Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken falan değilde.Şuanki ev arkadaşımla kalmak.Çok pişmanım.Keşke zamanı geri alabilsem.Sabredeceğim 2-3 ay daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı
    ...

allah belanı versin

proteğin eksiği konu başlığı ne???

bu arada o dediğin şey bana bişey yapamaz...

Dinsiz...
    Akşam ne yemek var? Kedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

quote:

quote:

kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı
    ...

allah belanı versin

Dinsiz...

Vay kafir taşlayalım ona islamın hoşgörüsünü gösterelim yakalım kafiri

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

quote:

quote:

quote:

...

allah belanı versin

Dinsiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

quote:

Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar
    ve yine ders çalışırken kurş kalem ucu soktum avcumun içine 17 yaşındayım hala orda duruyo o uç

no ss no güven

no röntgen no güven !

olm size yalan atınca elime ne geççek geçen geçmiş zaten

• 5 yaşındayken kazan kurbağası yakmıştım diri diriKarıncaları yerdim örümceklerin üstüne kolonya döküp yakardımBakkaldan kurban bayramı geldiğinde torpil ve çatapat yürütürdümOkulun camlarını kırardık.Park halindeki arabaların lastiklerini indirirdikKedim vardı benimde tabi ben kedi düşmanı değilim evin önünde balık göletim vardı halende duruyor 60 a yakın dere balığı var içinde küçükken bi tanesini alıp diri diri kedimin önüne atmıştımSolucanlarıda yakardım ateşlebi kova alıp suyu doldurup karıncaları içine atardım biraz su yüzünde kalır sorna içine gömülürlerdi

Küçükken herkesin yaptığı bişeyler vardır illaki gelipte hakaret etmesin kimse çocukluk sonuçta cahildik hepimiz yapmışızdır

• ben küçükken çekingendim ve çekingenlikle küçüklüğün verdiği cahil cesareti vardı bildiğimiz g*t bi velettim . kipaya carrefoura vs gittiğimizde ilk işim cipslerin reyonuna gidip içindeki tasoları almaktı her gittiğimde 15-20 cipsi açar içindeki tasoları çalardım. arkadaşıma gitiştik ailecek bi dünya tasosu vardı çocuk uyumuştu ben onları çalarken annesi beni yakaladı annemin çantasının içine atıyodum ses çıkarmadı ama annemler hala görüşür ben hiç bi zaman onlara gitmem ve geldiklerinde evden çıkarım 1 sene önce falanda printerdan arkalı önlü sahte para bastım 5lik halinde 90 milyon kadar anlaşılıyodu ama keriz arkadaşlara falan çok yedirttim ve 1 günde piyasaya 90 milyon sahte para sürdük arkadaşlarla cadılar bayramıydı o gün makarasına bostanlıda balon satan amcadan balonlar falan almıştık ama hiçbirinden pişman değilim daha neler neler varda zaten yeni üyeyim anlatsam fake muamelesi görürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi so high -- 18 Mart 2011; 11:31:04 >

• siz ne kadar sorunlu ne kadar vahşi insanlarmışsınız.çocukluğunuzda hiç sevgi ve ilgi görmediniz galiba.

hepinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

quote:

quote:

quote:

...

allah belanı versin

Dinsiz...

• Yaptığım bir cihaz ile bir kediye 5.000 volt vermiştim. Ayrıca benim kedim vardı dönderip dönderip sonra var gücümle duvara fırlatırdım, başka kedileride 4-5 metre yukarı fırlatıp düşmelerini izlerdim.
    Bir muhabbet kuşumu boğarak öldürdüm.
    Tavşanım vardı onuda havaya fırlatırdım sonrada iyileşsin diye dua ederdim.
    Torpilin içindeki barutu stok yapardım , sonra sıkıştırıp kapıların önüne atardım zile basıp tavana kuvvet kaçardım.
    Yoldan geçen arabalara şut çekerdim.
    Berbere girip adam bir de kelse kafasına tokatı yapıştırırdım.
    Çaycıya girip ekmek var mı derdim (o da var gel vereyim derdi)
    Taksi duraklarında zillere basıp dururdum.
    Araba markalarını söker koleksiyon yapardım.
    Kapı merceklerini sökerdim.

Yaptığım kötülükler küçükken psikopat ve hasta olduğumu gösteriyor fakat bunun bilincinde değildim şimdi üzülüyorum ama çocuksunuz, o günlere bakarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum kardeşimide az dövmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bérat

quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

camide top oynarken oranın imamımıdır neyidir gelmiş dövmüştü bizi ufacık çocukları niye döversinki..Bayağıda fena olmuştum yani..İntikammı ? 5 tane torpili bantlayarak fitilllerini birleştirerek Akşam namazında o imamın önüne atmak oldu dışarıdan..Sonuç?? Allahü Ekber..!!

• Karıncalarla alem yaptım ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo
    bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli

Ne denebilir ki
    vay .. Böyle adaletin
    Üzüldüm lan.
  • Mesajım bulunsun gelince yazcam
  • quote:

yavru kedileri ters çevirip havaya atardık. 4 ayak üstüne düşmeyi bilmiyorlardı daha
    büyük zevkti ozamanlar
    ...

sana bi küfrederim gülüyo bi de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

adamlar geçen sen yaşadıkları olayları anlatmış paso

güleceğimiz yeri büyük yaz da seni kırmayalım gülelim...

Burası sanırım

Bir sene bunumu bulmaya çalıştın ?

Evet.

• Anneannemgilin evinin yanında oturan bir çocuk vardı,fakirler baya müstakil evde oturuyorlar.Hiç anlaşamaz birbirimizi yerdik.(ben onu daha çok yerdim)Sürekli kavga eder,3 dk sonra barışıp top oynardık.Yine o günlerden biriydi,ilk önce çocukla kavga ettik (en fazla 6 yaşındayım) sonra hemen o balonunu aldı geldi oynayalım diye.Bendeki de ne hırsıysa artık,ilk balonu biraz uzağa attım gitsin alsın diye o gidince de yerden kırık camı aldım,o geldi tekrar attı bana bende direk elimdeki camı balona batırdım.Oda hüngür hüngür ağladı 2 saat.

Şimdi olsa balondan ev yapar veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giratina

quote:

yavru kedileri ters çevirip havaya atardık. 4 ayak üstüne düşmeyi bilmiyorlardı daha
    büyük zevkti ozamanlar
    ...

sana bi küfrederim gülüyo bi de ...

et bakalım küfür...

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo
    bizim evde soba olur hep.kız kardeşim küçüktü ikiyebir sobaya doğru gidiyordu uyarıyorduk filan ama umursamıyordu.bende 6 yaşındaydım o sıralar.elini tutup sıcak diye göstermek için sobanın borusuna dokundurdum meğer çok sıcakmış eli yanmış şişmişti.bu gün mezarını ziyaret ettim 3 yıl oluyor kaybedeli

Ne denebilir ki
    vay .. Böyle adaletin
    Üzüldüm lan.

başın sağ olsun :(
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.