyorsun?
  • Bakkaldan çalıdığım çikolatalar için pişmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Şizofren misin ? Kendi açtığın konuya niye başkası gibi yazıyorsun?

paronayakmısın???
    aklıma geldikçe rastgele yazıyorum...
  • bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli
  • sümüklü böceği diri diri yakmıştık
  • ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar
    ve yine ders çalışırken kurş kalem ucu soktum avcumun içine 17 yaşındayım hala orda duruyo o uç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar
    ve yine ders çalışırken kurş kalem ucu soktum avcumun içine 17 yaşındayım hala orda duruyo o uç

essahmı
  • Beşikten bungee-jumping yapmaya yeltendim ve kafamın üzerine düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli

üzüldüm lan
  • quote:

ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar

no ss no güven
  • karıncaları yakardım top gibi olurlardı
  • 1 Yaşındayken dayımın suratına işemişim
  • quote:

Bu fena işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

no ss no güven

no röntgen no güven !
  • kediyi küçükken garaj vardı bizim bizde 2 . kattaydık 3-4 kere aşağı attım nedense çok eğlenceli geliyordu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.