Şimdi Ara

Kudüs Müslümanların başkentiymiş arklar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kudüs Müslümanların başkentiymiş arklar.

ama ondan önce hıristiyan ondan önce de yahudilerin başkentiydi. hepsini geçtim o zaman selehattin eyyübinin haçlılardan kanla aldığı toprakları parayla satmayaydınız arabicillolar. bir kez daha görüyoruz siyasal islam tam bir çöptür ve bunu kullananlar en büyük günahkardırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 30 Mayıs 2018; 11:57:4 >

• Çok ilginç ihh başkanı, kandil gecesi abd suriyeyi bombaladğında "Bugün atılan füzeler içimizi serinletmedi. Çok az vuruş yapıldı ve o tesislerin yok edilmediğini, tesislere bir zarar verilmediğini düşünüyoruz. Danışıklı dövüş gibi bir atış yapıldığını düşünüyoruz" demişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C7EF6CED

Bu mesaj silindi.
    Yahu saçmalayında bi sınırı olsun.

Ulan nerden çıkıyor bu tipler, yok dinden çıkarmış cartmış çurtmuş.

Yahu bi gidin yeter yaa!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kudus ruyalarda muslumanlarin baskentidir

hala kafalari almiyor. kudus artik israilin. israilin kudusu tekrar fethetti. eger kudusu istiyorlarsa israilden geri almak zorundalar. su halleriyle konstaninapolis yunanistanin diyen rumlardan farklari yok.
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    O kadar cesaretliysen ayetle cevap verene degil

Ayette bir milleti digerinden ustun tutarak haksizlikgin adaletsizligun kralligini yapan yaraticina bagir cagir..

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

Ayette bir milleti digerinden ustun tutarak haksizlikgin adaletsizligun kralligini yapan yaraticina bagir cagir..

Önce ayetle cevap verenin zaten ayetten anladığı falan yok!

Üstünlük derken ispatla burda bakalım kuran genelinde şöyle şöyle diye...

Nerden biliyorsun ayrıca benim yaratıcıyı?

Hııı?

Bari insanların inancı üzerinden gideceksen ilk önce öğren, araştır, kanıtla. Sonra saldır.

Ama amaç baştan belli değilmi, yanılıyormuyum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Önce ayetle cevap verenin zaten ayetten anladığı falan yok!

Üstünlük derken ispatla burda bakalım kuran genelinde şöyle şöyle diye...

Nerden biliyorsun ayrıca benim yaratıcıyı?

Hııı?

Bari insanların inancı üzerinden gideceksen ilk önce öğren, araştır, kanıtla. Sonra saldır.

Ama amaç baştan belli değilmi, yanılıyormuyum...

Alıntıları Göster
    kendi inanıcını paylaşmayan birine hakaret etmeyi erdemlilik sayan yaratılanın yaratıcısını hayal etmek çokta zor değil..

kuranın başından sonuna kadar defalarca şöyle üstün kıldık şöyle güçlü kıldık

allah istediğini şöyle güçlü böyle üstün kılar ayetleri dolu.

yoksa savunduğun kuran dan haberinde mi yok..

nasıl bir yaratıcı ki bi yandan hak hukuk adalaet naraları atarken diğer yandan belli bir ırka belli bir zumreye imtiyaz tanıyor..

ne olduğun belliyken hakaret etmişsin gibi kabul ediyorum dolayısı ile malum kelimelerle mesajı uzatmak yerine direk eleşi,tirlere cevap ver..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kendi inanıcını paylaşmayan birine hakaret etmeyi erdemlilik sayan yaratılanın yaratıcısını hayal etmek çokta zor değil..

kuranın başından sonuna kadar defalarca şöyle üstün kıldık şöyle güçlü kıldık

allah istediğini şöyle güçlü böyle üstün kılar ayetleri dolu.

yoksa savunduğun kuran dan haberinde mi yok..

nasıl bir yaratıcı ki bi yandan hak hukuk adalaet naraları atarken diğer yandan belli bir ırka belli bir zumreye imtiyaz tanıyor..

ne olduğun belliyken hakaret etmişsin gibi kabul ediyorum dolayısı ile malum kelimelerle mesajı uzatmak yerine direk eleşi,tirlere cevap ver..

Alıntıları Göster
    Savunduğum kuran😀....

Bana verdiğin cevaplara bakılırsa bayaaaaa bi okumuş-özümsemiş olmalısın kuranı🤔

Sonrada ateist oldun sanırım, ayrıca olada bilirsin lafım yok tabi buna...

Yanlışmıyım, baya yani ayet ayet inceledin şu ırk-imtiyaz meselesini öylemi?

• ugarb kullanıcısına yanıt
    rüzgar gülü gibi şahıssın.

sonradan ateist olunca saygımı duyacaksın.

hala etiket uzmanlığı yapıp ateist olduğumu iddia edecek kadar iftiracılığınızı konuşturuyorsun.

islamı eleştirmek için illa ateistmi olmak gerek

lafın yoksa eleştirime karşılık hakaretle karşılık veren şahısa neden arka çıkıp provakatörlük yapıyorsun.

müslüman geçinenlerin büyük kısmından fazla okuduğuma eminim.

ayet ismine varana kadar kroşeyi çakmak yerine genel eleştiride bulundum.

sen ve senin gibilerde varsa cevabınızı alalım.

papagan gibi sorularımı tekrarlamama gerek yok.

son mesajında tekrarladığın üzre eleştirimde belli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattın ısık

"Yaraticina bagir cagir" nasil bir cumledir?
    Az sayginiz olsun.Tamam tartisilabilir konular ama saygi cercevesinde olsun.Ben sizin tanritanimazliginiza bir sey diyemem sizde benim inancima bir sey diyemezsin.Elbetki sizin tanritanimazliginiza saygi duyarim.Ama boyle de yorumlar yapilmazki?

Bu bolumdeki yorumlara bakiyorum.Musluman olan birine hemen laf geliyor adlarini vermek istemiyorum, "Ne kadar cok iyilik o kadar huri" dalga gecer gibi diyor sonra "hocam O ofsaytan gol yapar mı?"gibi cumleler falan soyleniyor.

Simdi diyeceksiniz ki onlar da oyle konusuyor.Buna da hak veriyorum.Elbet te bazen dayanamayip siniri asabiliyoruz.Bakin onlar demiyorum
    kendimide kastediyorum.(Insan ister istemez hata yapabiliyor)Cunku hassas olan bir noktamiz.Burda her 2tarafta hatali.Inanc Sayginligi yok.Ve Ateistlere de saygi yok.

Ama ateistlerin yorum yaparken biraz siniri asmasi ister istemez inancli insani boyle yorumlar yapmaya zorluyor.

Bu cumlelerimi genel olarak yazdim.Yanlis anlamayin.

Bu arada elestiriye gelirsek ben soyle dusunuyorum;dogru,olumlu elestiride bir sey olacagini dusunmuyorum.Cunku Kur-an ı okudugum zaman "Hiç dusunmez misin" cumlesiyle karsilastigim zaman,arastirdigim zaman boyle bir sey sorgulamanin dogru oldugunu dusunuyorum siniri asmamak maksadiyla.Bakin bu bilgi falan degildir,sadece dusuncemi soyluyorum.Yanlis ve dogru olabilir.Onu bilemem.

Sizden ricam lutfen boyle saygisizlik iceren yorumlar yapmamanizdir.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 3 Haziran 2018; 1:44:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sizden ricam böyle ufak ayrıntılar yerine üstünüze alınıyorsanız eleştirilere cevap veriniz.

ciddi konuları hakaret etmeden espri malzemesi yapmak sizi terbiyesiz veya saygısız yapmaz.

ama saygısızlık demeniz sizi kompleksli yapabilir..
  • quote:

sizden ricam böyle ufak ayrıntılar yerine üstünüze alınıyorsanız eleştirilere cevap veriniz.

ciddi konuları hakaret etmeden espri malzemesi yapmak sizi terbiyesiz veya saygısız yapmaz.

ama saygısızlık demeniz sizi kompleksli yapabilir..

Sayin hocam,espri malzemesi yapinca ben bile tepki gosteriyorum.

Affedersiniz ama sinirsiz bilgiye sahip olamadigim icin,bilgi kapasitem sınırlı oldugu icin bilgimin yeterli oldugu elestirilere cevap vermeye calisiyorum.

Bu bolumde emin olun cokca uzun yazip silmisimdir.Ondan dolayi 1 mesaj dahi atarken bircok seyi arastiripta cevap vermeye calisiyorum.Yanlis bir bilgi vermeyeyim diye.

Yorumlari okumakla yetiniyorum sadece.Ama okurkende bazi yapilan yorumlara uzuluyorum elbet ki.

Hakikaten 6390 mesajimdan sadece 90i bu bolume aittir.

Elbetki benden daha bilgi sahibisinizdir.Bunu da inkar ettigimi dusunmeyin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 3 Haziran 2018; 1:58:43 >

• dünyadaki tüm kitapalrı ezberleyip dini eleştiren adamla tartışmam diyeni kültürlü bilgili sayabilirmiyiz.

veya tam tersi durumda ateisti alkışlayabilirmiyiz.

bilgi kapasiteleri 2 mesajla anlaşılmaz.zaten sorunda bu değil.

dikkat eden varsa ateist kelimesini bile çoğunlukla atayist diye yazarım.(sulukuleli arkadaşlarımın söyleme tarzına istinaden)

konuşmaktan ve kutsal görülen şeyleri epri malzemesi yapmak sizi dinsiz yapmaz.

ama camiden çıkıp karı kız peşine düşmek veya direk geneleve gitmek size çok şey yapar.

sırtına çıkan çocuk için namazına ara veren diye duyar kastıkları peygamberin ümmeti olduklarını iddia edip başı sıkışan insanların kimliğini dinini soran insancıklaradır eleştirim.
  • quote:

dünyadaki tüm kitapalrı ezberleyip dini eleştiren adamla tartışmam diyeni kültürlü bilgili sayabilirmiyiz.

veya tam tersi durumda ateisti alkışlayabilirmiyiz.

bilgi kapasiteleri 2 mesajla anlaşılmaz.zaten sorunda bu değil.

dikkat eden varsa ateist kelimesini bile çoğunlukla atayist diye yazarım.(sulukuleli arkadaşlarımın söyleme tarzına istinaden)

konuşmaktan ve kutsal görülen şeyleri epri malzemesi yapmak sizi dinsiz yapmaz.

ama camiden çıkıp karı kız peşine düşmek veya direk geneleve gitmek size çok şey yapar.

sırtına çıkan çocuk için namazına ara veren diye duyar kastıkları peygamberin ümmeti olduklarını iddia edip başı sıkışan insanların kimliğini dinini soran insancıklaradır eleştirim.

Bakın başı sıkışan insanin dinine bakilmaksizin yardim edilmesi lazimdir.

Yardima muhtac olan insana ahiret hayatindaymis gibi sorularin sorulmasinin son derece yanlis oldugunu dusunuyorum.

kutsal gorulen seyleri espri malzemesi yapmak,karsidaki insaninda tepki vermesine neden olur.Dikkat ederseniz dinden cikarir veyahut bunlari diyen dinsizdir diyen bir sey soylemedim ve gayret ettigim kadar ima etmedim;ettiysemde benim hatamdir kusura bakmayin.

• quote:

rüzgar gülü gibi şahıssın.

sonradan ateist olunca saygımı duyacaksın.

hala etiket uzmanlığı yapıp ateist olduğumu iddia edecek kadar iftiracılığınızı konuşturuyorsun.

islamı eleştirmek için illa ateistmi olmak gerek

lafın yoksa eleştirime karşılık hakaretle karşılık veren şahısa neden arka çıkıp provakatörlük yapıyorsun.

müslüman geçinenlerin büyük kısmından fazla okuduğuma eminim.

ayet ismine varana kadar kroşeyi çakmak yerine genel eleştiride bulundum.

sen ve senin gibilerde varsa cevabınızı alalım.

papagan gibi sorularımı tekrarlamama gerek yok.

son mesajında tekrarladığın üzre eleştirimde belli..
    Hakaret eden sensin, ayrıca kimseyi savunmadım, sallama burda.

Diğer konuda yazdım, adam diyelim saçmaladı diye, senin inancın şu bu kelimelerine gerek yok!

Provakatör dersen tam o sun sen.

Yahu belli bilgin yok kuranla ilgili gelip sallıyorsun!

Ayrıca senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek!

Ateist derken sanırım kelimesini kullandım, ayrıca yazdım benide ilgilendirmez....

Burda " Ben okudum-araştırdım onun için bu kanıya vardım" gibi yorumların palavradan ibaret.

Bekliyorum, genelleme yaptın ya😀 kroşe çak bakalım ozaman....

Yahu genelleme yapalım ozaman, bikere yazdığın olay kuranın özüne ters!

Sen ayet ayet ispatla bu yazdığını, sonra cevabını al burdan!

Kroşeymiş!

• quote:

Orijinalden alıntı: Herattaa

quote:

"Yaraticina bagir cagir" nasil bir cumledir?
    Az sayginiz olsun.Tamam tartisilabilir konular ama saygi cercevesinde olsun.Ben sizin tanritanimazliginiza bir sey diyemem sizde benim inancima bir sey diyemezsin.Elbetki sizin tanritanimazliginiza saygi duyarim.Ama boyle de yorumlar yapilmazki?

Bu bolumdeki yorumlara bakiyorum.Musluman olan birine hemen laf geliyor adlarini vermek istemiyorum, "Ne kadar cok iyilik o kadar huri" dalga gecer gibi diyor sonra "hocam O ofsaytan gol yapar mı?"gibi cumleler falan soyleniyor.

Simdi diyeceksiniz ki onlar da oyle konusuyor.Buna da hak veriyorum.Elbet te bazen dayanamayip siniri asabiliyoruz.Bakin onlar demiyorum
    kendimide kastediyorum.(Insan ister istemez hata yapabiliyor)Cunku hassas olan bir noktamiz.Burda her 2tarafta hatali.Inanc Sayginligi yok.Ve Ateistlere de saygi yok.

Ama ateistlerin yorum yaparken biraz siniri asmasi ister istemez inancli insani boyle yorumlar yapmaya zorluyor.

Bu cumlelerimi genel olarak yazdim.Yanlis anlamayin.

Bu arada elestiriye gelirsek ben soyle dusunuyorum;dogru,olumlu elestiride bir sey olacagini dusunmuyorum.Cunku Kur-an ı okudugum zaman "Hiç dusunmez misin" cumlesiyle karsilastigim zaman,arastirdigim zaman boyle bir sey sorgulamanin dogru oldugunu dusunuyorum siniri asmamak maksadiyla.Bakin bu bilgi falan degildir,sadece dusuncemi soyluyorum.Yanlis ve dogru olabilir.Onu bilemem.

Sizden ricam lutfen boyle saygisizlik iceren yorumlar yapmamanizdir.

Saygilarimla.

Alıntıları Göster
    Burda sorun şu!