Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
15.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yaşındayken annem bir şeyden dolayı kızmış bağırıyordu bana ben de sinirlenip terliğimi duvara atmıştım sekip yüzüne gelmişti. Aklıma geldikçe üzülürüm hep
  • 9 yaşında komşumuz olan kızı odama atmıştım. daha sevişmek nedir bilmeyen ben tam işe koyulacakken basılmıştık
  • Orijinalden alıntı: TURK_

Orijinalden alıntı: N-HakaN

Orijinalden alıntı: @rd@

kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı
    ...

Orijinalden alıntı: nicktirgit

Önce arının kıçını kestim beni sokmasın diye , sonra bi kavanoza koydum 5dk inceledim sora sıkıldım bıraktım öyle. 1 saat sonra ölüydü.

Orijinalden alıntı: sbult

Kediyi çantaya koyup denize atmıştık

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Boru var ya hani külah yapıp attığımız. o külahın ucuna iğne takar kedilere atardık. Kedinin gözüne saplamıştım bir kere çok korkmuş ve üzülmüştüm

Orijinalden alıntı: numan75

bağın duvarındaki kertenkeleyi orta büyüklükteki bir taşla 10-15 metreden vurdum kertenkeleye baktığımda kafası yarılmış mosmor olmuştu çok pişmanım
    --------
    işyerimize gele gide alışan sarı kediyi taşlamışdım bi daha gelmez oldu(kediye zamanında başka işkencede yapmışlar)
    1-)kuyruğunun %80 i yoktu
    2-)topaldı ayğı hep aksardı

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Bir amca vardı süt satardı.Apartmana süt satmaya çıkınca sütlerin içine işerdik.
    Bakkalın arabasının tüm camlarını indirmiştik.
    Köpeğimi bir kere ateşin içine atmıştım.Çok üzülürüm şimdi.
    Kedilerin kuyruklarını keserdik.Bir tane kediyi bir kutunun içinde 2 gün aç bırakmıştık sonra kaçmıştı.

Daha var ama uzun.Belki gece yazarım.Uzun zaman geçti hatırladıklarım çok az.

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım

Karıncılara bende çok eziyet etmiştim.

La ATAIST mısınız Ne Istıosunuz Kedıden Yıyosa PITBUL KANGAL a Yapsaymısınız.

Rabbım Hepımızın Gunahlarını Bagıslasın İnşallah.

"Ateist"'likle ne alakası var yuh,satanist bile kedi kesmez,şehir efsanesi ve özentilerin yaptığı hareketler onlar

• quote:

Bir amca vardı süt satardı.Apartmana süt satmaya çıkınca sütlerin içine işerdik.
    Kedilerin kuyruklarını keserdik.Bir tane kediyi bir kutunun içinde 2 gün aç bırakmıştık sonra kaçmıştı.

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler

• kurbağaları yakalayıp azına pompa sokup şişirirdik hayvanları bir kaç tane patlatmıştık çok pişmanım......
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK_

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

kediyi kutunun içinde ateşe atmıştık. sonra hemen çıkardık. acıdık yıkayalım dedik suyu yüzüne tuttuk boğulacaktı
    ...

quote:

Orijinalden alıntı: nicktirgit

Önce arının kıçını kestim beni sokmasın diye , sonra bi kavanoza koydum 5dk inceledim sora sıkıldım bıraktım öyle. 1 saat sonra ölüydü.

quote:

Orijinalden alıntı: sbult

Kediyi çantaya koyup denize atmıştık

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Boru var ya hani külah yapıp attığımız. o külahın ucuna iğne takar kedilere atardık. Kedinin gözüne saplamıştım bir kere çok korkmuş ve üzülmüştüm

quote:

Orijinalden alıntı: numan75

bağın duvarındaki kertenkeleyi orta büyüklükteki bir taşla 10-15 metreden vurdum kertenkeleye baktığımda kafası yarılmış mosmor olmuştu çok pişmanım
    --------
    işyerimize gele gide alışan sarı kediyi taşlamışdım bi daha gelmez oldu(kediye zamanında başka işkencede yapmışlar)
    1-)kuyruğunun %80 i yoktu
    2-)topaldı ayğı hep aksardı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım

Karıncılara bende çok eziyet etmiştim.

La ATAIST mısınız Ne Istıosunuz Kedıden Yıyosa PITBUL KANGAL a Yapsaymısınız.

Rabbım Hepımızın Gunahlarını Bagıslasın İnşallah.

Ataist ne? Atatürkçü gibi bir şey mi?

• Konserve kutusunu iple bağlayıp kedinin kuyruğuna bağlardık
    Köpeklerin üstün ekedi atardım bi keresinde yüzümü tırmalamıştı
    dedem Namaz Kılarken sırtına binerdim
    prize şemsiye sokardım
  • camide top oynarken oranın imamımıdır neyidir gelmiş dövmüştü bizi ufacık çocukları niye döversinki..Bayağıda fena olmuştum yani..İntikammı ? 5 tane torpili bantlayarak fitilllerini birleştirerek Akşam namazında o imamın önüne atmak oldu dışarıdan..Sonuç?? Allahü Ekber..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXq

quote:

yavru kedileri ters çevirip havaya atardık. 4 ayak üstüne düşmeyi bilmiyorlardı daha
    büyük zevkti ozamanlar
    ...

Lan gelmişin buraya salak salak şeyleri gülerek anlatıyon.Ne mal adamsın diyeceğim bence hala çocuksundur.

burada soytarılık yapmıyorum aynştayn. seni güldürmek gibi bir derdim, sıkıntım ve kasıntım asla yok. senin buraya gelip yazdıklarımı okuman ya da okumaman, bunlara gülmen ya da gülmemen en az senin seviyesizliğin ve basitliğin kadar umurumda değil.
    çocuksun diyeceğim ama yok yok tam bir bebesin.

@tezocan sen de açıklama istiyorsan söyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

...

allah belanı versin

proteğin eksiği konu başlığı ne???

bu arada o dediğin şey bana bişey yapamaz...
  • 3.Sınıftayken bi arkadaş vardı hafif uçuk.Hep onunla alay ederdim. Çocuğun üstüne o kadar çok gitmiştik ki kendini pencereden sarkıtmıştı.Dengesizliğinin sebebini sonradan anladık.Babası ölmüştü.Aklıma geldikte tiksiniyorum kendimden.Ulan üstünden kaç sene geçti hala dün gibi aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Come up
    Diri diri 100 çekirgeden fazlasını yakmıştım.
    Kedi düşmanıydım mahallede ki kedilere yaptığım eziyetleri unutamam.
    Kargaların kafalarını koparıp kalplerini söküyordum. (en çok bunda pişmanım)
    Evcilik ve doktorculuk. Pişman değilim.
    Sapanla kedinin tam kafasından vurmuştum. Şimdi anlıyorum ki o kedinin çektiği acı ne kadardır.
    Köpeğin tam önüne torpil atmıştık. Köpek onu azına alıp yutmuştu.
    Birinin evinin camına torpili bantlayıp patlattık cam parçalandı.
    Tahta kapıları kırardık. İçinde insan olsun olmasın.
    Okulun arka bahçesinde ki çicekleri koparıp arkadaşın bahçesine ekerdik.
    Okul kapanmadan önce, yangın söndücüyle her yeri bembeyaz yapmıştık.
    Yangın alırmını çalış, herkesi dışarı çıkartmıştık.
    Bir arkadaşa, bir arkadaş küfür yazmış altına benim imzamı atmıştı. Ben suçlu sayılmıştım.
    Hoca tam arkamdayken küfür etmiştim yaş 9 işte tuttu feni kulaklardan fırlattı.
    Bir arkadaş (herkes hocalara sarkar yapmayın ama) hocanın makatına serçe parmağıyla hareket yapıyordu. Yanlışlıkla deydi hoca anladı ama birşey yapmadı.
    Tasarım hocasına sizin dersiniz boktan, geçmeli ders değil demiştim. Dövdü beni kaltak

Daha çok var yazarım aklıma geldikçe.

Bu belaya sen de dahilsin insan dısı yaratık!!!

• Komşumuzun balkonuna işerdim şimdi pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

Komşumuzun balkonuna işerdim şimdi pişmanım

bedevaya temizlik yapıyomuşun işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokesh

kediyi küçükken garaj vardı bizim bizde 2 . kattaydık 3-4 kere aşağı attım nedense çok eğlenceli geliyordu

Ne biçim bir anlatımdır bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Come up

Diri diri 100 çekirgeden fazlasını yakmıştım.
    Kedi düşmanıydım mahallede ki kedilere yaptığım eziyetleri unutamam.
    Kargaların kafalarını koparıp kalplerini söküyordum. (en çok bunda pişmanım)
    Evcilik ve doktorculuk. Pişman değilim.
    Sapanla kedinin tam kafasından vurmuştum. Şimdi anlıyorum ki o kedinin çektiği acı ne kadardır.
    Köpeğin tam önüne torpil atmıştık. Köpek onu azına alıp yutmuştu.
    Birinin evinin camına torpili bantlayıp patlattık cam parçalandı.
    Tahta kapıları kırardık. İçinde insan olsun olmasın.
    Okulun arka bahçesinde ki çicekleri koparıp arkadaşın bahçesine ekerdik.
    Okul kapanmadan önce, yangın söndücüyle her yeri bembeyaz yapmıştık.
    Yangın alırmını çalış, herkesi dışarı çıkartmıştık.
    Bir arkadaşa, bir arkadaş küfür yazmış altına benim imzamı atmıştı. Ben suçlu sayılmıştım.
    Hoca tam arkamdayken küfür etmiştim yaş 9 işte tuttu feni kulaklardan fırlattı.
    Bir arkadaş (herkes hocalara sarkar yapmayın ama) hocanın makatına serçe parmağıyla hareket yapıyordu. Yanlışlıkla deydi hoca anladı ama birşey yapmadı.
    Tasarım hocasına sizin dersiniz boktan, geçmeli ders değil demiştim. Dövdü beni kaltak

Daha çok var yazarım aklıma geldikçe.

Allah belanısını versin buraya hayvan işkencelerini yazanların!O işkencelerin darısı sizin başınıza!

• Vay kedi manyakları..
  • Boşuna oksijen tüketiyor bazıları...
  • Bende küçükken kedileri sevmezdim ki hala sevmiyorum ama hiçbir zaman zarar vermedim.Kesinlikle ayrıcada hayvanları diri diri yakanları kınıyorum.Bende küçükken bi gece kalkmışım ablamla ranzalarımız karşılıklı idi.Ablamında eli sarkmış dışarı doğru yataktan ben o uykulu halimde ablamın eline işemişim sonra hiç bişey olmamış gibi yatmışım.
  • küçükken köyde, iyi nişancı oolduğumu gören babam , bana kuş felan vursun diye havalı tüfek almıştı . evin a avlusuna sarı bir kedi girmişti. dedeme ; -dede bu sila hvarya tenikeyi deliyo şu kediyi öldürür biliyonmu dedim , dedemde ; - sktir len b . k dedi bi b . k yapmaz dedi ve bende kedinin arka kalçasına nişan almıştım mesafe 10m ydi heralde sıkmıştım ve hayvancagız topallayareak kaçmıştı her kedi gördüğümde o kedi aklımdan çıkmıyor çok pişmanım hayvanı topal bırakmıştım ama çocuk aklı işte çocukken , aklım ermezken yaptım bunu , şimdi yapmışım gibi yorumlar gelmesin , çocukken herkes herşeyi yapabilir , çocuktur sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemaList07 -- 7 Eylül 2010; 21:13:00 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.