Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kediyi kuyruğundan tutup havada çevirirdim ve duvarlara yapıştırırdım kediyi,,, tabi ben böyle hatırlıyorum daha başka neler yaptım bilinmez
  • Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım

Karıncılara bende çok eziyet etmiştim.

• Bizim bakkal depozitolu şişeleri bakkalın yan tarafına koyardı bizde onları gizlice alır geri bakkala satardık. Pişmanım
  • -1. sınıfta öğretmen çeşmeye ağız dayanmaz demişti hemen arkasındaki tenefüs sınıf arkadaşımı bunu yaparken gördüm kafasına vurdum dişi kırıldı

bir de bir şey yaptığımda karşımdakinin üzüldüğünü görürsem çok ama çok kötü oluyorum. Bu yüzden pek kavgaya giremiyorum sonra pişman olurum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Bizim bakkal depozitolu şişeleri bakkalın yan tarafına koyardı bizde onları gizlice alır geri bakkala satardık. Pişmanım

Oha ama sende 1 değil 2 değil konudan soğuttun beni ne günahkarmışın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbult

Kediyi çantaya koyup denize atmıştık

Allah Belanızı Versin
  • quote:

quote:

Bizim bakkal depozitolu şişeleri bakkalın yan tarafına koyardı bizde onları gizlice alır geri bakkala satardık. Pişmanım

Oha ama sende 1 değil 2 değil konudan soğuttun beni ne günahkarmışın ya

Öyle deme çok yaramazdım. Çocukluğumu tam anlamıyla yaşadım diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı
    ...

quote:

Orijinalden alıntı: nicktirgit

Önce arının kıçını kestim beni sokmasın diye , sonra bi kavanoza koydum 5dk inceledim sora sıkıldım bıraktım öyle. 1 saat sonra ölüydü.

quote:

Orijinalden alıntı: sbult

Kediyi çantaya koyup denize atmıştık

quote:

Boru var ya hani külah yapıp attığımız. o külahın ucuna iğne takar kedilere atardık. Kedinin gözüne saplamıştım bir kere çok korkmuş ve üzülmüştüm

quote:

Orijinalden alıntı: numan75

bağın duvarındaki kertenkeleyi orta büyüklükteki bir taşla 10-15 metreden vurdum kertenkeleye baktığımda kafası yarılmış mosmor olmuştu çok pişmanım
    --------
    işyerimize gele gide alışan sarı kediyi taşlamışdım bi daha gelmez oldu(kediye zamanında başka işkencede yapmışlar)
    1-)kuyruğunun %80 i yoktu
    2-)topaldı ayğı hep aksardı

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Bir amca vardı süt satardı.Apartmana süt satmaya çıkınca sütlerin içine işerdik.
    Bakkalın arabasının tüm camlarını indirmiştik.
    Köpeğimi bir kere ateşin içine atmıştım.Çok üzülürüm şimdi.
    Kedilerin kuyruklarını keserdik.Bir tane kediyi bir kutunun içinde 2 gün aç bırakmıştık sonra kaçmıştı.

Daha var ama uzun.Belki gece yazarım.Uzun zaman geçti hatırladıklarım çok az.

quote:

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

quote:

Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım

Karıncılara bende çok eziyet etmiştim.

Kedimiz Oğlumu gördüğünde neden kaçacak delik aradığını Anlamış olduk....

• -2 parçaya ayrılmış pensenin bir parçasını bir tavuğa fırlattım. kafasına geldi. 30-40 saniye gittiği yönü bilmeden kafasını dairesel hareketlerle çevirerek deli gibi koştu. ama ölmedi
    -bir kedinin kömürlükte yavruları için yaptığı yuvayı bulmuştum. daha gözü açılmamış ufacık yavruları tutup sağa sola fılatmış, üstlerine falan basmıştım. anneleri geldiğinde saldırdı. onu da süper bir kıvraklıkla kuyruğundan tutup duvara vurmuştum 3-4 kere. her yerim tırmıkı içinde kalmıştı.

biraz sadistlik var kabul
  • 10 yaşındayken kedinin kulaklarından tutup fırlatmıştım
  • Ne istiyosunuz lan zavallı kedilerden
  • Bu ne la satanisler yapmaz kedilere o eziyeti az yavaşın ney oluyor :D
  • küçükken dediğin lise
    -yemekhanede benden sonra gelip benim kalkmamı söyleyen kalkmayınca da bana oç diyen arkadaşıma bir tokat atıp tabltodla beraber yere yığmıştım.
    - sınıfın kapı kolu bozuktu arkadaş içerde kalmıştı. açmalarına izin vermiyordum tam kapıyı açarken kapıyı tekmeledi kapı burnuma gömüldü. ona da bir tokat atmıştım da bu sefer elimin ayarı tuttu hızlı vurmadım. çok pişmanım lan eray
  • rusya'da yapılan bir kardan adamın havucunu yemiştim. pişman mıyım? hayır.. hayır.. kesinlikle degilim. yine görsem yine yerim.
  • birinci sınıfta beni çok seven kaan diye bir arkadaşım vardı. birinci sınıfın ilk gönü beni görmüş de çok sevinmiş sarılmaya gelmiş. sarılınca ben bunu ittirmişim yere düşmüş. annem anlatır çok yabanisin derdi. çok üzülüyorum buna
  • verildi
  • piknik yerinde bir kaplumbağa görmüştüm de ulan bunların kabuğu o kadar da sağlam değildir yalandır bu deyip kabuğunu kırmıştım. kan gelmişti hayvancağızdan. ona çok ama çok pişmanım
  • 1. sınıftayken bi arkadaş vardı biraz kafası iyiydi yani biz 4 e geçtiğimizde bile bu daha 1. sınıftaydı

birinde 2 arkadaş uynuyoduk bu da geldi oynatın benide diye arkadaşımda bu çocuk ağlamıyo hiç hadi ağlatalım dedi bizde bunu taşlamıştık en son attığım taş kafasına geldi yarıldı babası koştu geldi kucakladı hastanaye götürdü ertesi gün çocuk okula geldi kafasında bandaj hoca sordu noldu diye çocuk bizim yaptıgımızı söylememişti çok pişman olmuştum yaptığım an
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

1. sınıftayken bi arkadaş vardı biraz kafası iyiydi yani biz 4 e geçtiğimizde bile bu daha 1. sınıftaydı

birinde 2 arkadaş uynuyoduk bu da geldi oynatın benide diye arkadaşımda bu çocuk ağlamıyo hiç hadi ağlatalım dedi bizde bunu taşlamıştık en son attığım taş kafasına geldi yarıldı babası koştu geldi kucakladı hastanaye götürdü ertesi gün çocuk okula geldi kafasında bandaj hoca sordu noldu diye çocuk bizim yaptıgımızı söylememişti çok pişman olmuştum yaptığım an

FAIL böyle bir şey olması imkansız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.