Şimdi Ara

Kulağımı Deldirmeyi Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar 18 yaşındayım beyaz tenli babyface uzun saçlıyım ve sol kulağımı deldirip küpe takmayı düşünüyorum. Şuan takanlar veya daha önce takanlar yorum yapabilirlerse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya olmuş ancak bugün deldiren birisi olarak rahatlıkla söylüyorum, git deldir hiç çekinme. Acı falan yok, olduğunu söyleyen de yalan söylüyordur. Aynı anda 4 delik deldirdim taş gibiyim
  • Zevk meselesi, deldirme derim gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Holy Alpaca

Baya olmuş ancak bugün deldiren birisi olarak rahatlıkla söylüyorum, git deldir hiç çekinme. Acı falan yok, olduğunu söyleyen de yalan söylüyordur. Aynı anda 4 delik deldirdim taş gibiyim

Hocam istanbuldaysan nerde deldirdin saglam yerde deldirmek lazim enfekdiyon falan ugrasmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Baya olmuş ancak bugün deldiren birisi olarak rahatlıkla söylüyorum, git deldir hiç çekinme. Acı falan yok, olduğunu söyleyen de yalan söylüyordur. Aynı anda 4 delik deldirdim taş gibiyim

Hocam istanbuldaysan nerde deldirdin saglam yerde deldirmek lazim enfekdiyon falan ugrasmak istemiyorum

Ankara'dayım ama herhangi bir kuyumcuda deldirebilirisiniz hocam, 3 gün dursun ilk taktıkları küpeler. Ondan sonra da titanyum kaliteli küpeler alırsınız. Onun haricinde bir süre her takıp çıkarmada kolonya ile temizlersiniz küpeleri ayrıca günde bir iki saat çıkarıp Bactroban (antibiyotikli bir krem) sürmeniz iyileşme süresini kısaltır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Ankara'dayım ama herhangi bir kuyumcuda deldirebilirisiniz hocam, 3 gün dursun ilk taktıkları küpeler. Ondan sonra da titanyum kaliteli küpeler alırsınız. Onun haricinde bir süre her takıp çıkarmada kolonya ile temizlersiniz küpeleri ayrıca günde bir iki saat çıkarıp Bactroban (antibiyotikli bir krem) sürmeniz iyileşme süresini kısaltır.

eyvallah hocam çok güzel anlatmışsın krem işi güzelmiş korkum kalmadı ilk fırsatta deldiriyorum :D yanlış anlaşılmasın kulağı :D

• dövme yaptır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.