Şimdi Ara

küçükken yapıp şimdi pişman olduğunuz şeyler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
4
Favori
14.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7-8 yaşındayken taksi ziline basmıştım.Ve de arkadaşlara artislik yapıcam diye kaçmamıştım.Taksici gelip senmi yaptın lan tarzı bağırmaya falan başladı.Bende tırstım karşıdan geçen çocuğun tekini gösterdim o yaptı bak gidiyolar diye.Çocuğu sağlam dövmüşlerdi.
  • ilkokul 5 falandı sanırım abim için çok önemli olan bir sertifikayı yırtmıştım annemden epey bir dayak yedim ama neyse ki abim affetti de olay tatlıya bağlandı
  • Bir kere bi bakkala girdik , paramız çok az böyle uygun bişey bakıyoruz. Adam paranız yoksa s**tirin gidin dedi. 50krş'luk 40'lı torpiller vardı. Onları aldık. Tam içeri Efes Kolileri girerken bi attık, adamlar kolileri falan yere atıp kaçtı. 3-4 şişede kırılmıştı hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merseyside -- 19 Mart 2011; 0:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı
    Bir amca vardı süt satardı.Apartmana süt satmaya çıkınca sütlerin içine işerdik.
    Bakkalın arabasının tüm camlarını indirmiştik.
    Köpeğimi bir kere ateşin içine atmıştım.Çok üzülürüm şimdi.
    Kedilerin kuyruklarını keserdik.Bir tane kediyi bir kutunun içinde 2 gün aç bırakmıştık sonra kaçmıştı.

Daha var ama uzun.Belki gece yazarım.Uzun zaman geçti hatırladıklarım çok az.

• Eğitim ile alakası yok bence, çünkü kendimden biliyorum neden kaynaklandığını tam bilmiyorum fakat evde biraz geçimsizlik şiddet unsuru vardı bu yüzden hayvanların üstünde psikopatlaşmıştım biraz ama her zaman değil küçüktüm ve 3-5 deneyimim oldu. Bizim arkadaş var sineği alıp ocağın elektriği ile delik deşik ederdi, birde karasineği yakalayıp bacağından iplik ile bağlayıp gezdiriyordu. Bizim zamanımızda atlıkarınca vardı iğrenç bir şey, ne oldu onlara göç mü ettiler yoksa sayları mı kurudu bilen var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

yav bu hayvanlara işkence yapanların onları öldürenlerin aileleri nasıl eğitim vermiş size ya?Annem sürekli anlatır daha 3 yaşımdayken adamın biri ağaca taş mı atıyormuş taşla mı vuruyormuş ne o 3 yaşımda bacak kadar boyumla adamı uyarmışım, yani kedi falan da değil bildiğiniz ağaç.Okudukça garip oluyorum burda yazdıklarınızı çok kötü sahiden ya:( neyse ki yanlış birşey yaptığnızı anlamışsınız ve pişmanlık duyuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Karıncayı alırdım.Yakardım, koparırdım, 2 ye keserdim, örümceklere verirdim.Sineklerin kanatlarını yakardım(1 adet çakmak + 1 adet deodorant) uçamazlardı gariplerim yürürlerdi mal mal .Çok pişmanım

Karıncılara bende çok eziyet etmiştim.

Ben karıncaların büyüklerini alıp dövüştürüyodum

• Unuttuğumuz şey var arı yuvaları, arkadaşım arı yuvalarını kağıt ile yakıyordu. Bende az öldürmedim. Bir kere eşek arı yuvasına saldırdım tek başıma, onlarcası alnıma yapıştı birisi öldürücü darbeyi vurdu, gözlerim şişti ve 1 hafta gözlerimi açamadım.
  • demek böyle böyle satanist oluyolar
  • kedi-karınca-sinek vs klasik şeyleri yaşadım bende

ancak ilkokul dönemindeyken arkadaşım ve ben bakkalın dışında duran dondurma dolabından meyviş yürütürdük pişmanım affet beni Kamil amca
  • Çok duygulandım yav okurken. Ben kendi oyuncaklarımı kırardım. Sonra kendime acır ağlardım.
  • mesajım bulunsun devamını sonra okurum komik şeyler var ama çoğu kedi düşmanı
  • kedilerde cocuk tecavüzü varmis demek ki... yoksa ne alip veremediginiz varki bu hayvancagizlarla?..
  • çamaşır makinesinden çıkan kirli suda elimde yakaladığım sineği 3-5 kez çıkararak boğmuştum, buna pişmanım
  • Nasil cocukmussunuz siz la :) ben gayet sakin ve mantikli bi cocuktum oyle pisman oldugum bisey yapmadim :)
  • pipilerimizi gösterirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

pipilerimizi gösterirdik

/>
  • 7-8 yaşındayken gri plastik elektrik borularına kağıt külah yapıp camdan yoldan geçenlere üflerdik. Bir de saklanırdık, çocuk aklı işte.
  • Ben kucukken cok fena telefon sapıklıgı yapardım.Bır keresınde bır kadının evını aradım .Genc bır kadın bellı.Cocuk rahatsız etme ısım gucum var dedı.Ben dınlemedım sureklı aradım .Sonunda telefonu kapadım.Bır dakıka sonra telefon calmaya basladı.Telefonu actım , o da ne.O kadın!Ben nasıl korkuyorum nasıl korkuyorum.Bak olm senın telefonunu buldum sıkayet edecegım senı dedı.Ben o an o korkuyla telefonu yuzune nıasl kapadıgımı bılmıyorum.Telefonun fısını de cektım , sonra cekıldım bır koseye pıstım.

Bır keresınde de yıne telefonla bıyerlerı ararken 155 , 112 gıbı uc hanelı bır numarayı aradım .Aradıgım yer jandarma mıydı neydı bılmıyorum.Dalgamı gectım tam kapatıcam telefon kapanmıyor.Lan kapıyorum kapıyorum kapanmmıyor.Kapama tusuna basıyorum , telefonun fısını cekıyorum yok.Adam hala telefonda.Ben nasıl tırstım nasıl tırstım anlatamam.O gun pısman oldum telefon sapıklıgı yaptıgıma .Yas ılerledı .E bıdaha da yapmadık

• .................
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Ben kucukken cok fena telefon sapıklıgı yapardım.Bır keresınde bır kadının evını aradım .Genc bır kadın bellı.Cocuk rahatsız etme ısım gucum var dedı.Ben dınlemedım sureklı aradım .Sonunda telefonu kapadım.Bır dakıka sonra telefon calmaya basladı.Telefonu actım , o da ne.O kadın!Ben nasıl korkuyorum nasıl korkuyorum.Bak olm senın telefonunu buldum sıkayet edecegım senı dedı.Ben o an o korkuyla telefonu yuzune nıasl kapadıgımı bılmıyorum.Telefonun fısını de cektım , sonra cekıldım bır koseye pıstım.

Bır keresınde de yıne telefonla bıyerlerı ararken 155 , 112 gıbı uc hanelı bır numarayı aradım .Aradıgım yer jandarma mıydı neydı bılmıyorum.Dalgamı gectım tam kapatıcam telefon kapanmıyor.Lan kapıyorum kapıyorum kapanmmıyor.Kapama tusuna basıyorum , telefonun fısını cekıyorum yok.Adam hala telefonda.Ben nasıl tırstım nasıl tırstım anlatamam.O gun pısman oldum telefon sapıklıgı yaptıgıma .Yas ılerledı .E bıdaha da yapmadık

Bu kapanmama olayı bana da olmuştu

Adam bana bi daha yapmayacağına söz ver demişti. Bende söz demiştim telefon kapandı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.