Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
15.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar
    ve yine ders çalışırken kurş kalem ucu soktum avcumun içine 17 yaşındayım hala orda duruyo o uç

no ss no güven

no röntgen no güven !

olm size yalan atınca elime ne geççek geçen geçmiş zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrüflüEbiTen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Zamanında 2.5lt coca cola kapaklarında futbol topu çıkıyodu . Bakkalcının oğluyla bütün kolaların kapaklarını açıp futbol topu çıkanları içiyoduk yada saklıyoduk diğerlerinin de kapaklarının uçlarını çakmakla ısıtıp tekrar yerine koyuyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Zamanında 2.5lt coca cola kapaklarında futbol topu çıkıyodu . Bakkalcının oğluyla bütün kolaların kapaklarını açıp futbol topu çıkanları içiyoduk yada saklıyoduk diğerlerinin de kapaklarının uçlarını çakmakla ısıtıp tekrar yerine koyuyoduk

Alıntıları Göster
    Çoğu fake gibi geldi bu ne herkes kedileri katlediyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuRz

nedense herkes hep kedileri katletme girişimi içindeymiş

Alıntıları Göster
    Kuzenlerimle 2 kere farklı kişilere baş ağrısını geçiren ilaç diye sidik içirmiştik. Buna az pişmanım.
    Kuzenimle braber tarlada oynuyoduk. Tarlada otlar boyumuz kadar. Gittik bi tane torpil bi tane de füze aldık onları patlattık kaçtık. Torpilin daha patlamasını görmemiştik. Neyse eve gittik yemek yedik falan dışarı çıktım ne göreyim tarlanın tarafında dumanlar yükseliyor. Meğersem tüm otlar yanmış kül olmuş. Sonra gidip kibritle kalan otları da yaktık çok iyi oldu. Pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sperry -- 28 Ağustos 2010; 23:49:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAltuns

Çoğu fake gibi geldi bu ne herkes kedileri katlediyo ?

Alıntıları Göster
    kuzenimin tenis raketini elinde alıp dövmüştüm bide annemin sırtına boncuklu tabancayla ateş etmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Alıntıları Göster
    6 yasinda bir bahçe misafirliginde eve girip tum terlikleri ve ayakkabilari millet sohbetteyken arka kapidaki cope attim saka olsun diye. O gun bugun o ayakkabilari bulamadilar.
    1.sinifta arkadasimi merdivenden atmistim saka olsun diye. Allahtan bisey olmadi.

...

8.sinifta yanlislikla mudurun kafasina su balonu attim. (Pencereden salliyorduk.)

• quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

forumda Anti-Kedi Dh Fan Clup acsak epey üye toplarmışız

harbiden ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

ilk okulda evde ders çalışırken burnuma boncuklu tabancanın boncuğundan sokmuştum az kaldı ölüyodum zor çıkardılar
    ve yine ders çalışırken kurş kalem ucu soktum avcumun içine 17 yaşındayım hala orda duruyo o uç

kaderimiz aynı kardeş bende burnuma boncuk soktuydum ve sol elime giren kurşun kalemin izi hala duruyor ve bende 17 yaşındayım tesadüfe bak sen

• quote:

Alıntıları Göster
    karıncaları yerdim pişmanım
  • quote:

Alıntıları Göster
    olmazmı be...

İlk aşkmdan sadece çımaya korktuum içn ayrıldım çook pişmanm çok hayatta en çok onu sevmştm.. aklıma gelnce ağlıorm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

8 yaşında idim çok iyi hatırlıyorum.Torpil almıştım şimdinin parası ile 0.5 TL'ye,ucunu yakıp kediye attım.Kedi taş sandı kaçtı gitti,fitil yanarken kedinin dikkatini çekti sanırım maytap gibi olduğundan.Kedi yanına geldi torpilin kokluyor gibi bişi yapıyordu o sırada torpil bom,kedi parçalanmıştı

Oha

quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

-1. sınıfta öğretmen çeşmeye ağız dayanmaz demişti hemen arkasındaki tenefüs sınıf arkadaşımı bunu yaparken gördüm kafasına vurdum dişi kırıldı

bir de bir şey yaptığımda karşımdakinin üzüldüğünü görürsem çok ama çok kötü oluyorum. Bu yüzden pek kavgaya giremiyorum sonra pişman olurum diye

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

1 Yaşındayken dayımın suratına işemişim

En bombası bu

• quote:

Alıntıları Göster
    lady gaga (erkek olduğunu yeni öğrendim de)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

8 yaşında idim çok iyi hatırlıyorum.Torpil almıştım şimdinin parası ile 0.5 TL'ye,ucunu yakıp kediye attım.Kedi taş sandı kaçtı gitti,fitil yanarken kedinin dikkatini çekti sanırım maytap gibi olduğundan.Kedi yanına geldi torpilin kokluyor gibi bişi yapıyordu o sırada torpil bom,kedi parçalanmıştı

böyle bişey olması imkansız

kedi parçalanmış falan
    elbombasımı bu mubarek sonuçta kıçıkırık bi torpil
    okadarda abartma bizde çocuk olduk bi zamanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

lady gaga (erkek olduğunu yeni öğrendim de)

Alıntıları Göster
    bir tırtılı diri yakmıştım!
    bazen de bir şişenin içine karıncaları toplar sonra şişeyi yakardım!
    sinekleri ilaçla öldürdükten sonra onları çekiçle ezerdim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: böcekilacı

bir tırtılı diri yakmıştım!
    bazen de bir şişenin içine karıncaları toplar sonra şişeyi yakardım!
    sinekleri ilaçla öldürdükten sonra onları çekiçle ezerdim!

Alıntıları Göster
    Karpuzu üzerime akıta akıta yapış yapış yemeyi severdim nedense
    yarım 1 kase yoğurda yarım kase şeker katarak yemek de çok saçma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

Karpuzu üzerime akıta akıta yapış yapış yemeyi severdim nedense
    yarım 1 kase yoğurda yarım kase şeker katarak yemek de çok saçma...

Alıntıları Göster
    Diri diri 100 çekirgeden fazlasını yakmıştım.
    Kedi düşmanıydım mahallede ki kedilere yaptığım eziyetleri unutamam.
    Kargaların kafalarını koparıp kalplerini söküyordum. (en çok bunda pişmanım)
    Evcilik ve doktorculuk. Pişman değilim.
    Sapanla kedinin tam kafasından vurmuştum. Şimdi anlıyorum ki o kedinin çektiği acı ne kadardır.
    Köpeğin tam önüne torpil atmıştık. Köpek onu azına alıp yutmuştu.
    Birinin evinin camına torpili bantlayıp patlattık cam parçalandı.
    Tahta kapıları kırardık. İçinde insan olsun olmasın.
    Okulun arka bahçesinde ki çicekleri koparıp arkadaşın bahçesine ekerdik.
    Okul kapanmadan önce, yangın söndücüyle her yeri bembeyaz yapmıştık.
    Yangın alırmını çalış, herkesi dışarı çıkartmıştık.
    Bir arkadaşa, bir arkadaş küfür yazmış altına benim imzamı atmıştı. Ben suçlu sayılmıştım.
    Hoca tam arkamdayken küfür etmiştim yaş 9 işte tuttu feni kulaklardan fırlattı.
    Bir arkadaş (herkes hocalara sarkar yapmayın ama) hocanın makatına serçe parmağıyla hareket yapıyordu. Yanlışlıkla deydi hoca anladı ama birşey yapmadı.
    Tasarım hocasına sizin dersiniz boktan, geçmeli ders değil demiştim. Dövdü beni kaltak

Daha çok var yazarım aklıma geldikçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: `Come up

Diri diri 100 çekirgeden fazlasını yakmıştım.
    Kedi düşmanıydım mahallede ki kedilere yaptığım eziyetleri unutamam.
    Kargaların kafalarını koparıp kalplerini söküyordum. (en çok bunda pişmanım)
    Evcilik ve doktorculuk. Pişman değilim.
    Sapanla kedinin tam kafasından vurmuştum. Şimdi anlıyorum ki o kedinin çektiği acı ne kadardır.
    Köpeğin tam önüne torpil atmıştık. Köpek onu azına alıp yutmuştu.
    Birinin evinin camına torpili bantlayıp patlattık cam parçalandı.
    Tahta kapıları kırardık. İçinde insan olsun olmasın.
    Okulun arka bahçesinde ki çicekleri koparıp arkadaşın bahçesine ekerdik.
    Okul kapanmadan önce, yangın söndücüyle her yeri bembeyaz yapmıştık.
    Yangın alırmını çalış, herkesi dışarı çıkartmıştık.
    Bir arkadaşa, bir arkadaş küfür yazmış altına benim imzamı atmıştı. Ben suçlu sayılmıştım.
    Hoca tam arkamdayken küfür etmiştim yaş 9 işte tuttu feni kulaklardan fırlattı.
    Bir arkadaş (herkes hocalara sarkar yapmayın ama) hocanın makatına serçe parmağıyla hareket yapıyordu. Yanlışlıkla deydi hoca anladı ama birşey yapmadı.
    Tasarım hocasına sizin dersiniz boktan, geçmeli ders değil demiştim. Dövdü beni kaltak

Daha çok var yazarım aklıma geldikçe.

Alıntıları Göster
    Bu hayvanlara eziyet edenlerin başına eziyet ettiklerinin kat kat fazlası gelir inşallah.. Kedi kesen satanistten ne farkınız var be, konusu geçse herkes söver kendilerine ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Bu hayvanlara eziyet edenlerin başına eziyet ettiklerinin kat kat fazlası gelir inşallah.. Kedi kesen satanistten ne farkınız var be, konusu geçse herkes söver kendilerine ama...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Alıntıları Göster
    keşke komşuların kızlarıyla okadar oyun oynamasaydım diyorum şimdi karşılaşınca muhabbet bile edemiyoruz

• Orijinalden alıntı: N-HakaN

Orijinalden alıntı: @rd@

kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı
    ...

Orijinalden alıntı: nicktirgit

Önce arının kıçını kestim beni sokmasın diye , sonra bi kavanoza koydum 5dk inceledim sora sıkıldım bıraktım öyle. 1 saat sonra ölüydü.

Orijinalden alıntı: sbult

Kediyi çantaya koyup denize atmıştık

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Boru var ya hani külah yapıp attığımız. o külahın ucuna iğne takar kedilere atardık. Kedinin gözüne saplamıştım bir kere çok korkmuş ve üzülmüştüm

Orijinalden alıntı: numan75

bağın duvarındaki kertenkeleyi orta büyüklükteki bir taşla 10-15 metreden vurdum kertenkeleye baktığımda kafası yarılmış mosmor olmuştu çok pişmanım
    --------
    işyerimize gele gide alışan sarı kediyi taşlamışdım bi daha gelmez oldu(kediye zamanında başka işkencede yapmışlar)
    1-)kuyruğunun %80 i yoktu
    2-)topaldı ayğı hep aksardı

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Bir amca vardı süt satardı.Apartmana süt satmaya çıkınca sütlerin içine işerdik.
    Bakkalın arabasının tüm camlarını indirmiştik.
    Köpeğimi bir kere ateşin içine atmıştım.Çok üzülürüm şimdi.
    Kedilerin kuyruklarını keserdik.Bir tane kediyi bir kutunun içinde 2 gün aç bırakmıştık sonra kaçmıştı.

Daha var ama uzun.Belki gece yazarım.Uzun zaman geçti hatırladıklarım çok az.

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım

Karıncılara bende çok eziyet etmiştim.

La ATAIST mısınız Ne Istıosunuz Kedıden Yıyosa PITBUL KANGAL a Yapsaymısınız.

Rabbım Hepımızın Gunahlarını Bagıslasın İnşallah.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.