Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky.Junge

Bizde kücükkünde olsa yanlis olmaz.
    olduysada yanlislikla olmustur.

Sen Ya Siirtlisin yada doğulusun :)
  • En Çok Kedi Düşmanları Var Burda :) Ben Birşey Demiyorum diyecek Olan yukardadır.....

Küçükken Oynanan Evcilik-doktorculuk Oyunları;Oynatmamak Lazım dikkat etmek lazım, doktorculuk oynarken (Yaşım 7) Komşunun kızı (6 Yaşındaydı) Ben Bir Güzel muayene edecektim fakat donunu indirince Çok korktum :D Bendeki şey onda yoktu -acaba niye yoktu -onunkine neoldu diye böyle bir psikolojik bişey oldu bende...Halada aklımın köşesinde bilinmeyen bir soru gibi kalıcı olarak kaldı, ama azda kurcalamamıştım :D
  • Benim Bi Arkadaş var aynı ben

Şimdi bu eleman tahta kasayla ortasından ip bağlanmış sopa kullanarak güvercine tuzak hazırlanmıştı..Ekmekleri gören güvercini yakaladı tabii.
    Sonra bayramdı ozaman.Bakkaldan aldığı torpili kuşun bacağına bağladı.Fitili ateşlemişti.Uçtuktan 5 sn sonra gökten tüy yağıyordu
  • Eskiden büfemiz vardı tezgahta şeker olduğu için karıncalarda hep oraya doluşuyordu.Çakmağı aldım elime karıncaları yaktım.Yaktıktan sonra enterasan bir koku yayıldı etrafa.Babam büfenin dışındaydı onun yanına gittim burda acayip bişi koktu baba dedim.Küçüklük aklı işte kendimi ispiyon ettim mal gibi.
    Çok günahmış sonradan öğrendim.O günden beri yerde karınca yuvası gördüğümde oraya basmadan dikkatlice geçiyorum
  • Hep kedi hep kedi,satanistlerin bile bir amacı var,ain yapıyorlar.Sizde amaç da yok,ne cani çocuklarmışsınız.
  • Doktorculuk felan oynamadım arkadaşım yoktu benim Kreşte bi kızı ellemiştim sonra çok üzülmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

camide top oynarken oranın imamımıdır neyidir gelmiş dövmüştü bizi ufacık çocukları niye döversinki..Bayağıda fena olmuştum yani..İntikammı ? 5 tane torpili bantlayarak fitilllerini birleştirerek Akşam namazında o imamın önüne atmak oldu dışarıdan..Sonuç?? Allahü Ekber..!!

• Bizim evin altında eskiden pamukbank vardı, bende 5. kattan aşağıya (sıkıştırılmış) torpil atmıştım alarmlar felan ötmeye başladı herkes yere yatın diye bağırıyodu

not: pişman değilim

• Orta 3'e giderken kızın birinden çıkma teklifi almıştım ama kabul etmemiştim. Kızın kalbi kırılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

Orijinalden alıntı: TURK_

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı
    ...

quote:

Orijinalden alıntı: nicktirgit

Önce arının kıçını kestim beni sokmasın diye , sonra bi kavanoza koydum 5dk inceledim sora sıkıldım bıraktım öyle. 1 saat sonra ölüydü.

quote:

Orijinalden alıntı: sbult

Kediyi çantaya koyup denize atmıştık

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Boru var ya hani külah yapıp attığımız. o külahın ucuna iğne takar kedilere atardık. Kedinin gözüne saplamıştım bir kere çok korkmuş ve üzülmüştüm

quote:

Orijinalden alıntı: numan75

bağın duvarındaki kertenkeleyi orta büyüklükteki bir taşla 10-15 metreden vurdum kertenkeleye baktığımda kafası yarılmış mosmor olmuştu çok pişmanım
    --------
    işyerimize gele gide alışan sarı kediyi taşlamışdım bi daha gelmez oldu(kediye zamanında başka işkencede yapmışlar)
    1-)kuyruğunun %80 i yoktu
    2-)topaldı ayğı hep aksardı

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Bir amca vardı süt satardı.Apartmana süt satmaya çıkınca sütlerin içine işerdik.
    Bakkalın arabasının tüm camlarını indirmiştik.
    Köpeğimi bir kere ateşin içine atmıştım.Çok üzülürüm şimdi.
    Kedilerin kuyruklarını keserdik.Bir tane kediyi bir kutunun içinde 2 gün aç bırakmıştık sonra kaçmıştı.

Daha var ama uzun.Belki gece yazarım.Uzun zaman geçti hatırladıklarım çok az.

quote:

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım

Karıncılara bende çok eziyet etmiştim.

La ATAIST mısınız Ne Istıosunuz Kedıden Yıyosa PITBUL KANGAL a Yapsaymısınız.

Rabbım Hepımızın Gunahlarını Bagıslasın İnşallah.

Ataist ne? Atatürkçü gibi bir şey mi?

Atatürkcu olan bir kişi bunu yaparmı Allah aşkına manyakmısın ..

Ataist bir din Allaha inanmayan olunce ahirete inanmayan bosu bosuna yasadıgını sanan kısıler.

cahil civelek ateist olacak doğrusu. açıklama yapmış bide boş boş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

adamlar geçen sen yaşadıkları olayları anlatmış paso

güleceğimiz yeri büyük yaz da seni kırmayalım gülelim...

Burası sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

Kayığa noldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

quote:

quote:

Burası sanırım

Bir sene bunumu bulmaya çalıştın ?
  • güzel konu up
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

quote:

quote:

Burası sanırım

...

• yolda kirpi vardı ben kirpi olduğunu anlamamıştım top şeklindeydi sokağın bir ucundan öteki ucuna kadar tekmeledim adamın biri dedi ne yapıyorsun evladım sen adama baktım kirpiye baktım yürümeye başladı adamın kanı dondu :D
  • Küçükken evcilik oynadıgımız bir kız vardı . Doktordum karnı agrıyordu karnını acıp parfüm sıkmıstım sonra bi peceteyle yaymaya calisirken annesi gelmişti gülmüştü utanmıstım bende Keşke yapmasaydım kadın hala hatırlıyor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

kediyi kayiya koyup ipini iyice acmistik yani kedinin kayiktan karaya kesinlikle gecemiyecek sekilde ayarlamistik kediye ne oldu o gunden sonra bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.