Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uplifting

Konuya baya bi Einstein dolmuş

Alıntıları Göster
    anneme sinirlenip koltukları pastel boyayla boyamıştım bi zamanlar. kadıncağız baya uğraşmıştı temizlemek için
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

Ben küçükken hiç böyle kötülük yaptığımı hatırlamıyorum.hatta aksine çok iyiydim şuana kadar hiç kavga etmedim biriyle.bi ara evi zehirleyip bi yere gitmiştik geldiğimizde hep sersemlemiş sinekler vardı bende onları bi kutuya topladım hepsine peynir falan verdim bazıları kendine geldi hatta uçanlar bile oldu balkondan dışarıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

adamlar geçen sen yaşadıkları olayları anlatmış paso

güleceğimiz yeri büyük yaz da seni kırmayalım gülelim...

Burası sanırım

Bir sene bunumu bulmaya çalıştın ?

Evet.

Alıntıları Göster
    İçim acıdı lan Alla'ann conolarıı !

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE727383A

quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

Beni koltuğa oturturlardı kalk diyene kadar kalkmazdım çok sakindim mal gibi otururdum oturduğum yerde.

Hatta küçükmüşüm misafirlikte bir yere gitmişiz çocuklar ağlar ya hani uyurken falan ben hiç ağlamazmışım misafirlikteki kadında kontrol edermiş burnumdan nefes alıyo muyum öldüm mü diye

/>

Alıntıları Göster
    bendede 10 larca var ama bi tane aklıma geleni yazayım.

küçükken bende bir sürü boncuklu tabancalar vardı. tüfek, barettalar falan. bigün bunlarla atış yapıyordum. ama canlı birşeyler üzerinde atış yapmak istiyordum.

sonra pazarda 250 bine satılan civcivlerden almıştım . 4 5 tane bunların ayaklarını ve gagalarını bantlayıp yan yana dizmiştim. sırayla vuruyordum. pek bişi olmamıştı ama. gerçi her tarafları bantlıydı ötemiyorlardı bile.

suanda cok pişmanım

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

Ben küçükken hiç böyle kötülük yaptığımı hatırlamıyorum.hatta aksine çok iyiydim şuana kadar hiç kavga etmedim biriyle.bi ara evi zehirleyip bi yere gitmiştik geldiğimizde hep sersemlemiş sinekler vardı bende onları bi kutuya topladım hepsine peynir falan verdim bazıları kendine geldi hatta uçanlar bile oldu balkondan dışarıya.

Bu ne ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

Alıntıları Göster
    toprak solucanlarını ortadan ikiye bölerdim. hareket ettiklerini görünce (bi de böldükten sonra uzuyorlardı) ürüyorlar sanıyordum. hatta hala öyle sanıyordum. ta ki biyoloji dersinde toprak solucanlarının rejenerasyon yapmadığını öğrenince şok oldum. benim yüzümden nesilleri tükenebilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

z

çok fena bir anı...

çok güldüm hocam

• quote:

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

Alıntıları Göster
    köydeki civcive kendisi kadar taş atmıştım. sonra ki görüşümde topaldı. sonraki görüşümde pilav üstüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Bizim bakkal depozitolu şişeleri bakkalın yan tarafına koyardı bizde onları gizlice alır geri bakkala satardık. Pişmanım

Bunu okuyunca aklıma geldi yazlıkta cafe vardı bi tane bira şişelerini dükkanın yan tarafına koyardı önden görülmezdi bazen ateri salonuna gideceğimiz zaman ordan adam başı bir iki şişe alır gider bakkala satardık sonra gider ateri salonunda jeton alırdık bigün bakkal bize sordu bu kadar şişeyi nerden buluyosunuz diye dedik şu ilerki yol kenarına atıyolar abi bizde ordan topluyoruz bigün o yol kenarında yürürken bakkalın çırağını görmüştük ordan şişe arıyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

8 yaşında idim çok iyi hatırlıyorum.Torpil almıştım şimdinin parası ile 0.5 TL'ye,ucunu yakıp kediye attım.Kedi taş sandı kaçtı gitti,fitil yanarken kedinin dikkatini çekti sanırım maytap gibi olduğundan.Kedi yanına geldi torpilin kokluyor gibi bişi yapıyordu o sırada torpil bom,kedi parçalanmıştı

Yazık ya. Bende küçükken doktorculuk evcilik falan oynardım kızları ellerdim şimdi hatırlayınca bi garip oluyorum yapmasaydım diyesim geliyo ama cocukluk işte 5 yaşında falanım o zmaanlar.

• up
  • quote:

Alıntıları Göster
    bir keresinde bende (5 yasındayken) yavru kedılere ezıyet ederdım bir gun benım yasımda arkadaslar bahcede yavru kedıyı gordum kafasına tugla attım butun bına basıma toplandı 5 dk sonra annemden dayak fılan yedık ısde oldumu olmedımı haberım yok

bir keresındede hep servısı beklerken kedıyı sewerdım 15 gun kendıme alıstırdım sonra bir tekme 2 gun gelmedi sonra geldi sonra yine vurdum filan .....

NOT: her ılk bahar bızım bahcede 4-6 yavru olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mikelz3
    bir keresinde bende (5 yasındayken) yavru kedılere ezıyet ederdım bir gun benım yasımda arkadaslar bahcede yavru kedıyı gordum kafasına tugla attım butun bına basıma toplandı 5 dk sonra annemden dayak fılan yedık ısde oldumu olmedımı haberım yok

bir keresındede hep servısı beklerken kedıyı sewerdım 15 gun kendıme alıstırdım sonra bir tekme 2 gun gelmedi sonra geldi sonra yine vurdum filan .....

NOT: her ılk bahar bızım bahcede 4-6 yavru olur

4-6 yavru olur
    4-6 yavru ölür
  • Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Bizim orda bi bakkal vardı arkasında bi daire vardı sorardm orası ney diye özel erkeklere derdi bi kaç gün sonra tekrar gittm bakkala bi kadın sordu orası ney die adam depo dedi sonra bakkala çukulata almaya gitmiştim o sırada 2 kadın çıkıodu sarışın ikizdi bana gülüp öpücük atmslardı bakkal amca da tanştrym mi seni dedi ben ne bilem küçüğüm daha yok dedim koşarak çıktım bakkaldan 2 yıl sonra da kapanmstı ora keşke tanşsaydm diodum :D :D :D
    Cicisler olmasin o ikiz sarisinlar

• Arka sitede oturan kapıcının oğlu vardı benden 1 yaş küçüktü sanırım su tabancası mı ne vardı biz su savaşı yaparken bu da gelmişti, ben onu şır ıslak yapmıştım öğle vakti. Mübalağ olarak değil bildiğiniz gri tişört siyah olmuştu. Şimdi içim acıdı keşke yapmasaydım, kendi üstünlüğümü başkasına karşı kullanmışım.

Bir keresinde annem sokakta çocuklar kedileri kuyruğundan çeviriyormuş sen yapma demişti. Bende nasıl oluyor diye merak edip 1 tur çevirdim sonra içm acıdı bir daha yapmadım.

Kedilere köpeklere işkence değilde, mesela bir kedi veya köpek yavrusuyla oynarken o benimle ilgilenmiyorsa onu boynundan tutup yerde tutuyordum, boynunu sıkmıyordum tabi sadece elimle yere sabitliyordum kurtulmaya çalışıyordu o an hoşuma gidiyordu. Şimdi büyük bir hayvan severim keşke yapmasaydım.

Bizim sitenin kapıcısının oğlu var benden sanırım 4 yaş küçüktü. Bir gün dışarıdayken kapıya bırakılan market broşürlerini toplamıştık, ben çocukla apartmanın merdiven altına geçtim, bir kağıtı top yapıp ağızına koydum, diğerlerini bıçak gibi yapıp eline verdim, bir şeyler dedirttirdim hatırlamıyorum ne olduğunu, onu da videoya kayıt ettim bir de fotoğraf çektim. Bunu da keşke yapmasaydım hatta şimdi yazarken kendimden nefret ettim, ama çocukluk işte..

Bende baya iyi bir boncuklu tüfek vardı, arkası açılıyor omuzluk falan yapılıyor. Ben bir de boncukları biriktirir nutella kavonuzunda saklardım. Bir gün balkona serdim minderleri, demirlerine falanda serdim siper olsun diye. Yattım yere sniper misali düşünün, doldurdum silahın şarjörünü sonuna kadar boncukla, sonra sokaktaki köpeklere sıkmaya başladım, sonra bir anda silah boncukların fazla olmasına dayanamadı boncukları fırlattı silahın içindeyken silah bozuldu.

Arılara saldırı düzenletmiştim yine üstte bahsettim kapıcının çocuğuyla bir de benden 2 yaş küçük bir çocukla. Bizim arkada dut ağacı var ve orası güzel açıklık alan futbol oynardık. Ama arılar yüzünden artık geçmeye korkuyorduk, yuva yapmışlar oraya geçerken çıkıyorlardı hep yuvalarından korkuyorduk. Ben plan yaptım su tabancalarını aldık, önden bu ikisini gönderdim biraz arkalarından ben sıkıyorum yerdeki deliğe su tabancasıyla, arılar birden dışarı çıktı uçuşuyorlar havada, sonra bizim bu 2sini biraz daha ileri gönderdim arılar bu 4 yaş küçük olana çullandı birden, kafasına tişörtüne koluna falan her yerine yapıştı, bunu soktu falan kaçışıyordu bağıra bağıra, bende eve kaçtım.

Şimdi bakınca ne şerefsizlik yapmışım ben ya

• quote:

Orijinalden alıntı: şakirtcivciv

12 yaşındaydım galiba komşu çocuğunu bize bırakmıştı 1 yaşında daha annem dışarı çıkacaktı bebek ağlarsa bakarsın falan dedi bende tamam dedim gitti annem işte sonra bebek ağlamaya başladı bende pokemonu izliyorumn lan pç sus dedim ağlamayı kesmedi bende aldım pçi sobanın içine attım çıtır çıtır yandi bi güzel sonra beni attılar hapse 1 yıl yattımn çıktım şuan 12.5 yaşındayım

kimse de dememiş ki aga bu nedir?
  • Evin bodrumunu yakmıstın
    Sinirlenip yüzüme ütü basmıştım izi hala durur

• quote:

Alıntıları Göster
    Karıncaları sünnet etmekti. Küçük bir diken alıp arkalarını keserdim.
  • benden 1-2 yaş küçük bir arkadaşa, ağzını açıp zorla toprak yedirtmiştim pişmanım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.