Kücüklük aşkımı sıraya yatırım dudağından öpmüştüm 8 yıldır arkadaşız gördümmü bazen aklıma geliyor utanıyorum
yavru kedileri ters çevirip havaya atardık. 4 ayak üstüne düşmeyi bilmiyorlardı daha büyük zevkti ozamanlar ...
z
1. sınıfta arkadaşımı 1. kattan aşağı atmıştım iyiki çimlere düşmüştüdüde bayıldı sadece hatırladıkça ne manyakmışım diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: JusT1Turk
z
çok fena bir anı...
quote:
Orijinalden alıntı: QuestionMark
birinci sınıfta beni çok seven kaan diye bir arkadaşım vardı. birinci sınıfın ilk gönü beni görmüş de çok sevinmiş sarılmaya gelmiş. sarılınca ben bunu ittirmişim yere düşmüş. annem anlatır çok yabanisin derdi. çok üzülüyorum buna
la bi yeter çok mıçtın içinde bogulcan ya
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
quote:
Orijinalden alıntı: JusT1Turk
z
çok fena bir anı...
Of Be Nasıl Yaptın
7 yaşındayken yakaladığım yavru bir kediyi çalıların içinde "severken" komşu yaşlı amca beni yakalayıp ayıplamıştı.
bu kedilere yapılanları filmdekiler yapar sanırdım ne söverdim be ana bacı. o çocukluk filan değil benim 7 yaşında kardeşim var sokağa çıkıyor izliyorum onu nedense hiç sadistçe davranmıyor. bende çocukluğumda hiç yapmadım ya problem ailede yada sizin kafada problem var hacı hayvan da olsa canı var ve benim gözümde böyle yapanlardan daha önemli canı var şimdi tabiki yapmıyorsunuz ama bu yaşlarda yapanda yok değildir herhalde
oha ben küçükken ne iyi çocukmuşum be hiç böyle fanteziler yapmamıştım ama hergün 6 saat caminin avlusunda top koştururduk orası başka
İlkokul 1. sınıftayken nadir bulunan ''pikachu'' tasosu vardı.Onu arkadaşımdan çalmıştım.Sonra geri verdim mi hatırlamıyorum.
kurbağa yakalar havaya fırlatırdık pert olana kadar bide kurbağa yavrularını toplardık pet şişeye
yanlışlıkla civciv ezmiştim bir defasında da. çok üzülmüştüm. hayvanın kafası dümdüz olmuştu ...
İki karıncayı alır birbirine tokuştururdum yaşayan kazanırdı ama sakat halde ölüleri ise su dolu bi kavanozda tutar arkadaşta içerdi
8 yaşında idim çok iyi hatırlıyorum.Torpil almıştım şimdinin parası ile 0.5 TL'ye,ucunu yakıp kediye attım.Kedi taş sandı kaçtı gitti,fitil yanarken kedinin dikkatini çekti sanırım maytap gibi olduğundan.Kedi yanına geldi torpilin kokluyor gibi bişi yapıyordu o sırada torpil bom,kedi parçalanmıştı
nedense herkes hep kedileri katletme girişimi içindeymiş
quote:
Orijinalden alıntı: uuRz
nedense herkes hep kedileri katletme girişimi içindeymiş
kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum