Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedemlerin tv yi balkondan aşağıya attım abimle...küçükken bakkaldan sakız calardım bir gün yakalandim o gün dayak yedim bakkalcıdan ve hoşlandığım kızda bakkaldaydı rezil Oldum kız ondan hoşlandığımı biliyordu:-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: günışık

dedemlerin tv yi balkondan aşağıya attım abimle...küçükken bakkaldan sakız calardım bir gün yakalandim o gün dayak yedim bakkalcıdan ve hoşlandığım kızda bakkaldaydı rezil Oldum kız ondan hoşlandığımı biliyordu:-(
    Ben küçükken hiç böyle kötülük yaptığımı hatırlamıyorum.hatta aksine çok iyiydim şuana kadar hiç kavga etmedim biriyle.bi ara evi zehirleyip bi yere gitmiştik geldiğimizde hep sersemlemiş sinekler vardı bende onları bi kutuya topladım hepsine peynir falan verdim bazıları kendine geldi hatta uçanlar bile oldu balkondan dışarıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelfree

Ben küçükken hiç böyle kötülük yaptığımı hatırlamıyorum.hatta aksine çok iyiydim şuana kadar hiç kavga etmedim biriyle.bi ara evi zehirleyip bi yere gitmiştik geldiğimizde hep sersemlemiş sinekler vardı bende onları bi kutuya topladım hepsine peynir falan verdim bazıları kendine geldi hatta uçanlar bile oldu balkondan dışarıya.

Alıntıları Göster
    ilkokul 5 teyken sigara içmiştim 1 tane artık içmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

Alıntıları Göster
    sineklerin kanatlarını koparıp karınca yuvalarının önüne atardım. Yazık la hayvanlara.

Karıncaları çakmakla yakardım ya da dondurucuya atardım. Lastiği geridirip tam karıncanın üzerine bırakıp uçururdum hayvanları. ha b de leğenn içine kağıttan gemi yapıp içine karıncaları atardım. Pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

1 Yaşındayken dayımın suratına işemişim

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Vay kedi manyakları..

Alıntıları Göster
    Bi köpek vardı kovuyordum gitmiyordu kapının önünden kuyruğunu sallıyordu. bi dal aldım tüm gücümle köpeğin sırtına vurdum hala pişmanım.
    Salyagozun kabuğunu taşla kırmıştım bi arkadaşım öteki hayatta aynısını sana yaparlar dedi bende pişman oldum ve daha yapmadım
    Annemin göz damlası vardı son kullanma tarihi geçmişti çöpe at dedi bana ben de aldım karıncaların üstüne döktüm döker dökmez pişman oldum kürdanla kurtarabildiğim kadarınıu kurtardım.
    Komşu çocuğu vardı benden 4 yaş küçük 11 yaşımdayken çok gıcık oluyordum bize gelmişti odaya girdi bana küfür etti bende ne hikmetse tüm gücümle karnına vurmuştum baya ağlamıştı
    Yine komşu küçük bir çocuk vardı ona da gıcık oluyordum odama giriyordukovuyordum tekrar girdi en son sinirlendim karnına tekme attım annesi de evdeydi ama bişey demedi.
    Bir de kuzenimin legosunu çalmıştım hiç legom olmaıştı. Eve gidince anneme söylemiştim, geri vermişti.

Çok da kötü değil ama yine de pişmanım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihnizinir -- 18 Mart 2011; 18:59:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E26BB3D7

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

1 Yaşındayken dayımın suratına işemişim

Alıntıları Göster
    off..orta okuldu sanırım..havalı tüfekle güvercin vurmuştum hayvanı hava yaraladım.sonra kondu dala.daldayken 3-4 el ateş etmiştim üstüne 19 yaşıma geldim . hala unutamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli

'bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli ' burda yıkıldım eğer gerçekse mekanı cennet olsun fatiha okudum ruhuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan149

quote:

bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli

'bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli ' burda yıkıldım eğer gerçekse mekanı cennet olsun fatiha okudum ruhuna

Kardeş başın sağolsun gerçekten bende okuyunca çok üzüldüm
    mekanı cennet olsun , milletin ne derdi var allaha şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: SatisFacti0n

quote:

Orijinalden alıntı: atacan149

quote:

Kardeş başın sağolsun gerçekten bende okuyunca çok üzüldüm
    mekanı cennet olsun , milletin ne derdi var allaha şükür

Alıntıları Göster
    sineği kalemtraşa koyup açmıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me
    Buraya yaptıkları zararları yazan arkadaşların Allah belasını vermez , zira 7-8 yaşındaki bir çocuk neyin iyi neyin kötü olduğunu ayırt edemez , bildiğim kadarıyla günahların yazılmaya başlandığı yaş erkekte 12 , kızlarda ise 9 civarıdır.

4-5 tane kedi yavrusunun kaydıraktan atılma fikrini vermiştim , sanırım bir iki tanesinin bacakları kırılmıştı.

Kardeşim henüz 3-5 aylıkken kafasına yaklaşık 300-400 gramlık demir oyuncak otobüsümü fırlatmıştım , Allah'tan bir şey olmadı.

Karıncaları su dolu bardağa atardım yüzemeyenler dibe çöker ölürdü.

Bir arkadaşımın gözüne boncuklu tabancayla ateş etmiştim.Ne oldu o çocuğa bilmiyorum , yaklaşık 1 sene bir daha oradan geçmemiştim.

I want to play a game.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giratina

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

yavru kedileri ters çevirip havaya atardık. 4 ayak üstüne düşmeyi bilmiyorlardı daha
    büyük zevkti ozamanlar
    ...

sana bi küfrederim gülüyo bi de ...

Alıntıları Göster
    5-6 yaşlarındaydım bide benden 4 yaş büyük komşumuz vardı erkek bizde muhabbet kuşu vardı buda tırsardı çok pis bu gelince salardım ben saklanırdı çocuk..Bi gün saldım yine kuşu bu kanepenin arkasına saklandı sonra kanepenin tahta yerine çarptı dişi yarısı kırıldı ön dişinin sonra lazerle filan eskisi gibi oldu boyut olarak ama rengi yeşil gibi şimdi adam gülüyo benim yüzümden b.k bi görüntü çıkıyo ortaya

ilkokuldaydım 5. sınıf filan galiba mahalledeki ufaklar bana savaş açtılar taş savaşı arsadayız şimdi bunlar taşlıyo beni ben sinirlendim bi süre sonra avuç kadar bi taş aldım benden bi 3-4 yaş küçük çocuğun kafasına geldi bide duvarın dibindeydi taş kafasına değdi kafası da itme kuvvetiyle duvara çarptı çift taraflı kanattım kafasını

6. yada 7. sınıftayım alt sokakta okuldan arkadaşlar oturuyo işte orda da baya çocuk var bigün baza attılar dışarı(şu beyaz büyük sünger gibi varya) sonra üstüne atladık bir süre sonra çocukları atmaya karar verdik ama 1m filan yüksekten atlıyoduk neyse hafif tombul kız vardı onu attık nefesi kesildi birden mosmor oldu biz korktuk kaçtık ordaki bi teyze sağolsun ailesine söylemiş hemen zaten esnaftı ailesi sonra acile götürmüşler kız ölüm tehlikesi atlatmış en pişman olduğum şey budur

yine 7 yaşında filandım yengemin gözüne demir çubuk atmıştım az kala kör olacaktı kadın

o dişini kırdığım çocuğun kafasında vitrinin camını kırmıştım bigünde

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Vay kedi manyakları..

Alıntıları Göster
    Küçükken en yakın arkadaşımı benden 3 yaş küçük çocukla iyi anlaşıyo diye dövmüştüm herkesin önünde burnu kanamıştı annesine güneş çarptı demiş arkadaş bunu söyleyince çok utandım.. Bilek geliştirmeleri uçak yapardım bi yandanda elimde uzun çakmaklar vardı karıncaları yakardım böylece onları vurmuş gibi hissederdim kendimi..

Gerçekten çocukken çok pis hatalar yapabiliyo insan şimdi çok üzülüyorum.

Mahalle maçı yapıyoduk bizim apartmanda kendi sahamızda oynuyorduk yani yukardanda sevdıgım kız bakıyodu kaleciydim yerdeki pet şişeye basıp bir düştüm ki sormayın yokuşdu biraz,yuvarlandım resmen
    Pişmanım keşke oynamasaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

Alıntıları Göster
    arakdaslar kedi oldurmustuk aslında oldurmekde degil ya

kediye gel gel demıstım gelmemıstı kovaladık kucuk varil tarzı birşeyın içine girdi bizde arkadaslar koca tası kedının kafasına atmıstık enson kedının 2 gozude yerınden fıskırmsıtı

hadi bide keske orta okulda okuldan kacmasaydım!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

arakdaslar kedi oldurmustuk aslında oldurmekde degil ya

kediye gel gel demıstım gelmemıstı kovaladık kucuk varil tarzı birşeyın içine girdi bizde arkadaslar koca tası kedının kafasına atmıstık enson kedının 2 gozude yerınden fıskırmsıtı

hadi bide keske orta okulda okuldan kacmasaydım!!!

Alıntıları Göster
    Geçen sene benim yeğenim (3 yada 4 yaşında) kedinin kuyruğundan tutmuş havada bir kaç tur attırdıktan sonra annesinin yanına gelip anne bak kedinin ipinden tuttum demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Bizim orda bi bakkal vardı arkasında bi daire vardı sorardm orası ney diye özel erkeklere derdi bi kaç gün sonra tekrar gittm bakkala bi kadın sordu orası ney die adam depo dedi sonra bakkala çukulata almaya gitmiştim o sırada 2 kadın çıkıodu sarışın ikizdi bana gülüp öpücük atmslardı bakkal amca da tanştrym mi seni dedi ben ne bilem küçüğüm daha yok dedim koşarak çıktım bakkaldan 2 yıl sonra da kapanmstı ora keşke tanşsaydm diodum :D :D :D

Bide hevesli hevesli gaza gelerek anlatmış. Tanışsan nolcaktı mala mı vurcaktın? O yaşta daha önündekinin ne olduğunu bilmiyorsun, tanışsaydım diyorsun bide.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

piknik yerinde bir kaplumbağa görmüştüm de ulan bunların kabuğu o kadar da sağlam değildir yalandır bu deyip kabuğunu kırmıştım. kan gelmişti hayvancağızdan. ona çok ama çok pişmanım

Resmen iğrendim lan senden, sadece bu değil, o kedilere yaptığını satanistler, sadistler yapmaz be

Şimdi yoktur umarım öyle şeyler
  • koydeyken guvercinim cami camInIN onune kacmisti tas atmistim atmaz olaydim.Ikindi namazinin ortasinda cam kirilmisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisagorAmca

koydeyken guvercinim cami camInIN onune kacmisti tas atmistim atmaz olaydim.Ikindi namazinin ortasinda cam kirilmisti.
    bizde yaramazlıklar yaptık ama burda bazı kişilerin yaptığı gerçekten iğrenç. hepinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

bizde yaramazlıklar yaptık ama burda bazı kişilerin yaptığı gerçekten iğrenç. hepinize

Alıntıları Göster
    yav bu hayvanlara işkence yapanların onları öldürenlerin aileleri nasıl eğitim vermiş size ya?Annem sürekli anlatır daha 3 yaşımdayken adamın biri ağaca taş mı atıyormuş taşla mı vuruyormuş ne o 3 yaşımda bacak kadar boyumla adamı uyarmışım, yani kedi falan da değil bildiğiniz ağaç.Okudukça garip oluyorum burda yazdıklarınızı çok kötü sahiden ya:( neyse ki yanlış birşey yaptığnızı anlamışsınız ve pişmanlık duyuyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.