Dün denize girdik çıktıktan sonra kulagımda birşey yoktu,yattım sabah uyandıgımda sol kulagım tıkalı temizlemeye çalıştım temizledim de sayılır ama temizlerken acıyor şimdi de.Ne yapabilirim önerileri olan lütfen yazsın.
bilmiyorum(uplamış olayım)
tut burnunu sıkı sıkı sonra nefesini vermeye çalış
KAFANI SOLA CEVİR SOL AYAGININ USTUNDE ZIPLA 5 10 DEFA
Bende de oldu çok kötü ağrı yapıyodu hatta uyumama engel olacak kadar... Seninkinin şiddetini bilemem ama ağrı kesici kullandım ben 1 saat içinde geçti
bi arkadaşına söyle o kulağına doğru ARKO diye bağırsın
arkadaşım söyle birine kafanı tutsun aşağı yukarı yerine sağa-sola headbang yaptır. şaka bi yana tıkandığını nasıl anlamadın?biz havuzdan çıkınca kulağımızın içinde glup-glup ediyoo
quote:
Orjinalden alıntı: IaMChak0
KAFANI SOLA CEVİR SOL AYAGININ USTUNDE ZIPLA 5 10 DEFA
Gerçekten oluyor. ben denedim
Kulaklık tak.
hastanede yıkat.kökten temizlik
quote:
Orjinalden alıntı: aLLy_Fb
Nasıl gidicem hastaneye.
quote:
Orjinalden alıntı: DağdanGeleN
quote:
Nasıl gidicem hastaneye.
Onudamı Biz Söyleyelim Allahım Yaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: DağdanGeleN
quote:
Nasıl gidicem hastaneye.
hemen bir ekip yolluyorum
Benim de bu sabah tıkandı kulağım.Hemen acile gittim doktor fazla ilgilenmedi gliserin yazdı..İkinciye kullanıyorm hala düzelmedi.Geçmezse pazartesi kulağımı yıkıcaklar :(
quote:
Orijinalden alıntı: qLy
Benim de bu sabah tıkandı kulağım.Hemen acile gittim doktor fazla ilgilenmedi gliserin yazdı..İkinciye kullanıyorm hala düzelmedi.Geçmezse pazartesi kulağımı yıkıcaklar :(
2 sene olmuş hocam.adamın umrunda değildir şuan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme