Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken , Gece 2'de Mısır Tarlalarından Mısır Yürütüp , Közlemiştik.. Tam Yiyecekken Peder Eve Çağırmıştı Ve Yiyememiştim ..

Dipnot: Mısır Yürüttüğüm İçin Pişman Değilim , Ama Babamı dinlediğim İçin Pişmanım!!

Edit : Anlatım Bozukluğu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 17 Mart 2011; 23:34:21 >
  • Bayram Günüydü Mantar tabanca vardı bende havaya sıkıyordum tutukluk yaptı noldu len buna bı bakayım derken boomm sag gözüme gelmişti 1 hafta şiş gezmıstım
  • ben bi keresinde 12 yaşında felandım piknikteydik bi köpek gördü çok hoşuma gitmişti sonra sevmeye çalıştım kaçtı sonra yanına gittiğimde kaçıyordu ve bende sinir olmuştum sonra aldım elime kocaman bi taş bi attım üstüne ölmüştü ama taşın ağırlığı rahat bi 5 kilo vardi köpek öldükten sonra oradaki gören kadınlar felan bana kızmıştı ben kendimi çok kötü hissetmiştim.

he bide bi kediyi aynı şekilde çok seviyordum sonra bu benden kaçmıştı bende sinir oldum bunun kuyruğundan tutup bi salladım bi yapıştırdım bu miayaayauahuauah dedi sonra ben taşı bi aldım buna attım sonra kaçtı bu
    bende bunu bi yakaladım sonra tekmeledim felan bu sakat kaldı kaburgaları felan kırılmış bizim orda bi teyze vardi oda onu iyileştirmişti sonra bende zannettimki kedi öldü diye meğersem yaşıyormuş yaşayan kediyi almışım toprağa gömmüştüm baktım anasını satıyım toprak oynuyor meğersem yaşıyormuş kedi sonra topraktan felan çıkartmıştım :D

12 yaşında felanken balkondan aşşağı işemiştim bizim komşunun kızları felan alt katta oturuyorlar bana demişlerdiki sen aşşağı doğrumu işiyorsun felan bende yok be felan dedim :D

• Bakkaldan sakız çalardım.
    Bikeresinde arkadaşlarla baya bi mal yürütmüştük bakkaldan(Magnumlardan bi ısırık alır duvara fırlatırdık cornettoların paketini açtıktan sonra bi ısırık bile almadan en uazağa fırlatma yarışı yapardık cipslerin pakedini açmadan ayağımızla patlatırdık felan ) meğer bakkal amca hepsini biliyormuş sonra babam ödemişti onların hepsini.
    Amma hırsızlık yağmışım.
    Arkadaşımın evinde (10 yaşındayız arkadaşım kız) borno cd si bulup izlemiştik.Akşam ateşlendim mide rahatsızlığı geçirdim.
    Bugün de sınavda arkadaşıma A kitapçığı gelmişti bana B, arkadaş su almaya gitti ben kitapçıkları değiştirdim arkadaşa çaktırmadan sordum benim için farketmez dedi ama niyese pişmanlık duydum(Olay sıcakken anlatayım dedim )

• quote:

Orijinalden alıntı: Bérat

quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

camide top oynarken oranın imamımıdır neyidir gelmiş dövmüştü bizi ufacık çocukları niye döversinki..Bayağıda fena olmuştum yani..İntikammı ? 5 tane torpili bantlayarak fitilllerini birleştirerek Akşam namazında o imamın önüne atmak oldu dışarıdan..Sonuç?? Allahü Ekber..!!

• konunun tamamını okumaya gücüm yetmedi , Allah kahretsin hepinizi
  • olum sız rahatsız mısınız lan :D
  • Küçükken kedi bahçemıze hep gırıyo diye poşete bağlayıp evden uzak bi yerde poşeti çevire çevire atmıstım uzaga doğru gece rüyama girdi kedi ertesi gün uyandım kedi gene gelmiş kediyi bu kadar özlycegım hıc aklıma gelmezdı o zamanlar oysakii
  • Bende 5. katın penceresindeki kedinin totosuna vurarak aşağı itmiştim.

Not : Aşağı inip kontrol etmiştim birde öldümü diye.Ama ölmemiş ağzı burnu kan içindeydi.Pişmanım. (taş çatlasın 4 yaşındaydım)
  • + NE KADAR ÇOK KEDİYLE ALAKALI ANILARI OLUP PİŞMAN OLAN ARKADAŞ VAR YAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

+ NE KADAR ÇOK KEDİYLE ALAKALI ANILARI OLUP PİŞMAN OLAN ARKADAŞ VAR YAA

Kedilerin Suçu Ne ?
  • 7 Yaşımda fln 2 . sınıfda arkadaşlar tartışıyordu sanırm zor hatırlıyorum biri Allah'dan kork demişti , bende Allah kim ya Salağın teki demiştim ... Böle şaşırdılar falan aradan 2 ders geçti okuldan çıktık mahalleye gittim arkadaşlarla evcilik oynuyorduk okula gitme zamanı gelmişti (oyunda) koşu yarışı yapmaya başlamıştık tam köşeden dönüyüm derken minibüs çıktı karşıma ayakkabıda kunduraydı ztn altı dümdüz ayağım kaydı arabanın altına girdim .. işte diz kapağımın oraya kdr fln çıktı tekerlek şöför ztn alkollüymüş ben tabi çırpınıyorum orda geri geliyordu araba yavaşca .. Marketci koşup arabadakine bitane geçirdi işte aldılar beni arabanın altından 4-5 ay alçıda fln kaldı işte ayağım ...

O laf nasıl ağzımdan çıktı size yemin ederim bilmiyorum çocukluk O günden sonra tövbeler ettim yaşadığıma şuan şükrediyorum ..

öbür tarafda nasıl hesap vereceğim bilmiyorum ztn bunu ilk burda yazdım yıllarca içimde kaldı şuan 17 yaşındayım

lütfen ateistmisin gibi yorumlar yapmayın

Edit : ogünden sonra başım ayık olmadı ... 1kez kolum kırıldı alçıya alındı ardından 1hafta sonra tekrar kırıldı ... adaya gittik koskoca midyeye bastım ayağımın derisi kağıt gibi açıldı epeyi dikiş attılar ... 2kez 2inci kattan ağzım açık düştüm öndeki dişler kırıldı napacağım bilmiyorum lütfen hangi film gibi yorumlar yapmayın ztn ilk burda anlatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 18 Mart 2011; 1:28:26 >

• %90 yalan
  • işte insanoğlu, sırf zevk için diğer canlılara zarar veriyoruz, bir kedi mesela sırf zevk için gelip size saldırır mı hiç?
    Yazık valla ya, ben de köpeğime yapardım öyle şeyler ama canını yakmadan yani işkence falan değil çok mıncıklardım sadece :)
    benim işkencem insalara :D arkadaş geçiyor yanımdan direk kafasına yada karnına bitane geçiriyorum, derste sandalyesini 180 derece döndürüyorum deli oluyor
  • 11 Eylül olaylarını ben planladım. Pişmanım.
  • ortaokulken sevdiğim kız benle konuşmaya çalışıyordu. Ama ben konuşamıyordum. keşke konuşsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

7 Yaşımda fln 2 . sınıfda arkadaşlar tartışıyordu sanırm zor hatırlıyorum biri Allah'dan kork demişti , bende Allah kim ya Salağın teki demiştim ... Böle şaşırdılar falan aradan 2 ders geçti okuldan çıktık mahalleye gittim arkadaşlarla evcilik oynuyorduk okula gitme zamanı gelmişti (oyunda) koşu yarışı yapmaya başlamıştık tam köşeden dönüyüm derken minibüs çıktı karşıma ayakkabıda kunduraydı ztn altı dümdüz ayağım kaydı arabanın altına girdim .. işte diz kapağımın oraya kdr fln çıktı tekerlek şöför ztn alkollüymüş ben tabi çırpınıyorum orda geri geliyordu araba yavaşca .. Marketci koşup arabadakine bitane geçirdi işte aldılar beni arabanın altından 4-5 ay alçıda fln kaldı işte ayağım ...

O laf nasıl ağzımdan çıktı size yemin ederim bilmiyorum çocukluk O günden sonra tövbeler ettim yaşadığıma şuan şükrediyorum ..

öbür tarafda nasıl hesap vereceğim bilmiyorum ztn bunu ilk burda yazdım yıllarca içimde kaldı şuan 17 yaşındayım

lütfen ateistmisin gibi yorumlar yapmayın

Edit : ogünden sonra başım ayık olmadı ... 1kez kolum kırıldı alçıya alındı ardından 1hafta sonra tekrar kırıldı ... adaya gittik koskoca midyeye bastım ayağımın derisi kağıt gibi açıldı epeyi dikiş attılar ... 2kez 2inci kattan ağzım açık düştüm öndeki dişler kırıldı napacağım bilmiyorum lütfen hangi film gibi yorumlar yapmayın ztn ilk burda anlatıyorum

Ula git. Allah'ın senin sözlerine itibar edip bu kadar uğraşacağını düşünüyorsan kendini çok abartıyorsun

• Buraya yaptıkları zararları yazan arkadaşların Allah belasını vermez , zira 7-8 yaşındaki bir çocuk neyin iyi neyin kötü olduğunu ayırt edemez , bildiğim kadarıyla günahların yazılmaya başlandığı yaş erkekte 12 , kızlarda ise 9 civarıdır.

4-5 tane kedi yavrusunun kaydıraktan atılma fikrini vermiştim , sanırım bir iki tanesinin bacakları kırılmıştı.

Kardeşim henüz 3-5 aylıkken kafasına yaklaşık 300-400 gramlık demir oyuncak otobüsümü fırlatmıştım , Allah'tan bir şey olmadı.

Karıncaları su dolu bardağa atardım yüzemeyenler dibe çöker ölürdü.

Bir arkadaşımın gözüne boncuklu tabancayla ateş etmiştim.Ne oldu o çocuğa bilmiyorum , yaklaşık 1 sene bir daha oradan geçmemiştim.
  • Akşam saatlerinde binanın içinde torpil patlatmak
  • 31
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.