Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: @rd@

varmı sizinde şimdi pişman olduğunuz şeyler???

bizim mahallede bir çocuk vardı. çocuğu top oynamaya çağırırdık oynatmazdık
    sürekli kaleye geçirir şut (zımba) çekerdik üstüne. yeri gelirdi girişirdik falan
    çok iyi bir çocuktu aslında. paylaşımcıydı. niye öyle yapardık bilmiyorum. şimdi arada yolda görüyorum selamlaşıyoruz, konuşuyoruz.
    yaptıklarımızı düşününce ağlayacak gibi oluyorum.

sıra sizde...

Ben arkadaşımı demir boruyla dövmüştüm yıllarsonra çocuktan helallik istedim
    Mahallenin kuruyemişcisinden çikolata şeker sakız çalardım çok pişman oldum sonradan.

Bukadar yeter

• Çocukları döverdim.
    Yerdeki pis suları döverek içirtirdim.
    Ayakkabı-terliklerini alıp atardım.

...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakmakla hali yaktim.Kucucuk kuzenimi isigi kapatip tuvalete kitledim.Anneme metal otobusle supurgenin fisini attim.Kuzenimin totosuna flash bellek soktum.Yas 9 dan beri yapmiyorum o ayri

Edit ; Kuzenime kafasina 30 metreden saatte 190 km hizla ras attim.Yarildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 10 Ağustos 2013; 16:55:35 >
  • Up

• Pipimle daha çok oynamadığım için pişmandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhamet duygusu küçük yaşta gelişir. Sizler neden yoksun kaldınız bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıları şişelere koymak , boncuklu tabancayla arkadaşıma siktigimda kafasına gelip bayılmıştı babamda tokat manyağı yapmıştı neyseki daha sonra cs 1'6 ciktiki birdaha ateş etmedim + boruyla ok şeklinde kağıt koyup üfleyerek birbirimizi vurmak bunda bir sıkıntı yok gibi ama ben kâğıtlarıma tükürür kafaya atmaya çalışırdım

Daha beteri yoktur

• Hep mahalle abilerinden , çok iyi hatırlıyorum topum vardı mahallede tek tük topu olan vardı biraz da yumurta olmasından herhalde vurup patlamıştı parasini istediğim de küfür edip yollamıştı , sonra babasına söyledim babası memurdu genelde herkes ile iyi geçinirdi , parasını verip adına özür diledi ben de ne demek efendim diyerek gittim o akşam onu dövmüş , o da beni sokak ta dövmüştü herkes için de el kadar çocuk dayak yedim 5-6 yaşlarımda olmam lazım ilk dayagimida sokak ta yemiş oldum hiç unutmam sonrada merhamet duygum gitti

• ben değilde kuzenim 17 yaşında ve 10 yaşındaki kardeşini köşeye kıstırıp zorla ağzına osuruyor
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    bu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEYMAR-JR

Hep mahalle abilerinden , çok iyi hatırlıyorum topum vardı mahallede tek tük topu olan vardı biraz da yumurta olmasından herhalde vurup patlamıştı parasini istediğim de küfür edip yollamıştı , sonra babasına söyledim babası memurdu genelde herkes ile iyi geçinirdi , parasını verip adına özür diledi ben de ne demek efendim diyerek gittim o akşam onu dövmüş , o da beni sokak ta dövmüştü herkes için de el kadar çocuk dayak yedim 5-6 yaşlarımda olmam lazım ilk dayagimida sokak ta yemiş oldum hiç unutmam sonrada merhamet duygum gitti

Küçükken yediğin bir dayak neden merhamet duyguna engel olsun ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşu kızıyla evcilik oynamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 28 Ağustos 2017; 21:46:52 >
  • Forum öldüğü için eski güzel konuları hortlatırdık.

• Doğmak

• küçükken çok boş arsa vardı etrafta.

çöpün yanında kutusu açılmamış cam ambalajlı ilaçlar bulmuştuk. ateş yakıp bunları ateşin içine attık, patlasınlar diye ama bi türlü patlamadılar ateş de yolun dibinde yani. hani biri gelip geçse yanından geçecek

ulan dedik şimdi biri gelir, yanında patlar, başımıza iş açarız. ateşin şiddeti zaten azalmaya başlamıştı. söndürelim bari dedik

elime bi değnek aldım, korkudan yavaş yavaş yaklaştım ateşe değnekle ateşi dağıtmak için öne doğru eğildim.

tam o esnada cam şişelerden biri PAAAT diye patladı dağılan cam parçalarından biri tam gözümün 2-3 milim altına battı yani gözüme gelmedi, yanak kısmıma batmış oldu. hemen çıkardım camı.

baya ucuz atlattım. cam birkaç milim yukarı gelse gözüme gelmiş olacaktı tam da üçgen şekinde kopmuş yani bildiğin sivri şekilde gelmiş. bu da böyle bi anımdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yaşiarındayken ailemin bakkal alış verişine ben giderdim.

1 km mesafedeki bakkalın tezgah önünde duran ekmek kasasından 4 ekmek alıp bakkal amcaya 3 aldım veya 5 ekmek alıp 4 aldım diyerek artan parayla Atari salonuna giderdim.

Bu durum yıllarca devam etti ve hiç yakalanmadım.

Bakkal da birkaç yıl sonra iflas etti, yerine restoran açıldı.

Şimdi düşünüyorum da acaba bakkal amca farkediyordu da buna müsamaha mı ediyordu...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bu hayat bu şekilde sürmez.. İlk fırsatta istanbula geldiğinde bu olayı bizzat yerinde araştırıp bakkal amcana bu durumu sor, vefat etmişse o zaman bir bardak soğuk iç...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.